אני מחפש ווק

פנומן 72

New member
אני מחפש ווק

לפני שנה וחצי קניתי ברעננה בשופרסל ווק (35 ס"מ) עם ידית משהו פשוט פשוט פשוט ב-40 ש"ח. מאז אני מחפש באיזור הצפון ולא מוצא בשום מקום. לא ברור לי למה. יש למישהו רעיון איפה אני מוצא.

הבטחתי לכן אקיים

אז ככה כמו שאמרתי לך בהדר מצאתי ב 2 חנויות הראשונה נמצאת ברחוב החלוץ עם ידית מעץ החנות לממכר מוצרים מהמזרח הרחוק השניה ראיתי בחנותנעמן ברחוב הרצל בלי ידית מעץ תהנה

פנומן 72

New member
את מתכוונת לחנות east west

אני אבדוק אצלהם. פעם אחרונה שהייתי שם לא ראיתי. תודה.

אליה ל

New member
האמת? גם אני קניתי ומאז הוא שוכב כאבן

שאין לה הופכין, אבל זו לא חכמה גדולה כיוון שאני עדיין לא מבשלת כאן בבית הזה במיוחד. מה היה בו כל כך טוב?

kdr

New member
בכל פינת רחוב ותחת כל עץ רענן

ואם לא תמצא עץ רענן חפש בכל חנות כלי בית, אפילו ראיתי אצל ג'ברי. למרות שיש לי ווק ולמרות שאני מבשל ולמרות שיש לי עבר עם מסעדה סינית לא זכור לי מגע עם הווק לפחות לא בשמונה השנים האחרונות מאז פרקתי אותו בדירה הנוכחית. בעקבות שיחה זו אני אחפש אם הוא לא ברח משעמום ממשכנו קודש בארון. (או שהוא יצא מהארון ומסתובב עם איזה סיר ?). לעומת זאת, יש לי סיר טפלון (נשבע שפעם היה לו ציפוי אחיד ויפה) שמשמש אותי במרבית הבישולים (אתמול עשיתי עוף תאילנדי ברוטב קוקוס) ועליו אני לא מוותר כסיר ראשון (על משקל כינור ראשון) ביצירה.

פנומן 72

New member
זה בגלל שחברה שלי היא סינית

אז היא הכניסה לי את הג'וק של הווק והאמת זה בהחלט נוח בעיקר כשאתה רוצה להכניס חצי קילו כרוב לאידוי ועוד כמה ירקות... הווק הוא מספיק גדול יש לי גם מכסה ואני עושה אחלה אוכל טעים איתו. הבעיה היא שמרוב שריטות הוא מציג לי מדי פגם נקודות חלודה כתומות כאלה והריח של הווק אחרי השטיפה הוא כשל ברזל חלוד. זה לא בריא. חייב להחליף אותו בדחיפות...

kdr

New member
מי אמר שחלודה זה לא בריא ?

תשאל כל עובד במקורות. אם היית רואה את כמות החלודה בצנרת לא היית שותה מים לעןלם. לגבי החלודה בווק, אחרי השטיפה מומלץ לנגב ולחמם כדי שהמים יתאדו ואז למרוח במעט שמן, ווק אמיתי מחליד, מה לעשות זה לא פח מצופה טפלון. איך החברה
שלך לא הסבירה לך את זה ? או שהיא זו שמטפלת בווק ? מה שתמצא בחנויות לא מתקרב לווק אמיתי.

פנומן 72

New member
אני לא רוצה "ווק אמיתי"

או כל דבר שאמור לעלות יותר מ-50 שקל. לדעתי אין שום הצדקה לקנות חת'כת פח מכופף ביותר מ-30, אז הייתי לארג'. מי שרוצה לקנות "אמיתי" ב-150 ש"ח מוזמן. לי אישית אין עודף כסף לדברים האלה, ואין לי בעיה לקנות כל שנה ווק חדש.

kdr

New member
צר לי לבשר לך

במחיר הזה תוכל לקנות רק ווק אמיתי. מה שעולה יותר עם פיתוחים וציפויים זה חיקוי במקרה הטוב של סולתם.

פנומן 72

New member
אתה בהפוך על הפוך איתי

אגב, הייתי היום בטמרה. אז איזה ירקן התחיל לשאול אותי מאיפה אני ומה אני ופה ושם. עניתי לו, גם אמרתי לו שהגעתי מהמלצה של מישהו שגר איתי. הוא שאל אם יש לו (כלומר לך) מיצובישי טנדר. אמרתי שאני לא יודע אבל אני אשאל. אז הנה אני שואל...

kdr

New member
בבוידם חיפשת ?

אם אומרים לך שיש, אז לך לקנות. יש. ביותר מבסטה אחת, או ששוק רמלוד זה לא בסטייל שלך, אתה קונה רק בתמרה. גם שם יש. קח את הסינית
שלך לרח' הכובש בתל אביב, אצל תאופיק
הפולני, תקנה לה כמה דברים ותהיה בשמיים. יש להם כל מיני
בקבוקונים, תשאל אותה.

למעלה