אני מחפש דרך

linkin park2

New member
אני מחפש דרך

אני מחפש מיהוא שמוכן לעזור לי זה הרגע הפסקתי לאמין באלוהים שלי ואני מחפש דרך מעשית יותר חשבתי על כישוף כדאי יעזור לי להתגבר על כאבי אני מקווה שזה הדרך הטובה

דרך מצויינת זה

פסיכולוג,או יועצת בית ספר,או אם אתה חוזר בשאלה,קבוצת תמיכה ,כישוף בנוי על אמונה . אל תקפץ מניהן ממ...קח יומיים חופש.

RainBird

New member
אלו האבודים "וירקדו בזהב שוטים וילכו במצעד האיוולת" מתוך "כמעיין המתגבר" של רנט ישנם אלו שמעבר לטווח הצלתינו הייתה להם הזדמנות הוגנת אבל הם איבדו אותה כליל.

לינקין פארק,

כמישהי שחוותה אובדן שגרם לי לחפש דרך שונה, אני רוצה להגיד לך כמה דברים: קודם כל, אני מציעה לך לעכל את מה שעבר עליך, קודם כל להתמודד עם מה שקרה לך - רק אחר כך להתחיל לצאת במסע רוחני. אבל... לפעמים המסע עוזר להתמודד עם הכאב. אני מציעה לך לעשות ככה - לפני שאתה "נתפס" לאמונה או דרך אחת, תתחיל לחקור מספר רב של דרכים. תדבר עם אנשים שהולכים בדרכים שונות, תשאל אותם מה גרם להם ללכת בדרך הזאת, מה טוב בה, מה לא טוב, למה לדעתם כדאי לך ללכת בדרך הזאת, מה עקרונות הדרך, וכו´. אין ממש נוסחא, אבל אני חושבת שאני עברתי פחות או יותר את ה-"שלבים הסטנדרטים" - עיכול והתמודדות, ואחר כך התארגנות מחדש, כשבעצם לפעמים שני השלבים היו במקביל, ובכלל בלי שום סדר, אלא כל פעם קצת משלב אחד, וקצת משלב אחר. אני חושבת שההודעה הזאת יצאה לי די חרא, אבל אני מקווה שתסלח לי
אם אתה יוצא לשאלה, אתה יכול להתקשר ל: 73-70-70-1700 (האגודה ליוצאים לשאלה) בימים א´ עד ה´ בשעות 18:30-22:30

למעלה