אני מחפש בניכם...

אני מחפש בניכם...

בין כל אחד ואחד מכם...אני מחפש תשובות.. השאלות עולות רק אחרי שאני מוצא אותן... בניכם אני מוצא סיבה...לתוצאות כאלו ואחרים.. יש פעמים שנפשי גואה משנינות של גולש כזה או אחר...ולעיתים אכזבה מכרסמת בי בגלל גולש כזה או אחר... בניכם אני מכיר עולמות זרים...אני משוטט בניכם בתוככם מחפש דרכים... קרה לכם ש...המיטה פתאום נהיתה קטנה בשבילכם? קרה ש...החדר צפוף וחונק?? קרה ש...העולם פתאום קטן עליכם ואתם זקוקים לדרך חדשה...?? לפרוץ מעגל...לשבור עוד מיתוס...לפרק עוד חוק ואולי פשוט להשאיר עוד חותם במקום כל שהוא? אני מחפש משו!!! ולא יודע מה...אבל אני אמצא!! כי זה דרכי בעולם.. לכל דבר יש גבול...לכוח לכסף...אפילו לחים עצמם הם קצובים...אז למה לעזאזל אני תמיד חייב לפרוץ גבולות!! למה תמיד אני לא מוצא מנוח בסביבה אוהדת...תמיד אחפש אתגר...ואת הכי קשה...ואת הכי הזוי..למה לסקרנותי אין גבול.. יאלללה איך שהעולם בנוי...לכל דבר יש מחיר...ותמיד המחיר יקר ממה שאנחנו מוכנים לשלם!! תמיד!!! יודעים מה המחיר של הצלחה?? המחיר זה בדידות.... כי מעטים יהיה שיפרגנו...הרוב יתרצו יקנאו ויקלסו... אולי אני נישמע מבולבל...וזה ככה....אבל אמממ...תתכוננו לתקופה חדשה פה.... שלכם משה

אתה באמת נשמע מבולבל אפילו מאוד...

אוקיי קראתי והבנתי פחות או יותר<האמת שפחות> את מה שכתבת... עכשיו מה להיבהל? מה זאת אומרת להתכונן לתקופה חדשה? להוציא את הקסדות והמגינים?

משה יקירי....

בין כל אחת ואחד מאיתנו ישנה נפש , יושב אתה כאן מול מסך זה ומחפש תשובות, אך בעצם אתה עונה לעצמך על השאלות , אז מיותר לחפש את התשובות כאן, ביננו אתה מוצא סיבה???? נוחל אתה אכזבות וחבל, מאכזב אותי לדעת שעולם הוירטואל מאכזב אותך, הכרת המון ...חלקם טובים חלקם פחות... יש פעמים שנפשך גואה ....אך כמות הפעמים של כמות הזועקים פה הולכת וגדלה ...תתעודד משה יקירי אתה לא היחיד...אתה משוטט ביננו ומחפש דרכים??? וכי למה? מה יש למצוא בכלל בעולם הוירטואל... קרה לך שהמיטה מלאת אהבה ומלאה אך מרגיש אתה לבד , מרגיש אתה שרוצה אתה לפרוץ גבולות, לפרוץ מעגל..לשבור עוד מיתוס, לפרק עוד חוק ולא רק לפרק את החוק וחבל.....רוצה אתה לשאיר חותם ... משה יקירי...אם תשים לב המיטה שלך מלאת אהבה ומלאה כאשר יש כאלה שאצלם ריק ושחור, מרגיש אתה שרוצה לפרוץ גבולות וביחד עם זאת להרוס וחבל...לפרוץ מעגל??? יקירי, חשבת על זה שאם תפרוץ את המעגל הכל יהיה שבור ושחור וריקני... תפרק עוד חוק אך אם תשים לב ביחד עם זאת תפרק הכל....עצוב... יקירי , אתה כבר בסביבה אוהדת, יש לך את מעגל החיים שפתחת מחדש בחייך , אבור לנו לזלזל במה שיש לנו שהרבה אחרים מתפללים ומייחלים לזה... תמיד תחפש את האתגר וחבל שלא חיפשת את האתגר בעבר וכך היית יכול להיות שבע ולהיות שליו במעגל שיש כרגע...לסקרנותך אין גבולות היות ולא נחפשת לזה בעבר... לסיום כמה מילות חיבה ואכפתיות ממני אליך. לפעמים דברים חדשים ומסקרנים בחיים נראים בהתחלה כמו זהב אך אם תשים לב וככל שיעבור הזמן הזהב בעצם יתגלה ככסף שסתם משחיר עם הזמן, וחבל שאם הזמן תגלה שרימו אותך , ובכלל חבל שתשקיע זמן יקר בדבר שלא יתרום או יהיה שלך בחיים, זו אשליה, ומזה אנו ניזונים בחיים, אך אנו חייבים להפריד בין הרצוי למצוי, לקחת בחיינו הכל בפרופורציות ולא להסתנוור .. מה המחיר של האהבה, של ההצלחה? פשוט תחיה את חייך , תבנה ותשקיע ביקרים לך ולא בתפל, תעסוק בעיקר ולא בתפל. כואב לי לראות את מילותיך, אמנם לא כולם יבינו את המתרחש עמוק בליבך, אך אני יושבת וקוראת בין השורות, והסוד לגלות הוא בין השורות. לסיום יקירי, תשמור על עצמך ומקווה שהתקופה החדשה הזו היא חיובית ולא שלילית. תמיד לחשוב חיובי לטוב ולרע, הרי האנרגיות מן הגוף שלנו יובילו אותנו למבוקשנו... שלך סקסית23, רונית

YOSSI331

New member
משה יקירי רק אתהתמצאאתהתשובהשל כלאחדותשובויו

אני הבנתי את משה.!!!

קיצר הוא החליט שוב לצאת מהארון רק שהוא לא יודע איך לספר לכם.. תעזרו לו נוווווווו טפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו על משה ואימרו אמן (תצטרפו)... יאללה שבת שלום לכולם!!!

אורן אתה קורא אותי כמו...

סופר!! אין אין עליך... בעצם יש.... מי זה אלדד...אתה רוצה לספר לנו משו? אגב...לא כאב לך ש...הוא זה נו...מאחורה? ללהלהלה שהשמש עולה לה לה לה היא עולה בגללה..

רונצוק...הכי מעמיקה!!!!

אבל לקראת הסןף התפזרת... ו...לסיום בייב תמיד הכל חיובי.1 כי זה מהות האדם... ואגב.. היאוש מהשטן...ואני בן אלוהים קפיש?!

משה...גם לי יש תשובה מעמיקה בשבילך...

אחטטטטטטטטטטטטטטטטפוווווווווווווווווווווו על הפרצוףףףףףףףףףףףףף שלך... מקווה שזה היה מסמיק מעמיק....ואם לא אז מממ הבנתי שיצאת מהארון אז, חפש ת'עומק איפה שתמיד הוא נכנס אצלך, אה ובאמת משה שיהיה הצלחה מכל הלב בחיים החדשים שבחרת לעצמך, ו....ד"ש לאלדד<ככה קוראים לו?>.. יאללה הייתיייייייייייייייייייי ביו'ששששששששששששש..

בדיקות?

משה חמוד זה שאתה מפנטז שהייתי איתך לא אומר שבאמת הייתי אז אין לי צורך בבדיקות עדיין..

שחף יא זבל למה גילית!!! למה????

אלדדי מאמי סליחה... לא לא אל תעלב נו.... לאאאאא אל תבכה!!! אלדד!!! אופפפפפפפפפ נפל לך!!! אופפפפפפפפפפפפפפ שחף מרוצה??? הרסת לי ניסיון תמים לסקס!!!

למעלה