אני מחפש אתרים

MuffinMan

New member
אני מחפש אתרים

שיש בהם משמעויות של לירקס של שירים - למישהו יש. ועוד שאלה קטנה כי אין לי כוח להתחיל לחפש באינטרנט מה המשמעות של המילה FLOYD? ~

כרמית מ

New member
פלויד זה שם של גבר ../images/Emo39.gif

בדיוק כמו ג´ון, טום, ראובן או כל שם אחר. פינק פלויד זה למעשה - פלויד הורוד.

MuffinMan

New member
כן?

זה זה מתסדר עם השיר של נירוונה (לא שאני אוהב אותם או משהו) פליוד הספר. תודה! ~

MuffinMan

New member
זה לא שהם רעים - פשוט נמאס

הם להקה בסדר - שכולם מתלהבים מהם משום מה. יש להקות הרבה יותק טובות. ולפי דעתי הם לא בעליתה של המוזיקה. וזה להקה כזאת שכולם אומרים שהם אוהבים - ווואלה הם אוהבים רוק. אגב אני מקשיב עכשיו ל CHANGE OF SEASONS בפעם המאה בערך איזה דיסק מעולה - לפחות השיר. גם הקאברים יפים - אבל אישית לא כל כך אוהב קאברים ~

MuffinMan

New member
סליחה באמת...

למרות שלפי דעתי זה לא כזה משנה בגלל שזה בא מתרגום מילה באנגלית. ולא אמרתי עליהם כלום אלא על השם שעשו להם. ~

kirk hammet

New member
אז נכון

הם בהחלט לא מנגנים הכי טוב שיש . אז מה. הם עדיין עשו מוזיקה נפלאה. עד כמה אתה מכיר אותם בכלל ? לי נעים לפעמים לשמוע גיטרה צורמת ולא נעימה לאוזן. נמאס ממוזיקה מלודית.

פלונטר

New member
לא מדויק...

פינק פלויד נקראת על שם שני אמני ג´אז, פינק ופלויד. לא זוכר את שמותיהם הפרטיים.

כרמית מ

New member
אם זכרוני אינו מטעני

פלויד היה חבר של מייסדי הלהקה והשם הוא מין בדיחה פרטית..

פלונטר

New member
אז בדקתי ב-allmusic

השם נלקח משמותיהם של שני אמני בלוז, פינק אנדרסון ופלויד קאונסל.

untitled

New member
גם אומרים

שלסיד בארט (החבר שהועף מהלהקה, זה שבדיסק הראשון היה הכותב העיקרי וגילמור החליף אותו, שהיה דרך אגב המורה שלו) בכל אופן אומרים שהיו לו שני חתולים שלאחד קראו פינק ולשני פלויד (על שם שני נגני הג´אז באמת) וחוץ מזה פינק פלויד התפרקו באופן סופי כאשר ווטרס תבע את חבריו ללהקה על הזכויות לשם פינק פלויד

deeper

New member
לא זאת הכוונה

השם פינק פלויד קשור אולי לשני חתוךים - נגנים - חברים - כל מיני מרעין בישין אבל הכוונה בשם קשורה לתקופה: תקופת האל. אס. די. - זו התקופה שהסם הזה היה אין מאוד באנגליה ובארה"ב ואחת המאפיינים של הסימום הזה היה הצבעים המיוחד שהמסומם היה רואה - זה הביא גם לשמות של להקות ושירים עם שמות של צבעים שהמסוממים ( האומנים) היו רואים מכאן באו השמות פרפל הייז של ג´ימי הנדריקס, (ערפל סגול או ארגמני) דיפ פרפל (סגול עמוק או בשמנו סגול כהה) פינק פלוייד (נוזל ורוד) בלו אולייסטר קלט (כת הצדפה הכחולה) סנואווי וייט (לבן שלגי) מחתרת הקטיפה ועוד המון שמות כמו שוקינג בלו וכיוב´. אז תקשרו את זה לאל אס די ולא ליתר. (נזכרתי גם בקינג קרימזון...

epitaph

New member
ומה בדיוק הקשר...

של קינג קרימזון לתופעה שהזכרת כאן? (חוץ מהעובדה שהם נוסדו באותו זמן כמו הלהקות שהזכרת)...

deeper

New member
הצבעים של

הצללים שהסם היה גורם להם.. קרימזון זה משהו ארגמן מכזה אז בתרגום זה מלך הארגמן.

למעלה