אני מחפשת:

אני מחפשת:

את התויים של הפסנתר מתחילת השיר :In the end
אז אם מישהוא יכול שיביא לי בבקשה...

SAMAR

New member
אותה שאלה...

אנשים תווים לפסנטר! אם יש לכם תווים של לינקין מה טוב! כל שיר, כל זמזום, כל דבר! תודה...

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifאין לי תווים..

אני לוקחת ת'אורגן וזה פשוט יוצא, אבל זה המוזיקה של המילים, לא של ליוויים וכאלה ואני לא יודעת איפה לכתוב תווים, ככה שאם אני אגיד זה מקסימום יהיה ככה (דוגמה לא קשורה לכלום) : לה, לה, לה, לה, לה, לה, סול, פה, סול, סול, סול, סול, לה, לה, סול, סול, פה, מי, רה (שזה במקרה הפזמון של אמריקאן אידיוט- מה שאני זוכרת ממנו..) אבל לא בטוח שאני עושה נכון כי זה רק עפ"י שמיעה.. אם את מחפשת של שיר מסויים והשיטה שלי של להגיד ת'תווים נוחה לך, אני אנסה להוציא לך מהאורגן שלי, רק תגידי

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifהפזמון של אין די אנד:

אני כותבת לך את התווים במילים כי אני לא יודעת איך עושים תווים ואם יש בכלל אפשרות כזאת: רה, פה, סול, לה iv'e tried so hard לה, לה, פה, פה and got so far פה, סול, לה but in the end לה, לה, סול, לה, סי(במול), לה, סול it doesn't even matter רה, פה, סול, לה i had to fall לה, לה, פה, פה to lose it all פה, סול, לה but in the end לה, לה, סול, לה, סול, סי(במול), לה, סול, פה, סול, רה it doesn't even matter מקווה שהבנת מה הולך פה

../images/Emo54.gif לא ממש הבנתם את השאלה שלי

אני צריכה את התויים של נגינת הפסנתר בהתחלת השיר IN THE END כי חברה שלי יודעת לנגן אל פסנתר אז היא ביקשה ממני כי אני רוצה שהיא תנגן לי....

../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifחח סליחה. הנה:

רה, לה, לה, פה, מי, מי, מי, מי, פה, רה, לה, לה, פה, מי, מי, מי, מי, פה, רה וכך הלאה...

בקשה../images/Emo26.gif../images/Emo188.gif

יש כאן את כל השיר, אבל בהתחלה בטוח תמצאי את ההתחלה
[מס' 35]

ט2לולה

New member
אתמול הצלחתי לנגן את זהה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

זה ממש כיףףף ניגנתי את ההתחלה איזה 50 פעם בזמן שחברים שלי שיחקו עד שכבר התחילו להתעצבן עלי

את מנגנת על פסנתר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo188.gif

או פשוט על אורגן...?

ט2לולה

New member
לא על זה ולא על זה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

הזה היה אצל ידיד שלי שיש לו אורגן בבית
אני יודעת קצת כמו דו הוא דוב ויונתן הקטן

למעלה