אני מחפשת

s a l a l a

New member
אני מחפשת

שלום לכולם ! אני מחפשת מקום שקט , נעים , תומך , אוהב מקום שאני יראה את השקיעה ושאראה את זריחתה מקום שינותק מכולם ... מקום שלי , מקום שלך שאני יוכל לדבר , לצעוק , לצחוק , לבכות לחבק לשחרר ולבעוט ... מקום מיוחד,משהו קטן אני צריכה ... אני כל כך רוצה אני מרגישה עצורה , חסומה , אני רוצה להשתחרר לרוצה לספר .. רוצה לסלוח ... רוצה לאהוב .. רוצה את עצמי לקבל ... רוצה אותכם .. רוצה לחייך.

Avner10

New member
העולם

המקום שאת מחפשת, לדעתי, הוא פנימי. המקום שבו חיים ללא פחד משיפוט חברתי או מאנשים ש"יתקעו מקלות בגלגלים". לדעתי את צריכה לקבל את העובדה שהעולם הזה הוא ביתך לעת עתה ומותר לך לדבר, לצחוק, לצעוק ולבכות בו. את רוצה לספר? תכתבי. רוצה לסלוח? קודם כל תסלחי לעצמך. "..מי שאוהב את העולם כמו שאוהב את גופו ניתן להפקיד בידיו את העולם כולו" לאו-דזה. אם את באמת חושבת שאיזשהו עזר חיצוני כמו סביבה מרגיעה יכול לעזור, אני ממליץ על סיני, אחד החופים הקטנים. אם אינך רוצה חו"ל גם קיבוץ קטן בערבה, כמו קיבוץ לוטן למשל, יכול להיות טוב. ותחייכי... :)

מתוקה שאת סלללה

היפה הוא שאת מתחילה להתחבר על השדים הפנימים שבתוכך היפה הוא שאת מתחילה לצאת מה"כלא" הרגשי היפה הוא ה"כלא" שנמצא בתוכך שפתאום רוצה לצוף על פני המים = פחד. אני מאחלת לך המון בהצלחה ומזמינה אותך לקומונה שלי שם תוכלי גם לצחוק וגם לבכות ולעשות מה שבראש שלך פשוט להשתחרר מהכל

Luna09

New member
בובה קטנה,

את השקט הזה תמצאי בתוך הבועה הקטנה שלך - בתוך נישה אישית. העולם כאן כדי להקשות, כדי שנוכל להתמודד וללמוד. להתנסות. השאלה אם את לוקחת את הקושי בכיף, בשקט, בביטחון, ומשחקת. תיצחקי הרבה, מתוקה, תיצחקי על הכל!

למעלה