אני מחפשת פונט למי יש פונט שנראה כמו האותיות של מכונת הכתיבה של פעם????
A av_i_va New member 3/11/03 #1 אני מחפשת פונט ../images/Emo11.gif למי יש פונט שנראה כמו האותיות של מכונת הכתיבה של פעם????
י יעל :-) New member 3/11/03 #2 מניחה שאת מחפשת פונט עברי? אני אעשה חיפוש... פשוט המחשב קרס ועדיין לא התקנתי את הפונטים מחדש.
י יעל :-) New member 4/11/03 #4 אביבה מצאתי איזה משהו, אולי זה יעזור. אמנם היה לי את העונג פעם לנסות להשתמש במכונת כתיבה, אבל אני די מהדור שכבר לא ממש מכיר את זה. אשמח לשלוח לך במידה ומה שמצאתי יעזור. רק תודיעי לי לאיזו כתובת לשלוח.
אביבה מצאתי איזה משהו, אולי זה יעזור. אמנם היה לי את העונג פעם לנסות להשתמש במכונת כתיבה, אבל אני די מהדור שכבר לא ממש מכיר את זה. אשמח לשלוח לך במידה ומה שמצאתי יעזור. רק תודיעי לי לאיזו כתובת לשלוח.
י יעל :-) New member 4/11/03 #7 באי-מייל ../images/Emo6.gif סתם..אני מניחה שלא התכוונת לזה. כל פונט שמותקן במחשב נמצא כקובץ בספרית Fonts בספריה של החלונות. משם אפשר להעתיק את הקבצים ולשלוח באי-מייל למשל.
באי-מייל ../images/Emo6.gif סתם..אני מניחה שלא התכוונת לזה. כל פונט שמותקן במחשב נמצא כקובץ בספרית Fonts בספריה של החלונות. משם אפשר להעתיק את הקבצים ולשלוח באי-מייל למשל.
י יטבת New member 4/11/03 #6 יש פונט שנקרא רמינגטון והא עולה כסף ואין לי אותו חוץ מזה כמה קישורים לאתרי פונטים חינמיים: וובג'נקי פונט מקווה שתמצאי באחד מהם פונט מתאים
יש פונט שנקרא רמינגטון והא עולה כסף ואין לי אותו חוץ מזה כמה קישורים לאתרי פונטים חינמיים: וובג'נקי פונט מקווה שתמצאי באחד מהם פונט מתאים