אני מחפשת סרטים על סוסים...

angel457

New member
אני מחפשת סרטים על סוסים...

יש לכם סרטים להציע לי בשביל לראות על סוסים... תגידו את השם...כי לא מצאתי כל כך הרבה סרטים חוץ מהלוחש לסוסים.. תודה רבה.. לכל מי שיעזור...

abup

New member
למלאכית מספר 457

יש הרבה סרטים על סוסים: יש כמה גרסאות לפחות 2 של הסייח השחור! יש מהמצוירים את "סוס פרא" הלוחש לסוסים כמו שאמרת... וזהו תאמת גם אני לא מכיר הרבה ! אבופ!

פרסה

New member
ממממ

סרטים על סוטים (סוסים) יש בערוץ 8 סרטים אם סוסים: כל סרט שני בהולמרק יש בו סוסים

היי!!!!! לא להשמיץ את ערוץ הולמרק!

ו...המלצה- בנות מקלאוד: סידרה ממולצת ביותר וכול פרק סובב סוסים! אני מקווה שהאתר שלי עזר קצת..... אני מקווה גם להוסיף עוד סרטים... עם ידוע לכם על סרט- נא להודיע לי! אל תשימו לב לקובץ... סתם היתחשק לי לשים קובץ וזה היה הראשון שראיתי...

להלהלה73

New member
שני סרטים מומלצים

הראשון הוא " כל הסוסים היפים " יש בו כמה קטעים של עבודה מהסוג הישן על סוסים. השני הוא "spirit" בעברית הוא נקרא "סוס הפרא" והוא מדבר על קשרים בין אדם לסוס שניהם סרטים מומלצים.

להלהלה73

New member
שלושה סרטים מומלצים

המלצתי היא לשלושת הסרטים הבאים: כל הסוסים היפים spirit-סוס הפרא האיש מנהר השלג שלושתם מראים קשר בין אדם לסוס בראשון ובשלישי יש קטעים ממש יפים של עבודה עם סוסים.

אבל הם לא ממש כשורים לסוסים....

תוכלי לתת לי את התוכן של "האיש מנהר השלג"? כי אני לא מכירה אותו... וא "סוס פרא" (SPIRIT) כבר רשמתי!

Sweet SuGaR

New member
יש גם את: הסוס הפלא הכסוף

או משו דומה... זה מספר על טאורה הסייח הכסוף...... ראיתי את זה 3 פעמים בהולמרק ובערוץ 1 פעם אחת...

storm15

New member
זה נקרא הסייח הכסוף

יש אותו בערוץ הולמרק ויש בערוץ הראשון סדרה שנקראת הסייח הכסוף אבל זה אנימציה אבל עדיין חמוד.

the bra1n

New member
אני מכירה הרבה

אבל את רובם רשמו כבר, האמת, הנה עוד שני סרטים מדהימים: אמנדה - על סוסת פלא (שייר, או בלגית) שעוזרת לילד נכה להתגבר על חלק מהבעיות שלו. דרך אחרת לראות: זה הסרט הכי יפה שראיתי! מספר על נער פושע שהגיע לחווה של טיפול שילדים נכים וילדים מפגרים, הטיםפול מתבצע דרך חיות, בעיקר סוסים, הנער הזה עוזר עם סוס, ועם נערה עיוורת שמגיעה לתחרות רכיבה על הסוס. טןב, הסבר דפוק, אבל הסרט מהמם, אתם חייבים לראות, היה את זה פעם ביס, אם למישהו יש מוקלט, פנו אלי. נזכרתי בעוד אחד: קיץ פראי (נדמה לי שזה השם) עוד סרט, מדהיייייייים

M ar y K at e

New member
שחכתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הסרט המופלא "ליידי נץ" יש בו המון סוסים מסופר על תקופת האבירים וכו´ אני גם לא זוכרת וגם לא רוצה לגלות אז תראו אתם

אני בשוווווווווווווווווק!!!

שכחתם את הסרט הכי יפה שעשו אי פעם!!!! אף אחד פה לא מכיר את הסייח השחור???????????????????????? יש לו חמש גירסאות ואחת הכי יפה!! אני בהלם ששכחתם!! סרט מומלץ ביותר!

angel457

New member
כן ראיתי אותו... יש לו סרט המשך...

וראיתי אותו בערוץ ה- MGM יש את הסרט הסייח השחור, ואת הסרט המשך שלו שקוראים לו שובו של הסייח השחור!!!! זה סרט מהממם!!!!!!!! כדאי לכם לראות אותו!

angel457

New member
אני יודעת שאני זאת ששאלה את השאלה..

אבל יש לי עוד 2 סרטיםש ראיתי.. ורציתי להגיד לכם את שמם.. ראיתי אותם בממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב... סרט ראשון הוא - ניקו חד הקרן.. סרט חמוד... סרט שני - אגדת הפוני הלבן.. יפה לאללה..

shaililo

New member
סרטים על סוסים

אני מכירה את הסרטים: הלוחש לסוסים הסוס של דני סוס בצבע כסף הסייח השחור - שיש מלא גרסאות סילבסטר טוב בסך הכל חמישה... מקווה שעזרתי

S H I L G I

New member
סרט שאף אחד לא רשם!

ראיתי את הסרט הזה כבר פעמיים באותו הערוץ (סינמה 1),כשהייתי אצל סבתא שלי (אין לי כבלים) קוראים לסרט "ניקו חד הקרן" זה סרט על ילד שקונה סוסת פוני חמודה ופצועה שעברה התעללות והוא מגלה שהיא בהריון הסייח שלה הוא יוצר חד קרן וגדל תוך יומיים לסוס בוגר..סרט מדהים וחמוד נורא...המלצה שלי!

יש כמה.....

סילבסטר... ילדה שעובדת בחוות פרות וכמה סוסים ומגיע סוס חדש והיא רוכבת עליו ומחליטה ללמד אותו אינגליש וקופצת איתו ובסוץף מתחרה, ממולץ! יש את הסייח השחור... עכשיו אני קוראת את הספר באנגלית
יש את הקסם השחור(BLACK BEAUTY) שזה על הסוס המקסים שבטוח כולכם מכירים, יש איזה 100 גרסאות לסרטים וספרים. יש את "טאורה" אחד, משודר די הרבה ויש לו את השיר המעולה: "בליל סתיו, ליל סערה, בליל ברקים ורעמים נולדה רוחו האיתנה של סוס פרא מדהים! טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם, טאורה, קוראים לו טאורה...." ורק שתדעו קראו לטאורה טאורה לפני שהסדרה הגיעה לערוץ 1!

למעלה