אני מחפשת חבר חחח

KבתאלK

New member
אני מחפשת חבר חחח

מה צריך לעשות לתלות שלט חוצות? עזבו זה השעה של הבוקר =] עכשיו רציני אני רוצה למצוא קשר רציני ואני טיפי בישנית וניסיתי את האתרי הכרויות למינהם ולא הלך לי(היה לי כמה חברים דרך שם אבל נפרדו דרכינו) איך מוצאים אחד רציני ולא ילדון

היי

אין תשובה חד משמעית. אפשר למצוא אהבה באתרים,אני מכירה זוגות שהתחתנו ע"י הכרות כזו. אפשר למצוא אהבה מתי שלא תצפי לזה,או ,תחפשי"- מהכרות ע"י חברים,סתם ברחוב,ומקומות יומיומיים. רציני-תלוי בהגדרה שלך לרציני.מה את מחפשת?איזה קשר? אני למשל למדתי,שגיל לא משקף בגרות.כלומר-מכירה בן 18 שבנוי לנישואין,ובני 40 שרחוקים ממחויבות. בישנית-גם אני בישנית בהתחלה,אבל לאט נפתחים יותר ויותר. לדעתי-תנסי מידי פעם אתרים-אבל תדעי "לסנן" ולא להיפגש עם כל אחד.גם לא כדאי לפסול חברים שרוצים להכיר... וגם בחתונות ואירועים יש תמיד סיכוי. לסיכום-אהבה אפשר למצוא תמיד,אבל חשוב לא להתעסק בזה יותר מידי.ברוב המקרים,בתקופות שאהבה לא נראת באופק,ולא מתאמצים יותר מידי,היא מגיעה...

KבתאלK

New member
אז לא לחפש אותה?

את באמת מאמינה שאם לא מחפשים אהבה היא באה לבד?

זו דעתי...לפי הניסיון שלי.

אני לא אומרת לשבת בבית ולחכות,אבל גם לא לצאת לדייטים כל שני וחמישי.הכוונה,להיות פחות ב"לחץ". וכן,בתקופות שהכי פחות רציתי,ושלא הייתי בטוחה שאני מוכנה להתאהב,זה קרה.

השנקל שלי בעניין בן/ת זוג

כמו השיר של נורבגיה באירוביזיון , את צריכה להיות חזקה. גם אוסיף "קצת מנצנצת", בכוונה של יוצרת עניין ופחות בישנית. זה לעולם לא קל. ולקשר רציני כפי שאמרו רבים לפניי "צריך לנשק הרבה צפרדעים" אז תמשיכי, תחפשי, תכאבי, תתגברי, תחזרי מחדש. דיי מספיק עם הפסימיות הזו...... נעבור לשקל השני.. לפי דעתי, באם את רוצה חבר רציני את חייבת להציב את עצמך במקום של אנשים רציניים. זה כולל מקומות לימוד להשכלה גבוהה, רשתות חברתיות באינטרנט אשר פונות לקהל משכיל ובוגר. להבין שאת עומדת בפני אוכלוסיה בעיתית (גברים בגילאי הצבא - המחפשים רק את החברה לחופשות, גברים אחרי הצבא - מחפשים את הטיולים ואת הסקס) שלא מתחייבת ליחסים עמוקים. בהצלחה.

למעלה