אני מחפשת המלצה

אני מחפשת המלצה

אנחנו עוברים דירה בעוד כחודש מרמת גן לקרית אונו. אני מחפשת חברת הובלות ואני מחפשת מישהי שמיומנת באריזה. אשמח לקבל המלצות

einatgross1

New member
מזל טוב לרגל מעבר דירה

שילחי לי במסר פרטי התקשרות שלך ואבקש מבעלי המקצוע המתאימים ליצור איתך קשר. בהצלחה,

לגבי אריזה אני ממליצה בחום על שרון

מיהיה בסדר (אפשר לדבר איתה בניק "והלאה וכאן"). לגבי חברת הובלות - אני עברתי פעמיים עם הקיבוצניקים והייתי מרוצה

kdr

New member
זה לא הזמן להתעצל

כשעברתי דירה לפני 8 שנים, הזהירו אותי שהמובילים לפעמים "מאבדים" דברים. בזמן האריזה יש לרשום תכולת הקרטון, למספר אותו חיצונית ולרשום לאיזה חדר הוא אמור להגיע. את כל המידע החשוב יש לרשום על דף. בבית החדש, יש לעקוב אחרי מספרי הקרטונים ולמחוק כל אחד שהגיע. לי זה עלה כמעט בקרטון שביקשתי להיזהר ובטיפשותי ציינתי שהוא מכיל מנוע עם כננת. הקרטון לא הגיע כצפוי, כשהתעקשתי ירד אחד המובילים (לפי הוראה בגרוזינית) וחזר עם הקרטון האובד. יש לסכם מראש מה מועבר, אחד הטריקים הוא: "לא הראיתם לנו את הכל, מה שאתם רוצים להעביר עולה עוד ..." וכאן מוזכר סכום של 500 ש"ח ומעלה. זה כמובן כשחצי כבר על המשאית. עוד דבר שצריך להקפיד, לפעמים המשאית לא ריקה ואז אומרים שאין מקום וצריך עוד נגלה קטנה.

עם הקיבוצניקים זה לא קורה

עברתי איתם פעמיים. קיבלתי הצעת מחיר מפורטת כולל פירוק דלת מקרר (אם צריך) ופירוק והרכבה של המיטה. בסיום הפריקה ירדתי איתם למטה (לבקשתם) ונכנסתי למשאית כדי לראות שהיא ריקה. אני מסכימה בכל מקרה בנוגע למספור ורישום מדוייק בעיקר אם לא לוקחים חברה שתפרוק את הציוד וצריכים לדעת איפה נמצאים דברים מסויימים בצורה זמינה,

דורי56

New member
בדיוק כך עשו לבת שלי

ביתי עברה דירה לני שנה (בת"א 6 רחובות מהרחוב שהיתה גרה). הם הגיעו ואמרו שלא ידעו שיש כל כך הרבה דברים ובצורה מגעילה אמרו שצריך לתת להם טיפ אחרת אין אחראיות לדברים שברים כמו טלויזיה ומחשב!!! לא היתה ברירה ואני שילמתי להם מראש את הטיפ.

למעלה