אני מחורפנת!

הייזל

New member
אני מחורפנת!

יש לי סימסיטי 300 מקורי. בעבר התקנתי אותו ללא כל בעיה. עכשיו אני מנסה להתקין ו...בעיה! אחרי שאני עוברת את כל תהליך ההתקנה הוא קורא את כל הדריברים מעתיק מה שהוא צריך להעתיק, מודיעה שהוא סיים את ההתקנה אני מנסה לעלות את המשחק והוא טוען שאין דיסק. ויש דיסק, הרגע התקנתי ועוד לא הוצאתי את הדיסק מהמחשב, אין שום סיבה שהוא לא יזהה את הדיסק שלו עצמו. יש לי חלונות XP באנגלית. יכול להיות שזו הבעיה? או שאני עושה משהו לא בסדר. אם זאת הבעיה, איך פותרים אותה?

kyle

New member
חלונות XP זה לא הבעיה!../images/Emo13.gif

חוץ מזה אין לי מושג...

elcool

New member
עשית ריסטארט?

זה נותן למחשב רגע להבין מה הלך פה ומעדכן את הדברים

boly

New member
אם יש לך את המשחק המקורי

תמיד צריך להיות כתוב במקרה תקלה ובלה בלה בלה... נא תתקשרו ל מספר.... תתקשרי ואם לא עונים לך יש להם אתר אינטרנט והם יעזרו לך שלחי להם איימל אם הבעיה שלך לי הם עזרו נכנסתי לאתר שלהם בגלל שהייתה לי בעיה בסימס והם עזרו לי ועכשיו הסימס עובד לי טוב

כמיטב ידעתי הבעיה אכן נובעת

מ- XP, יש לי הכרות אישית איתה, וכבר שמעתי על אנשים שקרה להם בדיוק אותו דבר ב- XP ולא במערכות ישנות יותר. חברי הפורום ציינו כאן בעבר כי הם הצליחו להתקין על XP את המשחק ולהתגבר על הבעיה, איך?

the hacker 1

New member
אבל אצלי זה עובדֱ

ויש לי עוד צרוב! אז הבעייה לא באקספי הבעייה היא כללית או שבמשחק או שצריך להוסיף איזה קבצים לאקספי יש כמו WINDOWS UPDATE וכו...

למעלה