אני מזכיר..

• פותח הנושא vagz
  • פורסם בתאריך

vagz

New member
אני מזכיר..

היום, איפה הילד ביום הסטודנט בת``א, התחלה משוערת 19:30, עלות כרטיס 30 ש``ח, רכישה במקום.

A t z a

New member
וואף../images/Emo80.gif

לא נורא, אני מעודדת את עצמי בכך שהרבה יותר כיף להיות בצבא במקום בהופעה הזאת ולעשות משמרת של 24 שעות עד שישי בערב
קסום.

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחח נכון../images/Emo80.gif

אבל אתה תהנה גם בשביל מיכל וגם בשבילי
.

vagz

New member
ביינתים נחמד פה מאוד

היו דג נחש ופשוטי העם, ועוד מעט עברי לידר וביינתים אני רואה את החדשות

vagz

New member
שמעתי את מסעותיי בהופעה חיה!

בבייסינג/tapuzforum/images/emo6.gif

vagz

New member
סיכום של איפה הילד ביום הסטודנט

ליום הסטודנט הגעתי כבר ב11:30 ככה שיצא שבכלל נכנסתי חינם
הייתי קצת עם דוד שלי שעובד\לומד שם וליום הסטודנט הגעתי בסוף של הדג נחש אחרי זה היה פשוטי העם שהיו נחמדים עברי לידר ואז המנה העיקרית איפה הילד, באמת שאיפה הילד היא להקה מושלמת לאירועים כאלה, היא הקפיצה את כל הקהל בצורה מדהימה בחירה די טובה של הפלייליסט (חוץ מהעובדה שהשאירו את זוהי סדום בחוץ
) באמת שהם הפציצו הפעם, נק' האור הייתה אופיר בר עמי שסוף סוף יצא מהאדישות ונראה כאילו הוא נהנה, זה היה בדיוק בשקיעה ההופעה ככה שסוף סוף עבדה התאורה, ההופעה ממש גמרה לי את הקול והיה קצת מבאס לראות שרוב האנשים בכלל לא מכירים את המילים, אפילו אלה בשורות הראשונות, אבל באמת שאני נהנתי מאוד ואחרי זה החלטתי לחתוך גם כי ממש נגמר לי הכוח וגם כי זה היה הרכבות האחרונות. למרסדס בנד וקספר אני אגיע פעם אחרת. פלייליסט: אחד אלוהים השמיים הגבול השדים הירוקים העצב שלה מסיבת התה של עלייזה איפה הרוח מנסה הביאו את הסתיו רק בשביל לקבל חיבוק אהובה הקטנה לבן בחלום שחור מה שעובר עליי נפלת חזק מישהו שומע אותי אמריקה קרובה 15 שירים זה מאוד מכובד ליום סטודנט...

vagz

New member
אהה והכי חשוב, הם עשו את מסעותי עם עצמי!

בגרסא מלאה בבייסינג, פעם ראשונה ונראה לי שגם אחת היחידות לזמן הקרוב שאני אשמע את השיר בהופעה =]

אורי נה

New member
היה כיף,

באמת היה עצוב לראות שלא הרבה ידעו את המילים.. בקספר המצב היה קצת יותר טוב. אני ממש שמחה שאני וחברה שלי החלטנו להתעלם מהגיל המאד מבוגר שלנו, ובאנו.. (טוב, התרגלנו להיות צעירות, בהופעה של איפה הילד היינו הכי צעירות בקהל)

vagz

New member
אני לא יודע אם בדקו,

אני נכנסתי חינם עוד לפני שפתחו את הקופות בכלל, אבל בפירסומים שלהם הודיעו שזה 16+ ובאמת שלא היו שם ממש צעירים, הרוב היו 20-30

vagz

New member
וגם מכרו אלכוהול חופשי

אז אני מניח שהם יוצאים מנק' הנחה שכולם 18+ בערך..

chen1litvak

New member
אלכוהול בכל מקום מוכרים לי חח

טוב שנה שעברה היו המון 'צעירים' שבאו ליהודים אז כנראה בגלל שהשנה הם לא הופיעו אז לא היה למה לבוא אני לא באתי גם בגלל מבחן מזדיין במתמטיקה שהייתי מעדיפה לא להכשל בו וגם כי היה לי קורס צילום בצוללת בקרית אונו שמשם לא היה לי אוטובוס נוח אבל בסופו של דבר ראיתי חצי הופעה של אפרת גוש חינם ביהוד ונהנתי יותר ממה שנהנתי בהופעה שלה שם שנה שעברה

אורי נה

New member
הייתה הגבלת גיל?

טוב לדעת, הייתי צינית כשאמרתי שאנחנו מבוגרות.. לשתינו עדיין לא הייתה יומולדת 15. ושתינו נראות בגיל שלנו לא קשור כ"כ, אבל בפרסומת לחברת פלאפון יש תמונה של חמי, אבל לא ראיתי את הפרסומת..

vagz

New member
לא שאלו אתכם שקניתם כרטיסים?

יכול להיות שגם על זה לא הקפידו =\

gellerj

New member
היה כיף מאוד

הפלייליסט למעשה כמעט זהה לזה של הטכניון משבוע שעבר, רק "בתוך התחתונים" הושמט לטובת "איפה הרוח", וכמובן הסדר קצת שונה. את "מסעותי עם עצמי" שמעתי מרחוק. כל כך קיוויתי שיהיה בהופעה עצמה ולא היה. הם בכלל ביצעו אותו מאז תחילת הסיבוב איפשהו?

למעלה