אני מזועזע!!!!

Fleddermaus

New member
ואני לא חושב שכהנא מת וטוב שכך

אני לא חוגג כשאנשים מתים אבל אני לא בוכה על כהנא

ערב רב

New member
כהנא לא היה טרוריסט, והוא נרצח ע"י

טרוריסט. משנתו של כהנא אינה מקובלת עלי ברוב חלקיה אבל רציחתו דומה מאוד לרצח רבין ולרצח גנדי, ויש לראותם במישור זהה.

Fleddermaus

New member
ארגון "כך" וממשיכי דרכו=ארגוני טרור

ישראל וארה"ב הוסיפו את התנועות "כך" ו-"כהנא חי" לרשימת ארגוני הטרור. משמעות הדבר הוא שכהנא הוא לפי החוק טרוריסט. רוצח כהנא הוא לא טרוריסט, הוא סתם רוצח. טרור הוא רצח של המונים ללא אבחנה, ואולם רוצח כהנא התמקד על מטרה מדוייקת להתנקשות.

אנגרן

New member
כ"ך אף פעם לא שלחה את חבריה

לרצוח מישהו. אמנם היו אנשים מהאירגון שהרגו ערבים (כמו גולדשטיין) אך הם פעלו על דעת עצמם.

ערב רב

New member
אתה סותר את עצמך באופן מגוחך

"טרור הוא רצח של המונים ללא אבחנה" אבל "כהנא הוא.. טרוריסט". אתה צריך לשאול את עצמך אם כהנא היה מעורב אי פעם באופן כלשהו בארגון פעולת טרור או אפילו בכוונתה, ואז לומר ביושר אם הוא טרוריסט, או לא.

Fleddermaus

New member
כהנא הטיף לרצח עם

בשביל רשויות החוק זה היה מספיק כדי להגדיר אותו כטרוריסט. אני לא יודע מה הייתי עושה במקומם, יכול להיות שלא הייתי קורא טרוריסט לאדם שהטיף ואין הוכחות שפעולות טרור של ארגונו תוכננו על ידו, אבל אין מקום להשוואה בינו לבין רבין או גנדי.

ערב רב

New member
אנחנו לא מדברים פה על הגדרות חוקיות

אלא על המושג כפי שאתה מבין אותו. מעבר לכך, אני זוכר את כהנא קורא לגרש ערבים באלימות אם צריך, אבל לא לטבחם. ואתה יודע טוב מאוד מה ההבדל בין הסתה לבין טרור. גם מנהיגים "פוליטיים" של ארגוני טרור כיאסין ומשעל אנו מגדירים כטרוריסטים רק אחרי שמוכחת ידיעה, מימון ואף סיוע ממשי לפעולות טרור. בקרב אנשי הגיון אי אפשר להפעיל אמות מידה אחרות כלפי כהנא. מה גם שאתה בשמאל הקיצוני נוהגים כל הזמן להתנפל על גורמים בפרקליטות שמאמשימים שמאלנים וערבים בטרור וסיוע לטרור כמו טלי פחימה וראאד' ס'לאח. כהנא מעולם לא הואשם אפילו בכאלה.

למעלה