אני מזועזעת!

אני מזועזעת!

לפני כמה חודשים פניתי אל "הבית הישראלי" בפריז לצורך בירור בנושא תושבים חוזרים.
הם מאוד עזרו לי, שלחו ניירת - גם בדואר וגם באימייל והיתה אפילו שיחת טלפון ארוכה ומפורטת ויעילה לצורך מידע.

אני לא חוזרת לישראל, אבל מאתמול נוחתות אמלי בתיבת האימייל שלל בקשות של ישראלים בפריז או ישראלים שעוברים לפריז, או כאלה שחוזרים לישראל - שמחפשים בייביסיטר, דירה לזוג, מורה פרטי או כל מיני שטויות.

אשימת התפוצה כוללת כ 380 אנשים, הרשימה לא מוצפנת (כולם ב"to" במקום ב"bcc") וכל הפונים הם אנשים פרטיים.
מאחר ואני לא חברה בשום ארגון/פורום/קהילה ישראלית בהם כתובת האימייל שלי חשופה - אני יכולה להעלות בדעתי אך ורק מכנה משותף לכל אותם אנשים - והוא הבית הישראלי.

מחר אני מתכננת להתקשר אליהם ולהוציא עליהם קיטור רותח. אם אכן אקבל אישור שזה מהם - משרד החוץ, משרד הקליטה ומשרד הפנים ישמעו ממני על חשיפת כתובת האימייל שלי ל 380 אנשים.

כזאת חוצפה אני לא מסוגלת לקבל. וזה (העברת פרטים אישיים של אדם שניתנו לגוף ממשלתי לאנשים פרטיים, כמו גם חוסר תרבות ואתיקה בסיסית של תכתובת עם רשימת תפוצה) תגידו מה שתגידו - רק ישראלים מסוגלים לעשות.

אני רותחת! פשוט רותחת!

Y B Normal

New member

מילא אימייל שאפשר להחליף. אבל טביעת אצבעות???

(או במילים אחרות: סוגרים את האורוות אחרי שהסוסים ברחו...)

לא טביעת אצבעות

הפעם היחידה בחיי שנתתי טביעת אצבעות היתה בכניסה לארה"ב.

אין סיכוי שמדינת ישראל תראה טביעת אצבעות ממני - גם אם זה יעלה לי באזרחות או בהפסקת ביקורים לצמיתות.

Y B Normal

New member
אני יודעת

הבעיה היא שבמוקדם או במאוחר השחיתות תנצח, והמאגר הביומטרי ייתחב לגרונם של האזרחים הישראלים בספין כזה או אחר.

אז אם דליפת הת.ז. ועוד כהנה פרטים לא מזיזה להם, מה זה אימייל בשבילם?

forglemmigej

New member
בעמל רב בכפות ידיו;-)

היה בדירקטוריונים שונים והרצאות שהסבה היחידה היא בזכות שמו ,זה די מוגזם להגיד שזה עמל רב.
באיזה סרט האיש הזה חי ,, האם מעבר ממגדלי אקירוב למגדלי אסותא עושה אותו יותר נגיש לציבור יותר עממי ,האם הוא באמת סבור ככה.

לא הבנתי, מצד אחד הוא רומז

שברק מוכר את הדירה הודות למידע פנים על המתקפה באיראן, מצד שני ברק קונה דירה ב9 מיליון באותה העיר בדיוק.
איפה פה ההיגיון?
לא רק זה, על הדרך הוא גם לועג להרגלי ההשתנה שלו.

לא התרשמתי מרצינותו ומקצועיותו של הכותב.

למעלה