אני מזועזעת.

אני מזועזעת.

אני בד"כ לא מעלה הודעות.. אבל הבוקר הזדעזעתי בצורה שבאמת לא קרתה לי מעולם.. כתבה הבוקר בידיעות אחרונות סחרה אותי ולא יוצאת לי מהראש! ילדה בת 10 נהגה מרצונה החופשי ולא כפיה לשכב עם קבוצת ילדים בני 10 עד 14 תוך שילדי השכונה בני ה6 עד 8 צופים בהם. קראתי, בכיתי והזדעזעתי. מה קורה במדינה שלנו לאחרונה?? אנשים איבדו צלם אנוש?? אין הדרכה בבית? בביה"ס, לשמירה על הגוף? לקדושת הגוף? לאן הגענו??? ממש קשה לי מה שקראתי שם.

את צודקת. זה מזעזע. כל פעם שאני שומעת

דברים בסגנון הזה אני שואלת את עצמי האם זה שינוי שעבר על החברה שיורדת מהפסים.... או שתמיד היו מקרים קיצוניים מהסוג הזה רק שהיום עם הנגישות של התקשורת אנחנו פשוט שומעים עליהם יותר...

גם בעיני זה נורא.

ילדה שבהסכמה מגיע למצב כזה - כולם אומרים שלא היתה כפייה - לא הילדה ולא הילדים. מה גורם לילדה לרצות בקרבה גופנית כל כך עד שהיא מגיעה למצב כזה שהיא מקיימת יחסי מין איתם? איפה אמות המידה שלהם? ילדים שניצלו אותה ופגעו בה גם אם זה "בהסכמה" - חשבו שזה מותר ולגיטימי כי היא לא מתנגדת?

אנילה1

New member
קודם כל אולי הילדה עברה יחסי מין בגיל צעיר

אולי גילוי עריות וכאלה, אז בשבילה סקס הוא לא דבר חריג. אבל אם לא, אז יש בכל מקום אפשרות לראות פורנוגרפיה. בסה"כ, יחסי מין בגיל הזה נחשב בעיני ילדים למשחק. אף אחד מהילדים לא יענש כי לרוב זה לא מזיק להם. רק אם המבוגרים יעשו מזה צימס אז הילדים יבינו שהם עשו משהו נורא. לכן לא כדאי להתרגש מזה, צריך לטפל בזה בעדינות מבלי להפחיד אותם, כי זה אחר כך יכול לחבל בחיי המין כשיתבגרו.

אני חושבת שלילדה נגרם נזק גדול

לא רק פיזי . חייבים לטפל בזה בשיא הרגישות והעדינות. חיי המין שלהם - כבר מעוותים, האם יש דרך לתקן את זה?

אנילה1

New member
האם ידוע לך שאחת מכל 5 נשים נאנסת?

זה משהו שלא מדברים עליו. האם ידוע לך ש7 מתוך 10 נשים חוות הטרדה מינית כלשהי במשך ימי חייהן? הטרדה מינית יכולה להיות גם זה ביטוי מיני לא הולם, נגיעה לא תקינה, ועד יחסי מין מלאים. מצאו שילדות יפות ומופנמות מוטרדות יותר, לעומת ילדות אסטרטיביות שנראות פחות נשיות. בקיצור כמעט כולן. בעצם כולנו צריכות טיפול בשיא הרגישות.

אנילה1

New member
פעם לא היו כותבים על הדברים האלה בעמודים

הראשונים. יש כל מיני חריגים. אנחנו נעשינו עם של פורנוגרפיה של מעשי זוועה. העיתונים והתקשורת חוגגים על זה, כאילו שכולנו כאלה. ואנחנו חושבים שהמדינה מתמוטטת, אז מה עושים? לא פותחים רדיו וטלוויזיה, קוראים שורה או שתים באינטרנט בכדי להיות מעודכנים, וזהו. לא להכניס את הזוועות לראש. זה ממש רעל.

למעלה