אני מזועזעת!

אני מזועזעת!

לגבי ההודעה למי שהזאתי כתבה על הפינק פלויד וכל התגובות המזעזעות ומגעילות עד שאני אפילו לא יכולה להסתכל בפורום הזה! אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת! ואני עוזבת את הפורום וזה סופי כי אתם מגעילים אותי בצורה מדיהימה! לא אוהבת שחר!

Useful Idiot

New member
קודם כל,

נמחא. דבר שני, אם לא אכפת לך, אני בחורה ולא בחור. טוב? טוב.

Useful Idiot

New member
זה הדבר...

הכי יפה שמישהו אמר לי אי-פעם!
תודה, מותק.

חולוני

New member
לא...

היה לי פעם..עד שהוא תקע לי את המחשב, ואז מחקתי אותו.. לא שזה עזר, עדיין יש לי מחשב חרא וואיטי שבקושי עובד.. (Run PC Run!).

Useful Idiot

New member
בעסה.

המחשב שלי על סף התפגרות. ממתי אי אפשר להפעיל בפנטיום 3 גם קאזאה וגם אייסיקיו, בבת אחת?! אני אפילו לא שומעת עליו מוזיקה כרגע, אלא מהדיסקמן! זנות, פשוט זנות! סעמק. np - tool - jerk off

די כבר!

נמאס ממך!! עופי מהפורום!! "אני עוזבת את הפורום " -עוד פעם ועוד פעם..... את כבר באמת מתחילה להתנהג כמו איזה בת 11 סתומה!!

חולוני

New member
היא באמת בת 11..

ושחר, חמודה, כדי שלא תעלבי, הייתי מציע לך לעבור את הכביש לפורום "תרבות הקליפים"...אני בטוח שתועילי יותר להם מאשר לנו. בתודה, חברי פורום מוזיקה.

או לחילופין לפתוח קבוצת תמיכה

"נפגעי פורום מוזיקה". אני בטוח ששם כולם יאמרו שהם אוהבים אותך ואף אחד לא יחשוב אפילו להגיב לך בציניות רחמנא לצלן וחס ושלום, ולא יהיו אנשים כמו האידיוטית השימושית או החולוני החולני (שאני חייב לציין שלאחרונה אני מתחיל לחבב את הציניות שלו, בניגוד לסדרי בראשית) , או כמוני. אולי תפסיקי לאיים בעזיבה כל יום וחצי, ותוציאי את העצבים שלך במקומות אחרים, תזרקי קניידלך מהחלון על עוברי אורח תמימים או משהו? בידידות

למעלה