אני מזועזעת.

אני מזועזעת.

אני מזועזעת מהדיון פורום. כשאני שומעת שצועקים "מוות ל..." זה תמיד מחזיר אותי למראות הזוועה ערב רצח ראש ממשלה בישראל. זה מחזיר אותי לצעקות הזוועה "רבין רוצח" "רבין בוגד" "רבין קובר את הציונות" "בדם ואש את רבין נגרש" זה מחזיר אותי לתמונות הזוועה של רבין במדי אס.אס בכאפיה למרפסת לארון וזה מחזיר אותי לאותו ערב מקולל בכיכר מלכי ישראל. אותה כיכר שהוצפה ברבבות אנשים שאמרו לא לאלימות אותה כיכר שהייתה עדה לרצח מנהיג שנבחר בבחירות דמוקרטיות אותה כיכר שהפכה למצבת זיכרון, זכר לכך שנפל דבר בשראל, זכר לכך שמילים יכולות להרוג. ומאז, מדי יום ביומו אני נאלצת להתמודד עם העובדה שאיפשרנו ע"י שתיקתינו את רצח הדמוקרטיה הישראלית. נאלצת להתמודד עם אלו שבאים ואומרים "צעקנו רבין רוצח ורבין בוגד אבל התכוונו לכך שיצביעו נגדו בקלפי". נאלצת להתמודד אם אלו שאומרים "צעקנו בדם ואש את רבין נגרש, אבל לא התכוונו שצריך להרוג אותו, אלא לגרש למאדים (!)" נאלצת להתמודד אם אלו שאין להם בושה להגיד שיגאל עמיר עשה את הדבר הנכון. נאלצת להתמודד עם הטענה כי לא ניתנה לרוצח לגיטימציה ע"י מראות וקולות ההסתה המזוועים. תתעוררו! אל תגידו אח"כ לא ידענו לא שמענו לא ראינו! זה כבר קרה! זה יקרה שוב! אל תתנו יד להרס הדמוקרטיה! הגיע הזמן להבין: מילים יכולות להרוג! אור רבני יו"ר נוער העבודה ר"ג

m y s e l f

New member
עם כל הכבוד

כמעט כל האנשים בפורום הזה, חוץ מאולי אחד-שניים, בעלי דיעות מבוססות היטב, ידיעות נרחבות באזרחות ובהיסטוריה, ואני חושב שבלי קשר ימין או שמאל הדיונים בפרום הזה, ורמת הכתיבה בפורום הזה עולים אלף אלפי מידות על "מוות ל..." אני בספק אם אכן ראית כאן איפשהו את הקריאה הזו בתור דיעה אישית, כי אני ראיתי אותה בתור מחאה על סטיקר או שלט שנושא את הכתובת הזו, וטוב שכך. אם יש משהו שבאמת יכול להרוס לנו את המדינה יותר מכל דבר אחר זה קיצונים שמדברים את מה שהכניסו להם למוח במקום להסמיך את הדעות שלהם על עובדות קיימות והצלבות נתונים, שבסופם הם מביעים את הדעה שלהם בקשר לתהליך מסויים, ותודה לאל שאין לנו כאלה בפורום הזה, בניגוד לפורומים אחרים שרמתם היא מתחת לכל ביקורת.

CANDY MAN

New member
ע"ע - פורום מרצ.

באמת יש לנו מזל שיצאנו בני אדם נורמאלים.

מסכימה איתך.

אבל לצערי, נתקלתי בכמה הודעות שיותר מ"מבינות" את אלו שצועקים מוות ל... אני מקווה שרמת התגובות בפורום תישמר, היא אכן ראוייה לשבח.

Alder

New member
../images/Emo104.gif תחליטי-מזועזעת או משבחת?? ../images/Emo4.gif

אני...

אני מזועזעת מההתבתאויות של תמיכה בקריאות "מוות ל..." אך נקודת האור היא בזה שהן אינן מיצגות את דעת רוב חברי הפורום.

למעלה