אני מזועזעת

keeeren

New member
אני מזועזעת../images/Emo70.gif

מישהו פה צפה במקרה בטקס הערוך והמתורגם של טקס פרסי הגראמי! ערוץ 3 פשוט הרס את הטקס! אמינם קיבל שתי פרסיםא ת זה לא הראו אבל הראו את כל הפרסים של נורה ג'ונס ה*#&@ הזאת שבאמת בלי להעליב אני אל רואה משהו בה, לדעתי היא בכלל בכלל לא כישרונית! כאילו what the fuck?!!! איך היא יכלה להביס את אמינם? איך אפשר להשוות אותו לאמן הראפ של השנה, את זה לא הראו, גם על הרוק לא הראו, ולא על האר אנ בי ואל על היפ הופ! רק פופ, פופ ופופ! אני מתפלא שבכלל שידרו את ההופעה של אמינם עם כל הפופ ה^*#^ ששמו! אני כל כך מזועזעת וכתבתי מכתב בכתובת האי מייל הבאה [email protected] לערוץ 3! אני מקווה שגם אתם תנהגו כך אם איכפת לכם מטקס הפרסים הזה ומערוץ 3 שיודע רק להרוס! אולי אם הרבה אנשים יגיבו תגובות רעות עליו אז הם יערכו אותו מחדש או יפצו את הצופים! אז אני מבקשת מכל מי שאיכפת לו תכתבתו ותכתבו ותכתבו! אני אל מאמינה רק שעה עשו אותו? שעה!? הוא 3 שעות בערך! לא הראו כלום והרסו את הכל, שונאת אותם לא רק שהם רבו עם חברת הWB ולנו לא יהיה את כל הסדרותה כי שוות אלא הם גם קיצרו אותו כמו לא יודעת מה! אז בבקשה תכתבו להם ותכעסו ותשנאו! קרן

Altryne

New member
אני כתבתי!!!

בקצב שערוץ 3 הולכים עכשיו לא יהיו להםם צופים גם אין סדרות טובות.... וגם הם הורסים כל מיני טקסים ועכשיו בכלל יש את גיא פינס ב22 אז בכלל לא שווה לראות אותם

Big 7

New member
לאיזה ערוץ 3 אתם מיתכוונים?

של כבלים או יאס?

keeeren

New member
זה לא כל כך משנה

כי בשניהם שידור את אותו גראמי ובעצם זה אותו ערוץ 3 רק שלפעמים שי תוכניות שונות אז תכתוב לכתוב שרשמתי

M ShadY

New member
לא, אנ'לא שולחת

יש לי ב10 ג'יי לנו שזו תוכנית האירוח הכי פופלרית בארה"ב, ובכלל היא מעולה! מה לעשות שנדפקתם

Altryne

New member
חחחחח זה לא התכנית הכי פופולרית!!!!

יש את סטרדי נייט לייב יש את אינטרטיימנט טונייט ויש את לארי קינג אז שששששששששששששששששששששששששקט

M ShadY

New member
מה אתה אומר?

ג'יי לנו מרוויח 100,000 דולר ליום. אבל בכל מקרה, התוכנית שלו שווה לאללה.

keeeren

New member
גם לי יש את ג'יי לנו

בyes זה אל אומר כלום! ג'יי לנו והגראמי זה דבר שונה לגמרי! את לא רוצה אל תשלחי... אבל מה ג'יי לנו יכול לעשות להביא קטעים או תקצירים של הזוכים? מה עם כל ההופעות והקטעים השווים שהחמצנו
תעשי מה שבא לך את לא כל כך מזיזה לי או למנהלי ערוץ 3 כי באמת ששום דבר שנשלח לא כל כך ישנה אבל אם קשה לרשום כמה מילים בשתי דקות לאבד מזמנך אז את אגואיסטית כי אם אני במקשת ממך משהו שיקח שי דקות ואת לא יכולה לעשות אותו כי את טוענת שנדפקנו ואת טועה כי אם איכפת לך ממזויקה אז גם את נדפקת כי מי זה ג'יי לנו בכלל שייתן לך תקציר מסריח?! תעשי מה שבא לך אני רק חוזרת ואומרת אגואיסטית זה כן מילה גסה אגואיסטית!

M ShadY

New member
וואי איזה דפוקה...

אם תבקשי משהו ואני לא יעשה אז אני אגואיסטית? ואם תגידי לי לקפוץ מהגג (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....) ואני לא אסכים אז אני אגואיסטית? אני יכולה להגיד גם עלייך שאת אגואיסטית, כי את לא מבינה שאנשים אומרים שלא, זה לא, ולא כולם צריכים לרדת על הברך ולשרת אותך. תורידי פרופיל.

keeeren

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש הבדל בין לקפוץ מהגג (איך הגעת לזה זה מה שאמא שלי אומרת חחח...) ללשלוח מייל שלוקח שתי דקות ובהחלט לא מזיק לבריאותך! חוץ מזה זה אל רק אני במקש זה משהו שיהיה גם לך לטובה! לרדת על הברכיים ולשרת אותי
את יודעת מה סתמי, אל תגידי לי הלוריד פרופילך את תפסיקי להיות כזאת אגואיסטית חסרת מוח! ואז נדבר...

rina t

New member
KEEEREN את צודקת!!!!../images/Emo45.gif

הנורה גונס הזו מעפנה זייפנית מכוערת בלי כישאון שהיא תביס את אמינם?!!!!!!!!!!!! לא נראה לי.........

למעלה