אני מזוכיסטית?

hagarrr1

New member
אני מזוכיסטית?

היום לקחתי חופש, נשארתי איתם והתכנון לצאת עוד מעט ולעשות להם יום כיף. המצפון שיחק לי והשארתי גם את הקטנצ'יק (7 ח'), בינתיים זה לא קל עם שלושתם ואני לא יודעת איך נעשה כיף שהוא ברקע. יש עוד הזדמנות לקחת אותו לפעוטון ועדיין קשה לי המחשבה שאני בחופש ושם בנות אחרות מטפלות בו. מה הייתן עושות?

imasarit

New member
הייתי לוקחת לפעוטון, לגדולים מגיע יום כיף

עם אמא, בלי תינוקות
אל תרגישי רע שהוא לא מצטרף (הוא ייהנה יותר בפעוטון), תרגישי טוב שהגדולים יקבלו יותר תשומת לב.

falkor11

New member
קח לפעוטון. מגיע לגדולים ולך יום כיף שלגדולים

מידי פעם. זה הרי לא שאת כל יום עוש את זה. ואם הוא יהיה בטוח לא יקבלו אותה תשומת לב שמגיעה גם להם.

יש יום יפה

יוצאת עם כולם יחד לגן שעשועים/פארק יפה באיזור לוקחת נשנושים של פירות וכריכים שמיכה כדור ושות ונהנים כולם יחד מצד שני זה תלוי איך הקטנצ'יק שלך. אם הוא קוטר אז אולי זו בעיה. הקטנה שלי מהזן שנסחב לכל מקום וכייף לה בטיולים

זומבפו

New member
לוקחת אותו לפעוטון..

גם לגדולים יותר מגיע יום כיף עם אמא...ולתינוק הכי טוב בשיגרה שלו. תעשו חיים :)

rnavina

New member
מה חשבת לעשות איתם?

האםהוא יכול להשתלב בבילוי? אם זה עוזר אז אצלנו הקטנה היתה אמורה ללכת לגן כבר אתמול והגדולים נשארים בבית, אבל יש לה דלקת ריאות אז תישאר איתנווכנראה מחר תלך לגן. אכן מגוון הבילויים מצטמצם בגלל הצטרפותה אבל זה מה יש. ברביעי שעבר היא היתה בגן ואני נסעתי עם הגדולים לחצי יום טיולבירושלים. אז אם זה רק המצפון שימי אותו בפעוטון ותעשי משהו כיפי איתם שלא מתאים לגילו.

h 3

New member
גם אצלי הגדולים בבית והקטנה בגן...

אם הייתי עם שלושתם הייתי הרבה יותר מוגבלת. ככה אנחנו נלך לבלות, תאמיני לי שהיא לא תדע... H

למעלה