אני מזה חייב עצה!!

NEVER WANNA BE

New member
אני מזה חייב עצה!!

הכרתי מישהו מדהים נכנסנו למיטה התחרמנו שנינו מזיעים גונחים OH YEAHH COME ON טראקים ברקע פתאום אני בא מוריד תתחתון שלו ואני רואה תחת שרוף... כל התחת שחור כאילו זרקו על זה זפת וממש שחור כוויות מצד אחד הוא היה מושלם וחתיךך מצד שני התחת השרוף הזה..עורר בי די דחייה וגועל למרות שאני לא טיפוס ששופט אנשים אני ממש מתחיל להתאהב אבל מה לדעתכםן יכול לגרום לדבר הזה בתחת? האם נתקלם בזה? הרי התחת מתחלק ל 2 , יש 2 תחתים אז תחת אחד ממש כוויות שחורות ממש מפחיד התבישתי לשאול מה זה לא רציתי להעמיד במקום לא נעים ומצד שני התחת השני חלק לפי מיטב זכרוני פשוט היתי המוםם נ.ב אוף משעממם בא לי להזמין צוות חשפנותת יאלה תנו דעתכם בנושא שריפות התחת זה אולי נשמע מצחיק אבל זה סופר רציני

NEVER WANNA BE

New member
ואם יש פה בפורום שרופי תחת

היתי מאוד שמח שתכתבו דעתכם ומה הסיבה יכולה להיות? אולי משהו בלידה? אבל לא נראה לי כי זה פשוט ענק על כל תחת ימין זה משהו שלא ניתן לתאר אני לא מסוגל להכניס תזין שלי לדבר הזה ואין מצב שאני יהיה פסיבי קיצורררררררררר HELP

NEVER WANNA BE

New member
תודה באמת על התגובות הרבות

תמיד חשדתי שכולכם מחוסרי חוויות / ניסיון וסקס

Oוכ7יה

New member
אולי הוא שזוף בתחת וזה יעבור

לא?!
או שפשוט תשאל אותו.. אם אתה מתאהב בו אז כנות היא הדבר הכי נכון לעשות :)

ruben74

New member
אולי תזיין אותו בחושך!

ככה לא תיראה את התחת שלו!!!!!!!!!

אחי שמע משהו

בלי להעליב אף אחד אבל יש 3 אפשרויות 1 שלא הבנתי מה שכתבת 2 שאתה לא כתבת נכון 3 שאתה הומו לא פוסל כל אחד והדרך שלו אבל תיידע לפני זה... סורי שהייתי צריך להעיר... אבל משהו פו לא היה ברור לי והייתי צריך לברר...

הממ.....שמע משהו,

1. לא הבנת מה הוא כתב 2. אם הבנת, כנראה התכחשת למה שהוא כתב 3. או שהוא הומו, או שהוא דו מיני או שלא יודעת מה, מכל הנ"ל, לא ענית דבר אחד למה שהוא כתב... למה היית צריך לברר? זה משנה את התשובה? אבל בוא אני אפשט- הוא היה עם גבר, הייתה בעיה ולא נעים לו להעיר. מה הוא עושה? התשובה שלי, בכל אופן, הוא לנסות להעלות את הנושא בעדינות. אני חושבת שגם אם זו הייתה אישה וגם אם אני הייתי במצב כזה, הייתי רוצה לדעת, ולא רק בגלל עניין הסקס.. אגב, פו כותבים- פה

../images/Emo4.gif אני אתן את דעתי בנושא.....

לדעתי על מנת לא להכנס למחשבות חסרות תכלית כאלו ואחרות... פשוט לשאול אותו על העניין ולהביא את השאלה על הדרך היפה ביותר שיכולה להיות.... בדרך כזו גם תהיה רגוע שהוא לא אכול X Y Z וכל מיני תהיות כאלה ואחרות אשר יגרמו לך רתיעה מיותרת ממישו שיכול להיות אחלה בן זוג בשבילך... שכן אמרת שאתה די מרוצה ממנו ...

למעלה