אני מותשת

שןשנה

New member
אני מותשת

א ני כבר לא יודעת מה לעשותהבן שלי התחלתי לתת לו 2של 20 srכבר שבוע השני והיום בערב כשרציתי להכין שעורים איתו התיחלו הבעיות הוא לא רצה התחיל להתנהג כמו ילד קטן ממש הסתכלתי עליו ולא ידעתי מה לעשותלא הרשתי טלויזה ומחשב והוא ממש התחיל להשתגע להגיד להחים שלו הקטנים לתת לו סיטרות ארז תיק אמר אני עוזב שאמרתי לו אני מתקשרת לאבא אז הוא פחד וחזר כשאבא שלו בבית הוא לא מתנהג ככה אז מה קורא פו זה תשומת לב תופאה אאני ממש לא יודעת מה לעשות לאחר שעה בערך הוא נירגע וחיבק אותי ודיברנו אני ואבא שלו מצד אחד רוצה להפסיק לו את הריטלן ומצד שני אני יודעת שזה עוזר לו איך אתם מתמודדים קורא לכם דבר כזה

05 מיכל

New member
שלום שושנה!

כן, זה נשמע ממש מתיש. אני חושבת שאתפ צריכים עזרה של פסיכולוג שמבין היטב ב ADHD. אתם צריכים הדרכה טובה וצמודה של מישהו שילמד אותכם איך להציב גבולות וילמד את הילד איך להתמודד. בהצלחה! מיכל

שןשנה

New member
תודה

קראתי עכשיו בפרוםלמבוגרים ומזה התחלתי לפחד כותבים שם שצריך באמת לעזר עים ה sr זיה אחת כוןתבת שהיא כמעט התהשפזה זה מאוד מבעיל אותי בעלי מתמודד עים ז שהוא כועס עלי הוא אומר לי ש40 זה יותר מדי אני אמרתי לו שלמדתי פו שזה ביחד רק 18 מליגרםאז הוא אומר לי למה כתוב על הקופסה 20 בקיצר מה זה בלגן כואב לי הראש ולא יודעת מה לעשות לגבי מחר

05 מיכל

New member
שושנה, המקרים של המבוגרים מסובכים

יותר. מבוגרים שלא טופלו בילדות יש להם עוד בעיות נילוות. מה שאת קראת זה סיפור שונה משל הבן שלך. הכדור של עשרים הוא לשמונה שעות, לכן הוא עשרים. הוא שקול לקצת פחות מכדור של 10 ל-4 שעות. לגבי בעלך, הכי טוב שהוא יבוא איתך בפעם הבאה לרופא, כדי שאת לא תצטרכי להסביר לו כל דבר שהרופא מסביר לך. אם יש לו שאלות או לבטים - שיקבל תשובות מהרופא. אני אמרתי לבעלי לפני שהתחלתי את התהליך עם הקטנה: או שתבוא איתי לכל הרופאים והבדיקות ותהיה שותף בכל התהליך וגם בהחלטות, או שתשאיר לי את כל הריצות והבירורים, ותקבל את ההחלטות שלי. אני לא מוכנה לעירבוב: אני ארוץ, אתייעץ, אברר, אתעניין - והחלק שלך יהיה רק לערער על החלטות שלי. והוא קיבל את זה.

שןשנה

New member
בוקר טוב

ברוך השם היום כבר יותר טוב הוא קם לפני התקלח הכין בגדים ויש הקלה בקשר לבעלי הוא בא איתי לבדקות אבל רק אני כמעט מדברת הוא כמעט שלובעלי כועס עלי כניראה שאני נשברת הוא שהוא מגיע הביתה ושואלת לדעתו והוא לא יודע מה התשובה אז הוא בתיסכול כי אני כביכול לקחתי את האחריות על הכדורים כך אני מרגישה וכול דבר שלא מסתדרת אני מנסה לדבר עים בעלי

05 מיכל

New member
אין לי מושג - תשאלי בקופה

בכל מקרה, לכו את ובעלך ביחד. מאוד חשוב שיעזרו לכם לפעול בשיתוף פעולה.

למעלה