תשלים עם הגיזרה..
S Silly Wisdom New member 27/5/10 #22 גם אני נהייתי רעבה ../images/Emo201.gif מזל שקנינו אתמול פרינגלס... אין לי כח לצאת עכשיו לדנקין דונאטס...
גם אני נהייתי רעבה ../images/Emo201.gif מזל שקנינו אתמול פרינגלס... אין לי כח לצאת עכשיו לדנקין דונאטס...
A aint mindless New member 28/5/10 #33 מה קרה? פתאום שכחת מהגרוזיני במכולת השכונתית? עאלק "דנקין דונאטס"...
S Silly Wisdom New member 28/5/10 #46 אין לי גרוזיני יש לי את שרון. המממממממ- הלכתי לישון עכשיו קמתי- אני אנשנש לי איזה משהו כבר עד הערב
A aint mindless New member 28/5/10 #47 מי לעזאזל הולך לישון כשהוא בפאקינג ניו יורק??? כשהייתי בלונדון לא ישנתי.. חח
S Silly Wisdom New member 28/5/10 #48 אנשים מצוננים שמתעצלים לצאת בלי אוטו... לא היה לי כח לצאת לקנות לעצמי אוכל... אני עכשיו יוצאת לקניון... להסתובב... יש פה H&M חח אם לא הלכתי בארץ אז לפחות פה... אל תדאג.. יש לי תכנונים טובים לטיולים- אם יש לך המלצות על מקומות אני אשמח
אנשים מצוננים שמתעצלים לצאת בלי אוטו... לא היה לי כח לצאת לקנות לעצמי אוכל... אני עכשיו יוצאת לקניון... להסתובב... יש פה H&M חח אם לא הלכתי בארץ אז לפחות פה... אל תדאג.. יש לי תכנונים טובים לטיולים- אם יש לך המלצות על מקומות אני אשמח
A aint mindless New member 28/5/10 #49 הלוואי שהיו לי המלצות מקומות בני יורק, אם תהיי בלונדון, דברי איתי..
S Silly Wisdom New member 28/5/10 #50 אני אהיה אבל שם גם יגררו אותי לכל מקום אפשרי כי יש לי מלא בני דודים שם... אני צריכה המלצות לפה... ואני צריכה גם להכיר איזו חברה פה חח
אני אהיה אבל שם גם יגררו אותי לכל מקום אפשרי כי יש לי מלא בני דודים שם... אני צריכה המלצות לפה... ואני צריכה גם להכיר איזו חברה פה חח