אני מופתע!!

SNIRKOKO

New member
אני מופתע!!

שלום רב לכל הפורום!! אני מאוד מופתע מתושבי לוד בכל שבוע ביום שישי אני קורא את מקומון גל שבע ורואה הרבה תלונות של תושבים על תפקוד העירייה ובראשה ראש העיר בני רגב וכולם עצבניים, כולם ממורמרים, כולם כועסים אז אני לא מבין דבר אחד למה אף אחד לא עושה כלום. במקום לשבת ולכתוב ולבכות בעיתון בואו כולם נעשה משהו: נתחיל להפגין בכיכר קומנדו, הפגנות ברחבת הקניון, הפגנות מול לשכת ראש העיר ובסוף גם מול הממשלה.. דיי כבר נמאס!!! לפי מה שהבנתי אני לא יודע אם זה נכון אנחנו התושבים גם יכולים להוציא את ראש העיר מתפקידו... אני מצטט את ראש העיר ממה שאמר פעם : "התושבים הם שבחרו אותי..רק הם יכולים גם להוציא אותי...." רבותיי בואו נתחיל להתעורר!!! "ותחשבו על זה!!!" שבת שלום לכולם!!

ידידי היקר, לא אחת עשינו למען

הדחת בני רגב מתפקידו, מכתבים אין ספור הגיעו למשרד הפנים, פגישות עם השר ועוזריו, אישית יזמתי מספר ישיבות בוועדת הפנים, ועדת החינוך והועדה לשלום הילד. תוצאה אחת הצלחנו לגרור אחרי כל הפניות והמחאות, ועדת חקירה שהציגה את ממצאיה לשר הפנים וזה ספק אם קרא אותם ספק זרק במגירה, העובדה שלא נעשה דבר עם הדוח. לראש העיר שלנו יש קשר ישיר לפרשת שרון אפל ובגין קשר זה הוגש נגדו כתב אישום, כנראה קשר זה ומידע שעדיין לא נחשף על ידי רגב הביא את רוה"מ דאז אריאל שרון לתת לו גיבוי ולשמור עליו, ויורשו של שרון ממשיך באותה דרך. פגשתי את מרציאנו פעמיים בחודש האחרון כשהייתי בכנסת והוא טען שיש החלטה על ועדה קרואה, האם דבריו נכונים ? ימים יגידו, העובדה שעבר חודש מאז הבשורה הזו ודבר לא השתנה, וזה מטיל ספק באמינות דבריו של ידידינו ח"כ יורם מרציאנו. בקשר לציטוט שלך מדברי רגב, אכן הציבור בחר בו בחט, אך יכול להדיח אותו רק בזמן הבחירות בכך שיבחר במועמד אחר ולהותיר את רגב מאחור. קרא מסר אישי שהעברתי לך.

ס ד

New member
שניכם גם צודקים וגם טועים.

ראשית, התושבים כן יכולים להדיח אותו. גם במשטר דמוקרטי וגם במשטר דיקטטורי, לציבור יש את הכוח והזכות המוסרית להדיח ניבחר ציבור שסרח. אצלנו בגולני היו אומרים: "מה שלא הולך בכוח, הולך עוד יותר בכוח..." לא סתם המחבלים בלבנון היו מפחדים רק מגולני... שנית, לא המכתבים הם שזירזו את עבודת ועדת החקירה כי אם בית המשפט! כל אחד יכול לחשוב שהתרחשות הדברים הם בזכותו... ולבסוף, אכן נכון הדבר שמי שמחזיק את הקווקזי זה השילטון המרכזי ואלי גם גורמים פליליים. אני בטוח שהוא היה רוצה מזמן להסתלק מאור הזרקורים והבמה הציבורית. גם לבני משפחתו חלק חשוב בהישארותו שכן הוא מהווה עבורם מקור פרנסה... הרי לאף אחד מהם אין מקצוע או השכלה ראויים...

לא טענתי שבזכותי מונתה ועדה אם כי

יש לי חלק לא מבוטל בכך, כל הממצאים שהוגשו, כל הניירת על השחיתות שגם בגינה נחקרו משפ' רגב ושות', כל ההתכתבויות היה להם תרומה רבה ששר הפנים לא יכל להתעלם מהם, גם ללא הסכמת ראש הממשלה. ישנם אנשים שרק קיטרו ורשמו הערות בפורום וקראו לפעילות נגד רגב ושות', אך מעבר לזה לא נקפו אצבע ותמיד ניסו להוריד את המוראל של אלה שפעלו ימים כלילות, ונתקלו בשרשרת מושחתים שעמדה כמו מגן פלדה ומנעה התקדמות המהלכים, והאמינו לי שלא הייאוש יביא להצלחה, אופטימיות ועקביות הם המתכון לנצחון, ובצנחנים אומרים רק המעז מנצח. ס.ד. אף אחד לא מחייב איש מתושבי העיר לפעול למען מטרה שחלק לא בטוח בהצלחתה, אבל לפחות שאותם רדומים על המשמר יניחו מעט ויפסיקו לזלזל בפעילותם של האחרים, מעולם לא זלזלתי במעשה של אחרים אפילו אם נראו לי סיכוייו קלושים, כי ברגע שמתחילים לזלזל בעשייה של אחרים , מתחילים להיראות גמדים

למעלה