אני מופתע !

gilbmx

New member
אני מופתע ! ../images/Emo12.gif

אני חשבתי שיש מי מי שזוכר שהפולנים לא כל כך אהבו אותנו - עוד לפני שאיזה אוסטרי מסומם לימד אותם ארגון ושיטות. אז לפני שמישהו חושב לקבל אזרחות אירופית תזכרו: israelski barzo drogie - אבל - Polski nie dobre -----> זה כוון הקריאה (מלאת שהגיאות)

באיה

New member
אנחנו זוכרים דונט וורי

ואל תשכך לכן אנחנו פה ולא שם. וזה בכלל לא פסול לעשות דרכון פולני עם הוא יעזור להשיג דברים חיוניים אחרים. לאו דוקא לגור בפולין. נזכרתי בחברתי שגרה הרבה שנים בארצות הברית. היא ברוך השם מלאה בכסף, ומי שמנקה אצלה את הבית הן רק פולניות. היא אומרת שזו הנקמה שלה על זה שגורשנו משם, ועל האוונות שעשו במלחמה.

gilbmx

New member
לא דואג ...

גם אצלנו במשפחה מעסיקים אותם.... לפי מה שנראה לי הסיבה העיקרית להעסקתם היא הוספת משפחתם של העובדים הפולנים אל מסכת הריכולים המשפחתית. כלומר, תמיד אם משעמם בגזרת המשפחה אפשר לדון בבת השיכורה של העוזרת שנשארה בוורשה ורק רוצה כסף (צה צה צה) מומלץ - מוסיף צבע (וכמובן תחושת נקם סמויה) :)

הרגת אותי....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכת ריכולים פולנית... זה משו שקשור לתרבות פולין??? כמדומני... מעניין מאופו המנהג הזה של ריכולים על בת השכנים...ולטאטא את הליכלוך המשפחתי מתחת לתשטיח.

הפולנים הפכו את הריכול לאמנות...

על כוס תה מחרסינה פלוס מפת תחרה וצלחת כיבוד תואמת בהקפדה יושבות אמא עם כל הקוזינות ומקרקרות(או לפחות בפעם במאה שנה שיוצא להן להפגש). שלך חנה גונן

זה נכון או שאני טועה?

שבעצם כל דפוסי ההתנהגות הפולניים הם בעיקר של הפולניות? מה דעתכם? בברכה

מי צי

New member
כנראה

שהתנועה לשחרור האישה מקורה בפולין
ואיך זה שכל דפוסי ההתנהגות המרוקאים הם בעיקר על הגברים ולא על הנשים?

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifחנוש,גם עדות אחרות(ידע אישי)

הפכו רכילות לאומנות, רק על רקע כיבוד מרשים הרבה יותר! אמי למדה מאשתי לכבד כמו שצריך!

powo

New member
והסיבה .נראה לי

שתמיד הפולנים חוששים מה יגידו השכנים.ואז השכנים מחוסר אינפורמציה מתחילים לרכל.וכך נוצרת האמת לאמיתה.

למעלה