אני מופתעת!!

bellarocks

New member
אני מופתעת!!

הכיצד הכיצד לא דוסקס פה בפורום על "Rocky Horror Picture Show" ?!?!?! לתשומת ליבכם.

bellarocks

New member
אה, נו טוב

אם כך, אז בסדר. למרות שפאר כזה דורש דסקוס נרחב... למשל, הנה piece of useful information : פאטרישיה קווין, ששיחקה את מג'נטה, שיחקה מאוחר יותר (בשנת 1983) בסרט של מונטי פייטון - "משמעות החיים"!!

leocat

New member
אני מוחה

את מוזמנת להסתכל אפילו בדף הקודם, ואפילו בדף זה בנושאי "רוקי". בנושא "הבימה מעלים את ללכת עד הסוף", ואפילו בנושא כמו "מופע האימים של באפי". אם את רוצה פורום שלם רק לנושא "רוקי", את מוזמנת להיכנס לאתר הישראלי הרשמי של "מופע הקולנוע של רוקי". שאי ברכה. ליאו- נשיא מועדון "טרנסלבניה" - מועדון המעריצים הישראלי של "מופע הקולנע של רוקי".

zViper

New member
ליאו, בנוגע למועדון../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

באותו יום(לילה) שאגיע ל"רוקי", אפשרי כבר שם להרשם גם למועדון הנ"ל? במיוחד יודע מה הדליק אותי בכל הקשור למועדון, כמובן שכל זה קשור ל"רוקי", פרט נוסף: שמו של המועדון
יש לי קירבה מיוחדת לשם זה...

zViper

New member
אכן יש לי מקורות רומניים../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מכל כיוון שתסתכל, זה די אצלי בדם
(וגם בניביי...
)

leocat

New member
האמת שהשם לקוח מהסרט עצמו

"טרנסילבניה" היא שמה של הקלגסיה ממנה מגיעים "הטרנסילבנים". וכמו הרבה דברים בסרט, זהוי בעצם, צטטה פארודית, על סרטי אימה, וזאת הספציפית היא על "דרקולה" מן הסתם, (שהיה רומני). כשתראה את הסרט - תבין יותר.

zViper

New member
ליאו ליאו...ראיתי ,שאומר כמה פעמים?

אני יודע שטרנסילבניה המקום ממנו באו
ושהכל כהומור שחור על סרטי-אימה, במיוחד אגב הקטע בתחילת הסרט, בו ריף-רף מציץ מהחלון העליון לעברם ביום הגשום
וכמובן החריקות בדלתות והשלדים ואיך לא לשכוח: שפרנק רודף אחרי אדי עם המסור-החשמלי
בדיוק כפי ש"פני-העור" מהמנסרים מטקסס...וכו' וכו' וכי... בנוסף... טרנסילבינה כמובן האיזור בו האגדה הגדולה מכולן גדלה וצמחה לה: דרקולה, שליט רומניה מהרי הקרפתים
משפחת-אבי משם

zViper

New member
אגב, בנוגע למועדון...

אוכל להרשם במקום? הכוונה בסוף מאי שאגיע ל"כוכב"?

leocat

New member
אני מקווה שכן

(אני קצת בבלאגן עם הטפסים והכרטיסים בזמן האחרון, אני מקווה להתארגן לחודש הבא).

איזה כיף וירג'ין../images/Emo58.gif

מזל טוב להגעתך לכוכב בשבוע הבא! הקאסט יהיה "קאסטנייטות". כמה מחברי הטובים מופיעים שם,ואני מקווה שזו תהיה הופעה טובה. אפשר לנתח את רוקי שעות על גבי שעות, מדוע הם ככה ולא אחרת, מדוע הטנק שמתוכו רוקי יוצא נצבע במהלך "לידתו" בצבעי דגל הגאווה- סמל לכך שהוא יהיה ביסקסואל. ליאו יודע הכי הרבה- כל מיני דברים שקשורים לאגדות של הסרט. אפשר לנתח את הדמויות עצמן, בקשר ליחס שלהן לדמויות האחרות. הרבה דברים. אם נכיר ברוקי, אוכל להסביר לך.

zViper

New member
בשמחה, שירה../images/Emo45.gif

רק לא הבנתי דבר אחד? למה שבוע הבא? התכוונת במקרה לחודש הבא,לא?
אני מגיע, בהחלט מגיע להכיר את התופעה יותר מקרוב... עד-כה, הכי רחוק שהלכתי היה: לראות את הסרט בוידאו/DVD/כבלים... מנסה להזכר כמה פעמים...שניה, 1.2.3... אפשרי לומר, ללא הגזמה בין 15 ל-20פעם, מה דעתך? זה הרבה פעמים?

zViper

New member
שאלה לסתיו או ליאו...

מתי רצוי כבר להזמין כרטיסים ל-30למאי? ואגב, שכחתי לשאול עוד פעם-שעברה, האם זה משנה היכן מקום-הישיבה ב"רוקי"?

חחחחחחחחחחחח.....

מקומות ישיבה, רוקי. ששאלות חמודות של וירג'נים. אני אפסיק להיותת לא נחמדה ואסביר. ברוקי לא ממש יושבים. מרבית הקהל עומד במהלך הסרט, רובו ככולו. וגם אלה שכן יושבים לחלוטין לא מתיחסים למקומות הישיבה, ומתיישבים הייכן שבא להם, ונוח להם. ולגבי הכרטיסים, אניח אשאיר לליאו את ההסבר לגבי החודש הקרוב.

zViper

New member
תודה תודה, ליהי...../images/Emo8.gif

תודה על קבלת הפנים בנוגע לפעם הראשונה שלי... האמת שאף-פעם לא חיכיתי כל-כך בציפיות רבות, לפעם הראשונה שלי, היית מאמינה? אגב, לא ראיתיך הרבה כאן, אז הרשי לי באותה הזדמנות: ברוכה הבאה לפורומינו!

למעלה