אני מוכר...

אני מוכר...

היי, יש לי את שני האלבומים של אנסטסיה, הראשון מארה"ב אפילו בעטיפה, והשני במצב מצויין, במחיר מצויין... מי שרוצה או שישלח לי אי מייל לפה: [email protected] או שישלח לי תגובה לפה... דרך אגב, אני מת על אנסטסיה, פשוט קנו לי את שני האלבומים פעמיים ( אנשים שונים... )

DIRRTY

New member
ממ וואלה באמת../images/Emo35.gif אז תשמע

אבל בשיא הרצינות אם יש לך סורק תסרוק את העטיפה כי יש בארצות הברית 2 גירסאות לדיסק ולי יש את הגירסה הכללית אם תמצא באינטרנט את התמונה של הדיסק אז תעלה אותה לפה

העטיפה...

טוב, אין לי סורק, וגם ככה בדיסק הראשון יש אותו עטיפה, רק יש 13 שירים במקום 12, והשירים קצת שונים, הנה הרשימה: 1.not that kind 2.i'm outta love 3.cowboys & kisses 4.why'd you lie to me 5.who's gonna stop the rain 6.i ask of you 7.don'tcha wanna 8.late last night 9.made for lovin' you 10.back roses 11.yo trippin 12.one more chance 13.same old story הדיסק השני קניתי בארץ...

DIRRTY

New member
אה..... הבנתי דרך אגב

מה דעתך על הקליפ החדש של אנסטסיה "לוב איז הכריים"?

הקליפ...

חחחח, היה ממש קשה לראות אותו אבל לא חשוב, הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בערוץ הדפוק סטאר וורלד, וזה היה בטעות, אחר-כך הורדתי אותו... עכשיו בקשר לקליפ, הוא היה חמוד, אבל אני מניח אם הייתי רואה את הסרט שיקאגו ( שאני עומד לראות בקרוב... ) אז הייתי יותר אוהב את הקליפ... ודווקא המילים של הסינגל מאוד משמעותיות בשבילי...

DIRRTY

New member
ולפי השם שלך אני רואה שאתה כמוני

אוהב גם את כריסטינה אגילרה זה נכון?

חחחח

האמת כן, אני בייחוד אוהב את האלבום האחרון שלה! הוא פשוט מושלם... סורי, אבל עכשיו אני צריך ללכת... דרך אגב, את\ה בן או בת? אני בן...

חחח, דבר אחרון לפני שאני הולך...

דבר אחרון לפני שאני הולך, וחוזר בקרוב, האיי סי קיו שלי הוא: 164270384 אני עכשיו עוד דקה אני מתנתק...

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאפה לנו שאתה לא רמאי
אולי אתה מנסה לסחוט מאיתנו כספים

זה קצת קל...

דבר ראשון אני לא רואה פה הרבה מתנדבים לקנות, אבל בכל זאת אני יענה... איך את מצפה שאני יביא את הדיסק למשהו? אפשר להפגש עם משהו או משהו כזה... אם יש לך רעיון אחר תגידי לי אותו! הרי איך אני אמור להביא לכם את זה? אני לא ישלח לכם את זה בדואר או משהו, ואתם תשלחו לי את הכסף...

למעלה