אני מוטרד מאוד.

dozz

New member
אני מוטרד מאוד.

באמת, לא ייתכן שבמדינת ישראל 2006, חבורת הפרחחים שמתרגמים את פרקי נארוטו באופן שבועי ומתכנה בשם הפרחחי להחריד "דאטביו", מפעילה אמצעי בריונות (!!) על אזרחים תמימים חובבי נארוטו (ילד נינג'ה בלונדיני ומעצבן, זוכרים?), ומסרבת לשחרר את הפרק החדש (209, זוכרים?) עד שלא תהיינה המון המון (המון) הורדות של איזה סוויצ' מעפן, ואפ'חד לא מרים על זה קול זעקה, או תרועת קרב, או אפילו יבבה חלושה. נו, לפחות תורידו את ה"פיתגורס סוויצ'" המעפן הזה, רק כדי שתנוח דעתם של החולרות וייתנו לי כבר את מנת הסם השבועית שלי. בברכה, חבר הכנסת אופניק משה.

lgmtk

New member
who said u have to download their

episode and not others? say thank u that they are doing theyre hard work.

Nisenhouse

New member
ואתה מאמין להם?

(או שזה היה בצחוק?) ד"א, הורדתי כדי לראות מה זה הפעם (הורדתי גם את 73 של בליץ' המזוייף והוא הכיל לקט של המון "מכונות" תוצרת בית - היה נחמד) ומסתבר שהם לקחו פרק שלהם של זה ותירגמו הכל כולל טייפסטינג!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

מה המצב

TheDucky

New member
אמממ... לא הרבה אנשים עובדים בשבת..

... כמוני, ולא כמוך...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifנכון 3:

ויש מצב שאני אעבוד ברפא"ל אחרי הבגרויות D:~

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifמנקה שרותים כנראה יש להם....

וגם הוא בטח מרוויח יותר ממך XD אבל אני לא אעבוד שם 3:

TheDucky

New member
בהחלט מעצבן....

התנאי שלהם זה שיהיו 50K הורדות במשך 24 שעות מהזמן שבו הם משחררים את הפרק של הדבר המעבן הזה.... ...ניסיתי לראות את זה, אהבתי יותר את הדיבוב של נארוטו בערוץ הילדים, וגם את הצינזור X_X) הם הוציאו בנתיים 4 או 5 פרקים ואף אחד מהם לא עבר את ה-40K... (הכי גבוה זה 33K וזה יצא לפני 200+ ימים...) מה הם חושבים לעצמם?!? זה תנאי שלא ניתן למלא אותו... אבוד מראש... [בדיוק שלחתי להם אימייל עצבני! אני מקוה שהם יהנו XP]

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifעזוב פרטים שוליים....

העיקר שיחסמו לך את הIP

למעלה