אני מוחה בתוקף..

ליטן א

New member
אני מוחה בתוקף..

ריפרפתי על ארכיון הסקרים שלכם.. ובשאלה "מה העבודה המוצלחת ביותר של הומר עד עכשיו", לא מוזכרת העבודה החלומית שלו, בתור עובד בבאולינג בספרינגפילד, שבבעלותו של דוד של בארני. באותו פרק, אגב, הוא התפטר מהתפקיד החלומי שלו (כפי שהגדיר את זה), בגלל שמארג´ הייתה בהריון, והתינוק החדש עמד להרוס את המאזן הכספי של המשפחה, כפי שהומר בנה אותו... עוד תפקידים ששכחתם לציין: נהג החד-פס (הרכבת שנוסעת רק על ציר אחד), יו"ר איגוד הפועלים (בשביתה על הזכות לקבל את ביטוח השיניים), ועוד כמה ששכחתי, אבל היו עוד.. בטוח..

ליטן א יקר

לפני שאתה מספר לנו מה שכחנו ומה לא אם היית מרפר עוד קצת היית רואה שהיה לנו כאן שירשור עצום אבל ממש ענק עם כל העבודות של הומר זה דבר ראשון דבר שני בסקר יש מספר מוגבל של מקומות שאפשר למלא ולכן איליה(מנהל הפורום) לא היה יכול להכניס עוד עבודות

ליטן א

New member
"היל לשלטון היקר"... ../images/Emo3.gif

חבל לי שהתייחסת לכותרת צינית בעיקרה, ברצינות כ"כ כבדה.. בעיקרון - לא ריפרפתי בארכיון של הפורום, אלא רק בנושא של הסקרים והכל.. דבר שני, לגבי השירשור... תוכל לתת לי לינק אליו? ודבר שלישי, לגבי הסקרים, יש באמת מספר מוגבל של מקומות, אבל עד כמה שאני יודע על מערכת הסקרים בתפוז, זה שיש עד 10 אפשרויות בכל סקר.. מכיוון שהיו פחות מקצועות, תהיתי למה "השכיחו" את כל המקצועות האלה שציינתי...

איליה.

New member
קישור לשרשור

כאן. לגבי הסקר, האמת היא שמספר המקומות לא מוגבל, פשוט לא רציתי להכביד. אבל אם הושמט משהו חשוב, אפשר לעשות את הסקר עוד פעם, הפעם עם עבודות אחרות.

למעלה