אני מוחה בתוקף

מיקי 2411

New member
אני מוחה בתוקף

על הוצאת דיבתן רעה של בנות עדת הקרח הפולניות.לא חייבים לרוץ למיליון בשביל לדעת. מניסיוני הדל עם דרות האיגלו לא מצאתי הבדל כלשהו ביחסן ובהרגליהן בכל הנוגע לנשיקות. על פי פילוח בפנקסי השחור שאינו קיים,עולה כי הן קיבלו מספר כוכבים שאינו נופל מזה שקיבלו שאר יוצאות התפוצות בארצנו,בכל הקשור לשימוש בשפתיים. כל עוד שומרים על היגיינת פה ראויה ותחזוקה שוטפת,גם במחיר של פגיעה בספונטניות,בולסות הגפילטע עומדות ראש בראש עם יתר טוחנות הטביט,ובולעות הג'חנון. העם,דורש,צדק עדתי !!! ואוטוטו מחכה לכן סכום לא מבוטל של פפלינוס בבתי המשפט וזאת,מבלי שתצטרכנה להוכיח כל נזק שנגרם...

יערית

New member
התגעגעתי

יאללה תתתנחל לפני המומולדת שלך :)) <טובות בשפתיים אה? חחחחחחח>

מיקי 2411

New member
זה הפך למנהג קבוע.

מידי שנה מיקי חוזר ל 24 יום. זכר לקורבן חרירה....
כפי שנאמר :"והגדת לבנך ביום ההוא..." יציאת מצרים או לא ? גם היום המים מגיעים לי עד הביצים

תגיד

אתה הולך על תובענה ייצוגית? כמדומני אתה חייב להיות משויך לעדה בשביל זה איך אתה עם הגזר על הדג? שלא לדבר על הקניידלך <איך היא הגדירה את זה שם? כמו פתיתים למרק
>

אתה אתה אתה

מלך.
קיבלת (אחר כבוד) כרטיס כניסה ל"יקיס" - דיור מוגן לגרושות ותיקות. אנא פצח באיתור מועמדים נוספים השותפים לדעותיך הנאורות . ועדת החיפוש והמלגות כבר בדרך.
וחוצמיזה אני מבקשת בשם הדיירות לשמור על דיסקרטיות ולא לחשוף את המידע החסוי והרגיש הנ"ל ברבים. חו"ח שלא יתקלקל לנו הרפיוטיישן של הבז'.

למעלה