sha na na revol
New member
אני מוזמן סדרתי..
לכל מקום שמזמינים אותי- אני מגיע.
אבל הסיבה שאני כאן היום היא קצת שונה... אני 'עוקב' אחרי אואזיס מאז שהייתי בכיתה ז' או משהו כזה, היום אני בן 22, זה יוצא כמעט 10 שנים... יש לי יותר סידיס שלהם מלכל להקה אחרת, זה משהו שתמיד שמים לב אליו כשנכנסים לחדר שלי. מי שרוצה לדון בדיסקים מוזמן להיכנס למסרים... אני אוהב כמעט כל שיר שלהם חוץ מאם אני מנסה לחשוב על זה... Who Feels Love ו... כאלה, אבל בכל זאת סקירה קצרה. השירים הראשונים שהכרתי:Champagne Supernova, Wonderwall, Wonderwall live at Earl's court (גרסה אקוסטית לוונדרוול, היו מראים אותה הרבה ברצועת הקליפים של הכבלים. התחלתי לאהוב אותם אחרי: יציאת Be Here Now, כשראיתי את Stand by Me ליד הבריכה.
גם Be Here Now הוא האלבום האהוב עלי בכלל שלהם דווקא. השיר האהוב עלי לעולמי עולמים: Live Forevah.
יש לי סיפור קטן על איך אואזיס הצילו לי את החיים, אבל לא משנה בינתיים.. אני אוהב גם את השירים ה'ישנים' שהם הקליטו בגרסת דמו: Take Me (בונהד+ליאם!), See The Sun, Colour My Life וכו'... מהביסיידס יש לי תשוקה לListen Up! ואני גם אוהב את-Flashbax בעניין להקות שנשמעות אולי דומה, יש לי קומונה לבייבישאמבלס\דירטי פריטי ת'ינגס וכו', למי ש*ממש* אבל ממש לא אכפת לו מפוליטיקה של מי שונא את מי בלונדון.
ואני אוהב הרבה מוזיקה דומה ומקושרת ובכלל את הגל החדש של הלהקות ואת הבריטפופ... היתה לי גם תקופה של בלר. *חיוך שטני*
לכל מקום שמזמינים אותי- אני מגיע.