אני מודה!

אני מודה!

אני מודה על המסים שאני משלם; כי המשמעות היא שיש לי עבודה. אני מודה על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עלי; כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. אני מודה על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו; כי המשמעות היא שיש לנו את הזכות לחופש דיבור. אני מודה על מקום החנייה שאני מוצא בקצה מגרש החנייה; כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. אני מודה על חשבון החשמל ה-ענק- שאני משלם; כי המשמעות היא שהבת שלי תמיד חם. אני מודה על אותה אישה ששרה בקול מזייף בהופעה; כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. אני מודה על ערמות הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ; כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. אני מודה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום; כי המשמעות היא שהייתי יעיל ופרודוקטיבי. אני מודה על כמויות הדואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אלי; כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עלי.

לסלי

New member
אני מודה על הודעתך

כי המשמעות היא שאתה כותב נפלא, ואני מצליחה לקרוא את זה!

shimi1234

New member
ואני מודה...

אני מודה על המיסים שאני משלם כדי שילכו לכל האוכלי חינם שבוכים כל היום (עם הייתי אשכנזי, צבר, חילוני (כן גם הם) אבל בגלל שאני לא אז גונבים לי את הכסף ואיך אני יכול לחיות מהבטחת הכנסה (שיותר גבוהה מהמשכורת שלי)). אני מודה על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עליי היי היי 4 פעמים בשבוע gym האמת שאני יכול לקנות בגדים קטנים יותר אבל דיברנו לאן הולך הכסף. אני מודה על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו כי אני יודע שגם בבחירות הבאות יבחרו את אותה ממשלה והבכי ימשיך אני מודה על מקום החנייה שאני מוצא בקצה מגרש החנייה כי 100% מישהו ישרוט לי שם את הטמבון! אני מודה על חשבון החשמל ה-ענק שאני משלם כמו הקאע על המיסים! אני מודה על אותה אישה ששרה בקול מזייף בהופעה כיוון שאם אני הייתי שם היו יורים בי! אני מודה על ערמות הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ כי כך חמתי לא צריכה לספר לי מה היה השבוע בצעירים. אני מודה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום כי אני מוזכיסט אני מודה על כמויות הדואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אלי כי נעים לגעת שהרבה אנשים צריכים וויאגרה! נא להבין את דברי בצורה הנכונה!!!

רומריו11

New member
מישהו ממכם

בטוח רואה את האמת והשני רוצה לחיות באשליות וגם חי באשליה אחת גדולה עכשיו השאלה היא מי זה מי בכל מקרה גם מי שמצליח לשכנע את עצמו באשליה זה טוב

הפתעה!

שני אנשים יכולים לחוות את אותם הסיטואציות בחיים, והאחד יכול להיות מאושר והשני אומלל. בחירה חופשית!

אוריום

New member
משלם מיסים.....מפריש מהרווח../images/Emo150.gif

מה סתם משלם זה סה´כ חשבון נטו זה השכר השאר תחשיבים

*אביבה*

New member
גילגילון

הדברים שכתבת העלו לי את המחשבה שאם "אני כל כך מודה" אני לעולם לא אשנה. הגישה הזאת אומרת בהפוך - אני לא מאמין שמגיע לי שיהיה לי אוכל, אני לא חושב שבגדים זה משהו שהחיים שאלה אמורים לתת לי, אני אמור לסיים את היום שלי בעייפות ושברון, כי ככה אמרו לי שזה טוב, לישמוע? וואוו, חברים? חברים ששולחים הודעות בדואר, הם לא תמיד חברים. אני מקוה שאתה מבין את הכוונה. הגישה התבוסתנית הזאת עלולה להוביל לשביל קטן וצדדי בחיים. שביל של "תודה" שממנו אין תזוזה. אני לא אומרת לקבל את הדברים כמובן מאיליו, כי הם לא, אני מתריעה על תופעה של "התחסדות" ומלל שיש מאחוריו גישה שעלולה לההוביל לאיזו שהיא תחושה שמה שיש לי זה "יותר מידי" ועלולה גם להוביל לקפאון בחיים. היזהר מנפתולי האגו האלה. אל תאמץ במהירות כל דבר ש"נראה" כאילו הוא נוצץ...

למעלה