אני מודאג מה אין יותר הופעות?!
ח ח ל ו ן New member 18/1/06 #2 ../images/Emo7.gifבינתיים לא אבל חבל לפתוח הודעה חדשה על זה, כבר נפתח על זה שרשור, ובכל מקרה אפשר לשרשר
../images/Emo7.gifבינתיים לא אבל חבל לפתוח הודעה חדשה על זה, כבר נפתח על זה שרשור, ובכל מקרה אפשר לשרשר
I InfeCtedShesek New member 18/1/06 #3 מה אין הופעות? זה היה חייב לקרות!! עד שיש לי איך להגיע לכל הופעה שבא לי אוףףף! !@*%&ֲ£
ח ח ל ו ן New member 18/1/06 #4 ../images/Emo7.gifאני יודע אוף, אם הוא ייכנס לתקופה ארוכה כזאת של שתיקה כמו שהוא עושה אני אתאבד
D darling2 New member 18/1/06 #5 אוף גם אני../images/Emo70.gif מה קרה פתאום כל האמנים שאני אוהבת החליטו להפסיק אם ההופעות.. גם אביתר גם רונה.. הם עושים לי בכוונה? ורק אפרת בן צור יוצאת עכשיו עם דיסק חדש
אוף גם אני../images/Emo70.gif מה קרה פתאום כל האמנים שאני אוהבת החליטו להפסיק אם ההופעות.. גם אביתר גם רונה.. הם עושים לי בכוונה? ורק אפרת בן צור יוצאת עכשיו עם דיסק חדש
T TEENAGER1 New member 18/1/06 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif אוח, מה. שלא יעשה לנו את זה .
0 0mroosh New member 18/1/06 #7 שיצא לסיבוב חדש, קצת נמאס מהסיבוב האחרון, הייתי ב4 הופעות מהסיבוב החדש, וכולן היו בעלות אותו הפלייליסט. לא שאני מתנגד, או שנמאס לי (אפפעם לא, ), אבל שיקח מנוחה, ויצא במופע חדש.
שיצא לסיבוב חדש, קצת נמאס מהסיבוב האחרון, הייתי ב4 הופעות מהסיבוב החדש, וכולן היו בעלות אותו הפלייליסט. לא שאני מתנגד, או שנמאס לי (אפפעם לא, ), אבל שיקח מנוחה, ויצא במופע חדש.
ה העדי של עדי New member 19/1/06 #10 אני מרשה לו יותר.. הוא בחודש יומולדת.. אז אולי זה קשור.. אבל אחרי ה-8.2 אני רוצה שהוא יחזור..