אני מודאגת!

מ ט ר נ ה

New member
אני מודאגת!../images/Emo4.gif

אני בשבוע השישי כרגע (למרות שעדיין לא ראיתי כלום באולטראסאוד, אבל זה היה בשבוע שעבר וזה היה מוקדם) ופתאום היום בבוקר (לאחר מגע מיני שקימנו עם בעלי) הופיעה הפרשה בצבע חום בהיר מהנרתיק. האם זה תופעה ידוע? אני מאוד נלחצתי! מה זה יכול להיות?

קובולט

New member
קורה.... קורה...

אז ככה יקירתי... מכיוון שלי הייתה בעיה דומה, נאסרו יחסי המין, על ידי הרופא למשך שבועיים. בכל אופן עד שבוע 12 שזה בעצם השלב הקריטי להפלות טבעיות לא מומלץ לקיים יחסי מין בצורה שהתרגלנו אליה... יום כן יום לא. הדימום יכול להיות סתם כי בעלך פצע אותך באזור הנרתיק או משהו אחר לכן... לפחות עד יום שני שתוכלי לבקר אצל הרופא, לעשות דברים אחרים
ולתת לפצעון הקטן שם להחלים. ואין סיבה להיות בלחץ אלה אם חלילה יש דימום יותר רציני במקרה זה חייבים לרוץ לחדר מיון. אני לא רוצה להבהיל רק לכסות לך את כל האופציות שיהיה המשך חג נעים ושקט!!!!

ילדוש

New member
הי חמודה

גם לי היה דימום לפני שבועיים וגם עלי נאסר לקיים יחסי מין. כדאי אולי לדחות את עניין הסקס לעוד כמה שבועות. דימומים קלים בשבועות הראשונים להריון הם די שכיחים, במיוחד לאחר קיום יחסים. אני יודעת שאת כבר לקראת סוף שבוע 5 ומתחילה בקרוב שבוע 6 (או שבוע 7 בלשון הבנות) אז כשתגיעי לקראת אמצע שבוע 6, אני מאמינה שכבכר תוכלי לראות דופק. אם ההפרשות/דימום , לא מתגברות ומפסיקות אין מה להלחץ אבל אם הדימומים ממשיכים כדאי ללכת למוקד. כל עוד הדימום הוא לא משמעותי, לא מתגבר ולא חוזר , זה בסדר.

סימבה ק

New member
מכירה את התופעה...

גם לי זה קרה (ולפעמים עדיין קורה). נאמר לי לא להילחץ, כי זה שכיח בהריון. אם זה מלחיץ אותך נורא, אולי כדאי שתפני למישהו מקצועי בנושא, סתם כדי להרגיע את הנשמה (שזה יותר חשב בהריון - להיות רגועות). בהצלחה

../images/Emo101.gif מקווה שכבר פסק אבל, אם לא

כדאי מאוד לבדוק בשבוע הזה כבר אפשר לראות דופק בUS- . אם הדימום קל, ייתכן ובאמת נגרם כתוצאה מהחיכוך כי יש שם המון נימי דם רגישים. אם הדימום ממשיך, ונראה כמו של וסת- חובה לבדוק. מאחלת לך כל טוב ושזו אזעקת שווא.

מ ט ר נ ה

New member
../images/Emo25.gifתודה בנות מכל ה../images/Emo23.gif

לא יודעת מה ההיתי עושה בלעדכן...

למעלה