אני מהרצליה

*neta*

New member
אני מהרצליה

המדבקה הזאת הגיעה לכולם כן?
אז עכשיו הכניסה לים חופשית לכולם..אבל צריך לשלם חנייה (חצי מחיר לתושבי הרצליה בהצגת המדבקה) בעד או נגד הרעיון?

*neta*

New member
כולנו צריכים לשלם ../images/Emo3.gif

מה שמעצבן זה שאת ההוצאות של אחזקת החוף העירייה משלמת, מהמיסים שלנו.

[אורן]

New member
ואת הכותל המערבי?

מי, לדעתך, מממן את אחזקתו ואחזקת המוזיאון והמנהרה, אם לא עיריית ירושלים? ומי מממן את תחזוקת הגנים הבהאים, אם לא עיריית חיפה? ומי מממן את האבטחה במדרחוב נחלת בנימין בימים שלישי ושישי? עיריית תל אביב. ככה זה, כל עירייה מממנת את המקומות שהציבור מעוניין לבקר בהם בתחומה, וזה בסדר גמור. אין שום סיבה שהכניסה לים תעלה כסף, ואנחנו לא צריכים להיות חבורה של קמצנים קפיטליסטים.

*neta*

New member
אז ככה:

המדינה. ולגבי הגנים הבהאים, הם משלמים על עצמם, יש להם הרבה מאוד כסף. ותגיד לי כמה עולה כניסה לפארק רעננה? אה זה חינם רק לתושבים שלה? וואלה..אבל להכנס חינם לים כל התושבים יכולים..

[אורן]

New member
אז ככה:

המדינה ועיריית ירושלים (אני מבטיח לך שלעיריית ירושלים יש חלק נכבד בתשלום ההוצאות). ולגבי הגנים הבהאים- העירייה משלמת חלק די גדול, וראינו טוב מאוד איך הגנים התייבשו לפני כמה שנים כשהערייה החליטה להפסיק את התקצוב. לגבי רעננה- זו טעות של עיריית רעננה. מטעויות לא לוקחים דוגמה. יש לתבוע את עיריית רעננה בבג"צ.

shiri_b

New member
אני לא קיבלתי...

אמא ואבא גנבו את המדבקה??? חוצפה! כמה מדבקות מקבלים?

*neta*

New member
זה אמור להיות לפי מספר המכוניות

אבל בינתיים שלחו אחת ואמרו שאחרי יום העצמאות יטפלו בזה.

*neta*

New member
אמורה לקבל מדבקה בכחול לבן

שרשום עליה אני מהרצליה.

shiri_b

New member
זה מה שאני צריכה לנסוע לאיפשהו

ושידעו ישר מאיפה אני... בטח יחשבו שאני מפיתוח וינסו לשדוד
אבל ברצינות, לא ברור כל הקטע הזה למה צריך מדבקה? לא כתוב בת.ז שאני מהרצליה??

*neta*

New member
lol../images/Emo6.gif

ואולי זה העניין של הייעול, שבמקום לבדוק תעודות אחת אחת רואים את המדבקה על האוטו וזהו
אבל אני אישית לא אדביק..נשים אותה בתא הכפפות.

מ ס ט י ק

New member
הייתי בעד רק אם היו עושים את זה לכל

העיר.. עשו עכשיו שאפשר לחנות רק באיזור של המגורים.. מה הרעיון בזה?? אני יכולה לחנות ליד הבית, למה שאני אחנה בחניון שהוא 10 דקות הליכה מהבית שלי?

למעלה