אני מדוכא:[

ARIK667

New member
אני מדוכא:[

היה לי היום 2 שיעורים לפני הטסט מחר והם היו על הפנים. לא שאני נוהג מצויין, אבל הפעם היה ממש על הפנים נכשלתי כבר טסט ומחר יש עוד 1 הוצאתי כבר מכיס הפרטי 4000 ש"ח ואני בדיכאון :[ אז מה היה? ילחתח למדרכות נכבה לי איזה 4 פעמים המנוע. המורה שלי בלם אותי חזק כמה פעמים בקיצור היתי בעננים. כרע חזרתי מהדואר , שם שלמתי את האגרה לטסט. והאמת אני ממש מפחד אחרי כל מה שקרה לי בזמן האחרון. מפחד מכישלון נוסף, מפחד משריפת כסף סתם בקיצור אני ממש בפחד ובדיכאון :[ המורה שלי כבר התחיל לצחוק עלי איך שאני נוהג ..לא לצחוק בפנים ככה הוא מסתכל לצד ומחייך אני לא יודע מה לעשות מחר כנראה טסט..לא יודע אם כדאי ללכת אני כמעט בטוח שאם אלך זהרק לכישון ולעוד בבזיון סליחה שזה ארוך מדי אבל היתי חייב להוציא את זה :[

כנס

אממ קודם כל תרגע.. אתה יותר מידי פסימי כאילו מראש אתה כבר חושב שתכשל אז זה כבר מביא אותך למצב גרוע.. תחשוב חיובי תחשוב שזה כולה טסט וזה שלא הלך לך שתי שיעורים לפני הטסט לא אומר כלום..זה כולה לחץ תפסיק לחשוב שלילי "כמה כסף הלך".."אני נוהג גרוע".."החיים בחרא"... תחשוב שאתה תעשה את הכי טוב כדי לעבור את זהה ואם לא אז לא נורא לפי מה שהבנתי זה כולה טסט שני אקיצררררר תפסיק להיות כזה שלילי ושיהיה לך בהצלחההההה!!!

gilgula

New member
היי, כנס

לכולם יש לפעמים שיעורים גרועים ואז מה שזה לפני טסט. לי נראה שהמחשבה על הטסט מלחיצה אותך ולא שומדבר אחר! אני מציעה לך לעשות היום משהו שמרגיע אותך, תכנסי לעצמך לראש שזה באמת בסך הכל טסט! אין מה לדאוג אין מה להלחץ..אם לא עוברים תמיד יש עוד אחד!! אני יודעת על מה אתה מדבר כי גם אני כבר הוצאתי מעל 4500 ש"ח על שיעורים וטסטים..וכן זה מבאס ל"בזבז" את הכסף על דברים כאלה אבל אין כ"כ ברירה.. אני עכשיו מחכה לטסט שלישי ונכון שאף אחד לא מבטיח שנעבור אבל צריך לנסות לעשות את המקסימום!! בהצלחה ותעדכן איך היה!!

רן88

New member
זה נורמלי לגמרי

הרבה אנשים נוהגים גרוע בשיעור שלפני הטסט, בעיקר משום שהם יודעים שזהו השיעור שבו הם צריכים להוכיח למורה שהם אכן מוכנים. אני, בשיעור לפני הטסט השני, עשיתי כ"כ הרבה שטויות שאני חושב שהמורה כבר שקל לא להגיש אותי (ועברתי). גם שעוח ספורות לפני שנגמר לי המלווה נסעתי עם אבא שלי ועשיתי המון טעויות, אמרתי לו שזה כמו שיעור לפני טסט: עושים קצת שטויות אבל אח"כ יהיה בסדר. שיהיה בהצלחה, לא סתם אתה ניגש לטסט - זה כי אתה יכול לעבור אותו.

100vardit

New member
אל תתיאש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה:) והאמת שאני קצת מבינה אותך-לי היה שיעור גרוע ביום הטסט,עשיתי הרבה שטויות,ולא הלך לי בכלל טוב בחניות...וכמובן שנכשלתי אני יודעת שזה לא מעודד..אבל תנסה להשתדל להיות מרוכז ושפוי למשך זמן הטסט שתכלס זה לא הרבה...ואל תתיחס למורה הדפוק שלך,שלא מעודד אותך!!!!

שיהיה בהצלחה !

כפרות הכסף, זה השקעה לטווח ארוך. (בתקווה.:) אתה מלחיץ את עצמך וזה הכי גרוע שיש... אתה מפחד מכשלון, מפחד לבזבז כסף... תכניס לעצמך לראש שאתה יודע לנהוג, ואם לא אז קח עוד קצת שיעורים עד שתרגיש בטוח, שאין מצב לקבל ברקס, אין מצב לנגיעות בהגה כי אתה יודע את העבודה... תבוא עם ביטחון, אל תתן לאף אחד להוציא אותך מהשלווה ותעבור כמו מלך... כשלוןזה לא בזיון, הכל שטויות... אתה ככה קרוב לסוף !!! לא להכנס לדכאון ולא קרה כלום, זה רק נהיגה...הכל בקרוב יהיה מאחוריך בע"ה...תאמין בעצמך, בה', והכל יהיה בסדר :) יאללה תעדכן... :)

למעלה