אני מדוכא...

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
אני מדוכא...

סיימתי עכשיו מגש של פיצה ואני מתחיל את המגש השני, ושאף אחד לא ינסה לעצור אותי... כבר שנה שאני עם הרגשת מועקה של סוף העולם לא יודע למה. זהו, הייתי חייב להגיד את זה.

amet

New member
מצטרף אליך ELP :(

עדיין יושב ומחכה לגיא שיבוא, הסרבר אחרי התקנות, אחרי גיבויים, ושחזור או איך שקוראים לזה הגיע לסוף ההתקנות הראה שהכל בסדר ו.....הופ נפל בחזרה... וזה אומר שקוקי שלי הולך לנסות משהו חדש עכשיו וזה סביר להניח ייקח שלוש שעות וגם זה לא בטוח. וגם היום בלית ברירה אני הולך לשיון בלעדיו, ולא זה מה שמפריע לי אלא זה שהוא כבר קורע את התחת ותקוע שם עם בעיה לא מוגדרת בכלל. זהו הייתי חייב להגיד את זה. תביא איזה חתיכה מהפיצה שלך, לפחות אני יאכל משהו :(

Yaniv-DC

New member
מצטרף אליכם ../images/Emo10.gif

שלשום הלכתי למכון כושר, וכריס היה שם. 10 דקות אחרי שהוא עזב, החבר הכי טוב של ג'ו הופיע. כשזעבתי את המכון, את מי אני רואה? את האקס שאיתו עברתי לכאן, הגיע לביקור בעיר מפלורידה... ואז אתמול הוא היה בקובלט, וגם ג'ו היה. ועוד אתמול לא שתיתי כלום (החלטתי לראות אם אייטיז יכול להרקיד אותי גם ללא אלכוהול). אבל החלטתי לשמח את עצמי ולקנות את החולצה הזאת. נראה לי חביב.

ELP

New member
נגמרה הפיצה ../images/Emo10.gif

וגם אין משהו טוב לעשן
אני תמיד מרגיש רע אחרי הרבה פיצה, לא יודע איך אני מכניס את זה ל55 קילו שלי
אני מקווה שהבעייה שם בעבודה תסתיים בקרוב ותתאחד עם גיא
זה לא כייף לישון לבד בלילה

amet

New member
רק עכשיו סיימת לאכול את הפיצה??

למה אני צוחק כי אם היית מכבד לי מהפיצה הייתי נותן לך כמה שאחטות טובת טובות מה-----
שלי לא נורא בפעם הבאה

ELP

New member
ממממ.... זה נראה טוב..

אבל את הפיצה סיימתי עוד אתמול, ואף פעם לא היה לי סרט צפרדע
אבל זה מה שקרה לי פעם

למעלה