אני מדגמנת חצאית תרשו לי להתלהב. תודה.
O Odish16 New member 11/10/03 #2 חיחיחיחיחי חצאית מיוחדת חצאיות זה לא הכי נוח..מיאו ג'ינס רולז.. מו הא הא הא תתחדשי בייב
ש שירנושקה New member 11/10/03 #3 ../images/Emo99.gif אהבתי את החצאית!!! ואת כוסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G GoleshTipesh New member 11/10/03 #4 חם לי...חם לי!!!!!!1! טוב זה בגלל שאני ליד מנגל מה נראה לך בגללך? חחחח סתם נראה לי אין לך פרצוף יענו כל התמונה רואים ברור רק הפרצוף לא....
חם לי...חם לי!!!!!!1! טוב זה בגלל שאני ליד מנגל מה נראה לך בגללך? חחחח סתם נראה לי אין לך פרצוף יענו כל התמונה רואים ברור רק הפרצוף לא....
G GoleshTipesh New member 11/10/03 #6 ועוד משו שאמרתי אין פרצוף התכוונתי שלא רואים לא משו אחר... ד"א נראה לי את מתאמנת באיגרוף תאילנדי יש לך גוף בול כזה..נכון?
ועוד משו שאמרתי אין פרצוף התכוונתי שלא רואים לא משו אחר... ד"א נראה לי את מתאמנת באיגרוף תאילנדי יש לך גוף בול כזה..נכון?
ש שירנושקה New member 11/10/03 #8 יא איך ידעת? אנחנו ביחד בכיתה... גם לי יש גוף כזה אנחנו מתאמנות 3 פעמים בשבוע בפריז עם מורה תאילנדי מה זה חמוד... וואי, אבל איך ניחשת? אמילי! איזה קטעים איתו! איך הוא ניחש???
יא איך ידעת? אנחנו ביחד בכיתה... גם לי יש גוף כזה אנחנו מתאמנות 3 פעמים בשבוע בפריז עם מורה תאילנדי מה זה חמוד... וואי, אבל איך ניחשת? אמילי! איזה קטעים איתו! איך הוא ניחש???
A A n g e l D u s t New member 11/10/03 #11 ../images/Emo6.gif מה 3 פעמים? 5! אחותי, 3 פעמים זה למתחילים, אנחנו הרי כבר במתקדמים
G GoleshTipesh New member 12/10/03 #17 שירן לא ליסתלבט אהם אהמממםםםם הייתי פה לפני כמה חודשים וראיתי שמישי מתאמנת במשו רק לא ידעתי מי....עשיתי אחד ועוד אחד(תתפלאי אני יודע לעשות את זה והבנתי שזאת היא..אני בעצם המורה שלה אבל קילקלת לי תהפתעה (( מוסר השכל? ל-א ליסתלבט
שירן לא ליסתלבט אהם אהמממםםםם הייתי פה לפני כמה חודשים וראיתי שמישי מתאמנת במשו רק לא ידעתי מי....עשיתי אחד ועוד אחד(תתפלאי אני יודע לעשות את זה והבנתי שזאת היא..אני בעצם המורה שלה אבל קילקלת לי תהפתעה (( מוסר השכל? ל-א ליסתלבט
G GoleshTipesh New member 12/10/03 #21 עוד מוסר השכל את רואה מה כתוב לי בשם? טיפש..זה אומר שמותר לי ולך לא
G GoleshTipesh New member 12/10/03 #25 אל תקחי קשה נשמה את תמיד יכולה להצטרף... אני סתם אחד מהדרום..עוד כמה ימים כבר יעלם מפה אל תדאגי...
ש שירנושקה New member 12/10/03 #26 למה להיעלם חומד? אתה מביא אור לחיי... סתם אבל אתה מצחיק אותי... וזה כבר דבר חיובי
G GoleshTipesh New member 14/10/03 #29 אמממ נו ואם אני מצחיק אותך זה אומר שזה ישאיר אותי פה? מותק תצחיקי גם אותי זה לא עובד ככה...
A A n g e l D u s t New member 11/10/03 #12 מה זה לא מספיק צנוע? דמט, תכננתי ללכת ככה לבית כנסת ביום שישי הבא. פאק.