אני מדברת על זה:

1212sivna1212

New member
אני מדברת על זה:

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200808/20080814125645.htm ואני לא מנסה לריב עם אף אחד אני פשוט מאוכזבת

../images/Emo41.gifאוי נו באמת..

זה א שהיא ייצרה את הבושם הזה, והיא אפילו לא מפרסמת אותו!! כולה הלכה להשקה שלו או משהו כזה..אפשר לחשוב איזה פשע היא כבר עשתה..
והכינוי שלך ממש מוכר לי! את היית פעם בפורום?

כמה את יכולה לבלבל תמוח?../images/Emo46.gif

ווואי סיוון מה עובר עלייך?! היא כולה הלכה להשקה של הבושם זה לא אומר שהיא יצרה אותו ... או שהיא בעד ניסויים על בע"ח כולה הייתה שמה וזהו! וסתיו.. סיוון הייתה בפורום !
איך את לא זוכרת?

אוי נו באמת הזמינו אותה לשמה אז היא באה

מה את עושה סיפור לירז לא הורגתת את בעלי החיים וזה גםם לא אומרת שהיא בעד זה ואת לא צריכה להגיד דברים כאלה אליה ובטח לא בפורום שלהה

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמה את רוצה ? ../images/Emo122.gif

ואאאי איזה מאגניבה את!! היית בפורום לירז ועכשיו לא אכפת לך מאיתנו ואת לא משרשרת בכוונה ומשתפת אותנו בדעות [הלא כ"כ
]מעניינות שלך על לירז !!!! יאא !! תחתמי לי אני מעריצה אותך!!!1111

שמעו

למה ליצעוק ? אני מבינה אותה יש אנשים שזה ממש מקומם אותם הרג של חיות אז ככה היא מביעה את העצב שלה שאנשים ככה מישתמשים בבעלי חיים שצריכים לחיות וסיוון זאת דרך חיים בעולם שלנו לפעמיים צריכים להרוג בעליי חיים את צודקת זה הכי לא פרר בעולם ! והייתי בטורקייה בחנות של מעילים שהכל מעור אמיתי!! את יודעת כמה כעסתי !! אבל זאת דרך עולם!! ואת הכעס שלך את לא צריכה להוציא פה את צריכה לבוא בטענות לבן אדם שיצר את הבושם הזה חחח זאת ממש לא לירז לירז כולה באה לכבד את המקום זה הכל !

RTur

New member
חבל שכולכם תוקפים אותה..

אני אמרתי לה שהיא מוזמנת להעלות את הנושא מחדש בתנאי שיהיה כתוב בשפה נאותה ובלי כינויי גנאי למיניהם.. (רק חבל שהיא עדיין לא הסבירה את עצמה למען אלה שלא קראו את מה שהיה פה לפני..). בכל מקרה, הפעם היא לא תקפה אף אחד וחבל שאתם תוקפים אותה עכשיו... אפשר להגיב גם אחרת. ובעניין של הכתבה.. אסביר את דעתי בעניין: קודם כל בין ללכת להשקה של בושם לבין לתמוך בנושא כלשהו - (אם זה ניסויים בבעלי חיים ואם זה מורפיום להמונים.. אנערף) - יש הבדל של שמים וארץ. זה לא חדש וזה לא מהיום שמפורסמים מוזמנים להשקות של בערך כל דבר בעולם. זה עוד דרך של אותה חברה לפרסם את המוצר יותר (עצם העובדה שיהיה רשום במדור רכילות שמירי מסיקה הייתה בהשקה של נוזל הכלים החדש של קליה כבר מפרסם את המוצר מבלי לעשות כלום), זה עוד דרך לפפראצי להשיג תמונות של הסלבס (שזאת העבודה שלהם בעצם..) וכן, זה עוד דרך למפורסמים עצמם להכניס את שמם למדורי רכילות (שכמה שזה נראה דבילי, זה חלק מאוד נכבד ונחוץ לקידום קריירה) ועל הדרך גם לקבל מוצרים בחינם/הנחה משמעותית. (וככה גם אנחנו, המעריצים של כל סלב גם מקבלים את המידע שלנו/תמונה חדשה של מי שאנחנו אוהבים..) - את רואה? כל המעגל הזה ובסוף כולם מרוצים... הפינס הפינס, ג'וי ג'וי ג'וי. אני לא רואה שום דבר רע בזה. אז כמו שאנשים אמרו פה - לירז לא מפרסמת את המוצר וזה שהיא הגיעה להשקה שלו ממש לא מעידה על תמיכתה בכל נושא שלא תבחרי. הזמינו אותה להשקה והיא באה. מה אכפת לה לקבל בושם חינם? היא גם לא אמורה לדעת איזה חברה עושה ניסויים ואיזה חברה לא אם זה לא ממש מעניין אותה. דבר שני, זה שאת לא תומכת בניסויים בבעלי חיים לא אומר שאת צריכה לכפות את זה על כולם. את לא יכולה להכריח את כולם לתמוך בזה. אז אפילו אם היא כן תומכת או לא אכפת לה כל כך מזה אני לא חושב שאת צריכה לקלל ולהכפיש מישהו כי הוא לא חושב כמוך. זה כמו שאני אתחיל עכשיו לקלל את כל פורום מירי מסיקה ונינט טייב כי הם לא מעריצים את לירז.. נראה לך הגיוני? לא.

רותם654

New member
די נו מספיק ../images/Emo46.gif

כמה אפשר להבין? אני שונאת את ההיתנהגות הזאת שמישהו כותב משהו נגד לירז בפורום ומחכה לתגובות!!! הכתבה על הבושם החדש היה ליפני חודש! אין סיבה לעלות את זה שוב אתם לא מבינים שהיא כותבת את זה סתם כדי שניתעצבן ונכתוב ת'תגובות האלו?

למעלה