אני מבקש........

אני מבקש........../images/Emo92.gif

מכל האנשים הנכבדים שהיו באירוע בבאר שבע עם כל הכבוד שהיה סבבה אני מבקש להפסיק לדבר על זה מכיון שזה עושה לי רע ואני בטוח שלא רק לי אני מבואס שאני שומע על האירוע הזה כי יום לפני ערן שאל אותי עם אני רוצה גם לבוא ואמרתי לו לא אני לא יכול יש לי משמרת תתה תי תתה תה אתם יודעים אז אני מבקש בתודה חימקו מחולון

fireman

New member
חיים

תראה עם כל הכבוד אתה לא יכול לבוא ולדרוש מאנשים להפסיק לדבר על נושא מסויים שהרי מטרתו של הפורום היא לאפשר לאותם אנשים להתכתב עם עמיתיהם להתנדבות/מקצוע. אז היה והם באו לבאר שבע והיה אותו אירוע....תראה אני הייתי בבאר שבע משעות הצהרים בתחנה....ולא היה כלום כל היום מלבד תאונת דרכים קלה....וכבר תיכנתי לעצמי מה לעשות איתם כמה שעות עם היובש היומי שהיה לנו.... אז קרה שבדיוק כשהם הגיעו הייתה אותה שריפת בית....תאמין לי שזה עניין של מזל....יכול להיות וכולכם הייתם באים ולא היה כלום.... אני חושב לעצמי אם הייתה אותה התרגשות אם לא היה אותו אירוע....האם כולכם פתאום הייתם רוצים לבקר בתחנת באר שבע אם לא היה האירוע הזה? תראו תחנת באר שבע היא תחנה מאוד פעילה אבל כמו שאתם יודעים יש ימים ויש ימים..... אתה לא צריך להתבעס מזה....תאמין לי שכשאני שומע על שריפה בתל אביב אני לא מתבעס בגלל שאני לא נמצא שם...קח הכל בפרופורציה....אני אחרי יובש של כמה חודשים....ככה זה בכבאות....פעם יושבים ופעם עובדים.... יום טוב

Amitg

New member
תראה...

חיים אם אתה מתבאס שלא היית בשריפה בדירה אני מזמין אותך לש.כ. ת"א יש לנו אירוע כזה משהו כמו אחת ליומיים במומצע... יש ימים שיותר אפילו ולכבאים ממש ממש כבר אין כח לזוז אז אם אתה מחפש שריפות בדירה או אירועים גדולים אז אתה מוזמן איזה יום לקבוע איתי וניפגש אצלנו בת"א! וערן אתה כמובן גם מוזמן!

למעלה