אני מבקשת סליחה...

אני מבקשת סליחה...

אני כבר במקום שמיני אצל חברי הפורום... אני מתנצלת מעומק ליבי על טעות קטנה זו... לונה, אני הולכת לעקוף אותך! נ.ב.-בעצם... אני לא מצטערת!

LuNaTiC

New member
*דופקת את הראש בקיר האמבטיה*

כי הוא בין הקירות הקשים יותר של הבית.. פטריות!!! (כינוי חדש המצאתי לחברי הפורום) מה האובססיה עם המקומות שלכם?? למה כל הזמן אנשים מאיימים שיעקפו אותי? חחחח אני עצמי לא מרגישה מאויימת.. אז אני בראש הרשימה, ביג דיל... אני בכלל לא צריכה להיות שם. לליאת ולפרונגס יש הרבה יותר הודעות משלי. ואם זה היה בשיטה הישנה, כולכם עדיין תקועים בטור האחרון, או בכלל לא מופיעים ברשימה... זה באמת לא אמור לשנות לכם. ואני מאוד לא רוצה שאנשים יתחילו לכתוב הודעות רק כדי להעלות את עצמם מקום. כי אין סיבה טיפשית מזאת, וזה מתכון בטוח להריסת הפורום. אז בבקשה. אל תדאגו בקשר למקומות שלכם. הם לא אומרים כלום. נכון שאני נשמעת פחות נחמדה מאז שאני מנהלת? סה לה וי. אנשים, המקום הראשון הוא לא הכל בחיים. רילקס... -ענבל-

einzuc

New member
אני בכלל לא ידעתי שהסדר של חברי

הפורום זה כמו מקומות... אפשר לחשוב... אל תכתבו הודעות בשביל לעלות מקומות תכתבו בגלל שאתם אוהבים לכתוב, אל תתחילו לכתוב שטויות (כמו שענבל אמרה) ואל תציפו את הפורום עוד יותר כי גם ככה קשה לעקוב אחרי ההודעות... *דופקת את הראש בסירים ומחבתות* -עינת-

Lady_Voldemort

New member
הצעה

אולי תמחקי הודעות מסוג זה כולל אתה``דיון ``המרתק הזה? לא נראה לי שהוא תורם כל כך... :-0 אוי מיי אביגדור כמה הודעות אתם כותבים לעזזל? לא מנכנסתי שעה וכבר יש טונה אולי ניכנס לצ`ט וזהו?

Hermione

New member
פיטריה? את קראת לי פיטריה?!

דוקא עכשיו כשאני חושבת על זה, פיטריה זה השם הכי נחמד שמישהו קרא לי אי פעם... (חוץ מ, כמובן, ``יפיפיה`` ``חמודה`` ``מהממת`` ``חתיכה`` ועוד דברים מהסוג הזה שאנשים אומרים עלי מדי פעם...) אבל באמת, ``פטריה``... זה כל כך מתאים לי! אני פטריה... מה שמזכיר לי את בורקס הפטריות המגעיל במיוחד שהואכלתי בו היום אצל סבא וסבתא שלי... גועל נפש מרוכז... ~~יש לי כמיהה לשניצל...~~ מזמן לא אכלתי שניצל...

LuNaTiC

New member
חחח ברגע מוזר ופתאומי החלטתי ש

פטריה זה כינוי חביב. אז אני אשאר עם זה.. אנד ד`ר איז נות`ינג יו פטריות קאו דו אבאוט איט...

Hermione

New member
חיחיחיחי...

זה בהחלט כינוי חביב... אני מסכימה להיות פטריה במשך כל ימי חיי, אבל רק בתנאי שאני אוכל לאכול את עצמי בסוף. על פיצה. חברה שלי ספרה לי על סיפור שהיא קראה שקוראים לו פטריות. זה היה סיפור מאוד חביב אקשולי.

Panther

New member
כי את ספאמרית

את ספאמרית, ואת מציפה את הפורום. בגלל אנשים כמוך הפורום יהפך ליויו. ההודעה הזאת למשל, לא הייתה חשובה בכלל. אם אין לך משהו חשוב להגיד אל תגידי. אל תגיבי להודעות של עצמך - זה הכי טיפשי וגורם למשתתפים הותיקים לכעוס. אאאאאאחחחחח עכשיו כשאני לא מנהל הורדו המעצורים

LuNaTiC

New member
חחח ועליי הם נפלו...

תראו, יכול להיות שעכשיו אני אראה בעיניכם פחות נחמדה.. (מישהו חשב שאני נחמדה גם ככה? הממ) תחשבו שהכח עלה לי לראש... אבל לא, בעיקרון לפורום יש כללים.. ואני צריכה לדאוג שתשמרו עליהם... אז אתכם הסליחה, אני לא אוהב למחוק את ההודעות.. אבל אם אני אצטרך אני אעשה את זה. נו הארד פילינגס אוקיי? ואני אוהבת את כולכם ^_^ -ענבל-

אז גם אני מרשה לעצמי להוריד אותם.

א- אני לא סובלת את יויו, ואני ממש לא רוצה שהפורום הזה יהפך כמוהו. ב-אתה זה שקורא לנו ``פטריות``. דווקא ראיתי הרבה הודעות שלא קשורות. ג-כל החדשים מתייחסים לזה. תן זמן, וזה יעלם. וזה שאתה מנהל, אתה עדיין יכול לדבר איך שאתה רוצה. זה לא קשור. ולפי ההודעה הזו, מצטערת להגיד לך, אתה נשמע כמו סנוב.

LuNaTiC

New member
אבריבאדי, שאט אפ!

או שאני מוחקת את הדיון! ואני רצינית. הוא בהחלט מיותר מבחינתי אבל אני רואה שהיה לכם מה להגיד. אם אתם לא רוצים שהפורום יהפוך ליויו, בבקשה, תשמרו עליו כמו שהוא היה תמיד. זה הכל תלוי בכם. ותחשבו על זה.

פגעסוס

Well-known member
תחינה...

אני משתטח על ברכיי ויורד על גחוני, אנא מכם אל תורידו את המעצורים!!! חלק מהיותנו בני אדם הוא היכולת שלנו לשים מעצורים לפעולותינו, לדעת מתי ואיך להפסיק את הויכוחים הקטנוניים לפני שהם הופכים למלחמות ענק. אם לא יהיו לנו מעצורים, כיצד נמנע מתאונות הרות אסון? אני מבקש ומתחנן, אנא חזרו להיות בני אדם, חזרו אל התרבות, בקשו סליחה אחד מהשניה ולהיפך. GYXOIO -מי שנלחם במפלצות כדאי שישגיח שהוא עצמו לא יהפך למפלצת. וכשמביט אתה ארוכות אל תוך תהום, התהום אף היא מביטה אל תוכך (ניטשה - מעבר לטוב ולרוע(-

LuNaTiC

New member
איזו תובנה! *מוחה את הדמעות*

יפה דיברת:) וואו. ניטשה גאון. מעורר השראה. -ענבל-

SnufellS

New member
בדיוק!

זה בכלל לא הגיוני, זה מרגיז ומעצבן את כולם! אם אין לכם משהו חשוב להגיד- עדיף שלא תגידו בכלל. (``במבי``) ובאמת שזו לא הכמות, זו האיכות. -#ניצן#, שאין לה מושג מה היא עדיין עושה ערה בשעה שכזו- I`m off for today. night everybody.

למעלה