אני מביא לכם

Sפיידי

New member
אני מביא לכם

חדשות טריות. ג´וסף ממחלקת פיתוח SIM CITY 4 עונה על שאלות הציבור: אני מתרגם בסדר? יופי!, את הגרסא הלא מתורגמת תוכלו למצוא למטה. : מה הופך את סיפ סיטי 4 שונה מסים סיטי 3000?: ג´וסף אומר: אוי... ג´וסף: טוב, כולנו ראינו תמונות מהמשחק החדש... אז אני לא צריך לספר לכם שהגרפיקה הועלתה בדרגה... אני גם מוצא לנכון להגיד שתמצאו שהמשחק יהיה הרבה יותר... מרתק!... יש כ"כ הרבה שתוכלו לעשות ולראות... ואת כל החוויה, אני חושב, היא הרבה יותר מושכת תשומת לב (הערת המתרגם-?, לא בטוח לגבי המשפט הזה...) אתם יכולים להרגיש את התושבים. ...באיזושהי דרך יש לראש העיר עוצמה אמיתית הרבה אפקטיים מקומיים הרבה החלטות אסטרטגיות והזדמנות ממש להשיג את הראייה שלכם לעיר! עוד ועוד... ואני ישאיר את זה ככה. - האם אסון ההצפה הולך לחזור? ג´וסף: עדיין לא... לא בהוצאה הזאת (הערת המתרגם, בטח יעשו גם לזה אנלימיטד) אבל הפונטנציאל שם... אבל תן לי להגיד שהאסונות שעשינו, ממש ממש מגניבים! יש כאלו שלא שמעת עלהים אפילו ציוץ עדיין זה יישמור אתכם מדברים... ותן לי להוסיף שמה שבאמת חדש באונות ב SC4 זה הרמת שליטה שאנחנו נותנים לכם חלק מקטע ה" להיות אלוהים" זה נותן לך להנות מהעיר שלך בהרבה דרכים חדשים וגדולים. - מתי אנחנו נצפה להוצאה של סים סיטי 4 אחרי שדחו אותו לינואר 2003? ג´וסף (הערת המתרגם-משום מה הם כל הזמן קוראים לו ג´וסף מקסיס... אבל הורדתי את זה): אני חושב שהיא מתכוונת מה, מה נצפה מסים סיטי 4 עכשיו שהוא נדחה=> את יכולה לצפת ל"משחק טוב" להיות עכשיו משחק "מצויין"... מנקודת המבט שלי, תראיך השקת המשחק החדשה היא הזדמנות פז ממש להבריק את הכוון של המשחק. עם כל השינויים והתוספות שעשינו לסימולציה אני ממש חושב שאנחנו יכולים לנצל את הזמן הנוסף שנתנו לנו כדי לגהץ את כל הקמטים של המשחק. - האם ה"סימס" יכולים לבקר בסים סיטי? כמה סימים יוכלו לייבא לסים סיטי? ג´וסף: בטח שיוכלו! אם יש לך את הסימס (הערת המתגרם- הוא מתכוון את האנשים שחיים בסימס...) כבר אתה תוכל לייבא אותם לעיר כתושבים קבועים. אפילו סימים מותאמים אישית וחיות "אנשילד" ! אתה תשחק איתם אחרת מאשר בסימס...לא תוכל לשלוט בהם כמו שיכלת אבל הם יהיה "מרגלים", כביכול, לתת לך את המידע על שכנים ספציפים. כעת, נן לך לייבא 5 כאלו לעיר, אבל תוכל לבחור מהרשימה כולה איזה את רוצה לייבא. - האם נכול ליצור בניינים משלנו כמו קודם? ג´וסף: טוב אנחנו מקסיס וזה אחד הייתרונות שלנו לתת למשחק אפשרויות רבות ומגוונות אישיות משלו אבל כמו בסים סיטי 3000 זה לא יהיה במהדורה הראשונה. יש לנו הרבה דברים שתרצה לעשות ומעל לכל ארכיטקס חדש תישאר מעודכן! - יהיו חוות? ג´וסף: כן! ויש מבחר חוות ... והן נראות מדהים! - נוכל לטעון כמה ערים כדי ליצור איזורים? ג´וסף: כן! תוכלו לטעון כמה ערים כדי ליצור איזור אבל הכי כיף יהיה ליצור ערים ולצרף אותם לאיזורים מאפס! לטעון ערים, למרות שזה אפשרי, ייצור הרבה אתגרים לא רגילים למשתמש אופייני, אבל יכול להיות ממש כיף לבעלים שלו, נכון? תאר לעצמך שאתה המושל של האיזור ועיר נופלת מהשמיים (ה.ה- מה הוא רוצה?!) קצת לא נומאלי, וגם כיף?! (הערת המתרגם, קצת מוזר הקטע הנ"ל...) - איך ייצרו/עשו את הכבישים המהירים? ג´וסף: אם היית קורא את הכתבה של פרנק כאן היית מבין שהם מאוד מאוד קשים אנחנו ניסינו ליצור את הכבישים המהירים הרבה יותר קלים למשתמש ע"י צמתות אוטומטיים (הערת המתרגם, הוא בטח מתכוון לחיבור של כביש מהיר אחד עם השני) ... הם עדיין יהיו מורמים מהאדמה ,כקודם, ומנוע התנועה יהיה הרבה יותר חכם, במיוחד לעיר שמרושתת (או שמחברת עיר אחת לעיר השניה בעזרת כבישים מהירים, אני לא ממש הבנתי) בכבישים מהירים כאן העיף האמתי מתחיל! אה, והם נראים הרבה יותר טוב. - איזה סוגים של תחנות כוח יהיו? ג´וסף: הם יהיו אותן תחנות שראית ואהבת ב SC3000 אבל הם נראים ממש מגניבים! עם הרבה אפקטים ואתה יכול לשלוט בהם כל אחד באופן אישי (הערת המתרגם, כנראה לשלוט בכמה כוח הם יספקו לעיר).ותחת החשמל הגרעינית, יש לה אפקט מדהים! אם תעז - השטח, כמה גדול הוא יכול להיות? ג´וסף: הם באמת די גדולים, ואנחנו נוציא שטחים מוכנים מראש עם אפשרות לשנות מ,קט, בינוני, גדול (הערת המתרגם, סוף סוף!) ואני מעריך שיהה להם בשכונה בערך 30 מקומות לערים. (הערת המתרגם, לא ממש הבנתי... אולי אתם יותר) - איך הזמן יוצא לפועל בין ערים מחוברות? ג´וסף: שאלה מצוינת! ועכשיו שאנחנו ממש מתאבקים עם זה זה פשוט יותר לכולם לנו ולכם, השחקנים, לנהל כל עיר עם לוח שנה משלה (הערת המתרגם כאילו בזמן אחר אני משער..) זמן ניהיה מן סוג של קשר שאתה משחק עם כמה ערים למדי שאתה מנסה לשלוט בזמנים השונים יכול ליצור איזור בלתי אפשרי אני חושב שתבין הרגע שתנסה. (הערת המתרגם, גם אני חושב ככה, לא כ"כ הבנתי אותו) - האם שעון הזמן בSC4 הוא כמו בSC3? ג´וסף: טוב, בקצרה, לא. אני הזכרתי ששעון האיזורים השונים יהיה שונה יש לנו שעון שרץ על-פי ימים/חודשים/שנים ויש לנו מחזור יום/לילה . היום/לילה קורה כל ,בערך, 10 דקות ונותן לך את ההרגשה של ה"דופק" של העיר גם בשעות העומס ופיקוח "אלוהים" נותן לך לכבות את זה אם תרצה. השעון לא מתחיל מ1900 אלא מ00 שזה בעצם 2000 ולא נספק פרסים על-פי שנים יותר אלא על התקדמות המשתמש, אז לא תיהיה לך עיר בשנת 3210 עם אותה טכנולוגיה ישנה של המאה ה21
. - האם האפשרות של לבנות מנהרות תיהיה שונה בסים סיטי 4? ג´וסף: מנהרות וגשרים יהיו הרבה יותר פשוטים ה"מוח" מאחורי המערכת יוכל לשפוט את כוונתך בצורה הרבה יותר אמינה ,כמו השאר, הגרפיקה שלהם ממש מרשימה במיוחד בלילה. - (הערת המתרגם: עוד 7) האם נוכל לחגוג מצעד שנתי/חצי שנתי או קונצרט, אירועים מיוחדים וכו´? ג´וסף: היו לנו דברים כאלו בראש והמהנדסים שלנו פיתחו מערכת שפתיחתה ממש עומדת להסתיים עדיין אין מצעדים, אבל יש לנו הרבה דברים אחרים שקורים ברחובות, כולל כמה מהומות (RIOTS), הגבות של שוטרים בעניין,כבאים, ילדים הולכים וחוזרים מבית-ספר, לימוזינות עוצרות בבתי אופרות, טנדרי טלווזיה שנשלחו לסקר אירועים, אימונים צבאיים, וטקס חלוקת תעודת של האוניבריטה, אלה היה כמה. ועוד יבואו בעתיד. - איך הסביבה משפיעה על איכות החים בסים סיטי 4? ג´וסף: אתה יכול ליצור סביבות ממש טובות עם הרים, גבעות, עמקים וכו´ וזה משפיע על התפתחות העיר, החלקים הכי יפים של העיר הם על ההר בין העצים ועל החוף. האיזורים היפים האלו מהווים גם מכשולים לתעשייה ולסימים פחות עשירים. ויש גם זיהום שיש לו ללא ספק השפעה וזה דבר בולט במשחק. - טוב הייתי מתרגם עוד אבל באמת שנגמר לי הכוח... אני מצרף לכאן את הקישור לכתבות המקוריות תסתכלו במה שנשאר אני באמת עייף
בבקשה: http://www.simcity.com/news/chat_maxisjoseph_9_26.html עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

וואו איזו השקעה!! קבל ח"ח!! ../images/Emo45.gif

טוב קודם כל הכי מעצבן זה שהם, שוב, הולכים לעשות חבילה מורחבת אחרי זמן מה - מעצבן!! טוב שהם שיפרו את הכבישים המהירים , ואת היכולת לבניית גשרים, אבל לא הבנתי בדיוק את עיניין הזמן
והכי טוב - סוף סוף שטח ג-ד-ו-ל!!

Sפיידי

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הייתי מתרגם עד הסוף פשוט לא היה לי כוח... הממ העניין של הזמן כאילו כל עיר יהיה לה את הזמן שלה והקטע של האיזורים! הוא מזה מגניב! איזה 11 מקומות לערים באיזור אחד שכולם מתחברים ביחד יוצרים איזור שאתה כאילו המנהל , אבל לא הבנתי מזה ערים נופלות מהשמיים?! איזה יופי שיהיה אנשים ברחוב שעושים משהו חוץ מללכת! יש להם סרט חדש! שווה הורדה!! (25 מגה, אבל טוב! לא כמו הסרט הראשון) אני יביא לכם עוד חדשות מתורגמות כשהן ייצאו
אבל אם אתם לא רוצים או שהתרגום שלי מעצבן אתכם תגידו, הרי, בשביל מה לעבוד לחינם?

אין ספק שהערות המחבר באות לעיתים

תכופות ביותר, אבל זה נחמד מאוד. קבל ח"ח, ובשבילי תמשיך לתרגם!

kyle

New member
היי! קייל חברת תרגומים וש(ט)ות´../images/Emo6.gif

אני חברה שלמה של תרגומים! אני עד כדי כך משועמם שאני מתרגם דברים בזמני החופשי!
אני רציני! אפילו המורה שלי לאנגלית כבר התעייפה!

Sפיידי

New member
גם אני מתרגם דברים להאנתי

בגלל זה תרגמתי גם את זה...
אבל אני ימשיך לתרגם, זה נחמד.

Skiter

New member
מה זה אסון ההצפה? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מרגיש סתום.....

computer wizard

New member
כמה דברים...

קודם כל ספיידי אחלה של השקעה. כל הכבוד על המאמץ!!! באנלימיטד אין הצפות! הצפות יש רק בקלאסיקה ה אהובה סים סיטי 2000

Skiter

New member
היה לי אנלימטיד....

אןי לי מושג מה קרה לו, כאילו מחקנו אותו ו..זהו..

Skiter

New member
נו זה היה ממש ממזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. לא ידעתי שזה אנלימיטד ושהוא מיוחד.. בכלל רק לפני כמה שבועות גיליתי שזה היה אנלימטיד! 2. בזמנו פשוט נמאס לי לשחק בסים סיט והיינו צריכים מקום (יש לי רק 6 ג´יגה על המשחב מה לעשות..) על המחשב אז מחקנו... זה לא נורא אני אולי כיול להשיג שוב

למעלה