אני מבטיח ש...

astral travel

New member
אני מבטיח ש...

ברגע שתגיע לי הכורסא ההיא ב-3,200 שקל שהזמנתי - וככה אני יוכל שבת מול המחשב בלי כאבי גב תחתון - אני יישב ויתחיל לעשות ניתוחים לכתבים. מצטער על העדרותי הממושכת בזמן האחרון. החיים שלי דיי מרוכזים כרגע בלעשות כסף - בורסה בבוקר, עבודה בערב. השבוע אני יקבל ת´משכורת הראשונה שלי מהעבודה בקניון בדוכן שעונים. שזה עד עכשיו לא עבדתי חודש מלא, אלא רק 17 ימים, וזה יוצא לי 1,850 שקל. מה שיביא אותי לסכום של 11,500 בחשבון עו"ש שלי המשכורת הבאה שלי תהייה סביר להניח 2,500 שקל, אז עד אז ויחד איתה אני מעריך שאני יגיע לסכום של 15,000-16,000 שקל. מחר אני צריך ללכת לדבר עם אילן - מנהל ההשקעות של הסניף שלי בבנק הפועלים. המטרה: לשכנע אותו להוריד לי את עמלות הקניה\מכירה במניות ל-0.4% לעומת 0.75% שלוקחים לי כרגע (בחיית - 600 שקל עמלות תוך חצי שנה על סחר מניות ב-10,000 שקל נראה לי קצת מוגזם אינכם חושבים ?!) בפעם האחרונה שראיתי את אילן, לפני חצי לערך - היה לי דיבור קצר איתו של כמה דקות - בו הוא אמר לי שאין מה לעשות ואני יאלץ לחכות לגיל 18 בשביל שאני יוכל להתחיל לסחור במניות (אני לא ישבתי פסיבי ויצרתי קשרים עם אחת ממבצעות הפעולות שם בתהליך השפעה קוגנטיבי מרשים בכל קנה מידה, אשר ביסס לי דרכה אפשרות טלפונית לביצוע פעולות בחשבוני - וזאת עוד לפני שחוקית הותר לי לעשות זאת...) בכל מקרה, מה שרציתי להגיד זה שבאותו דיבור עם אילן לפני חצי שנה - ראיתי שהוא אוכל סוכרייה, וממש בטבעיות כזאת מתוך הרגל (היו לו סוכריות ללקוחות על השולחן). הסקתי מזה שהוא אוהב סוכריות והיום הלכתי לקנות לו שקית מלאה סוכריות מכל מיניי סוגים שבחרתי בשבילו - שעלתה לי 10 שקל - ומחר אני יביא לו אותה, נקווה שקלעתי למאוויו הסמויים. אם הוא יוריד לי את העמלה כפי שאני רוצה - אלו יהיו ה-10 שקל הנבונים ביותר שהשקעתי מעודי
בהצלחה לי מחר אוהב אותכם את כולם

astral travel

New member
עידכון מה עשיתי היום:

קמתי בבוקר, הייתי על הבורסה. לאחר מכן הלכתי לבנק שלי - הלכתי אל אילן, דיברתי איתו - הסברתי לו את עמדתי, והוא קיבל אותה בהבנה ובתמיכה - הוא אמר שהוא יחזיר לי תשובה לגביי הורדת העמלה מחר. אני מקווה לטוב. לאחר מכן הלכתי לקניון - זה היה ב-13:45, וזותומרת שהיו לי עוד שעתיים עד לעבודה, אז בהתחלה הייתי עם ידידה שלי שעובדת שם גם בקניון, וגם דיברתי עם לירון, שעבדה בדוכן....כבר סיפרתי לכם עליה ? היא בת 21, יפה, נעימה, משעשעת וחיננית (אני לא יודע מה משמעות המילה הזאת אבל אני מרגיש שהיא כזאת). בכל מקרה, אני מוצאת חן בעיניי, ולאט לאט היא מפגינה כלפי יותר....פשוט יותר, אז אני אופטימי
אה והיא גם הבת של הבוס
שכחתי לציין נתון זה.... התחלתי לעבוד ב-3, סיימתי ב-10, היום היה עמוס ובקושי יצאתי מהדוכן (בד"כ אני מטייל לי חופשי בקניון, לפחות בזמן כולל של 35 דקות מתוך ה-6 שעות שאני עובד). טוב יאללה, חזרה לניתוח הגרפים הליילי שלי...

astral travel

New member
אה איזה מצחיק...

היום בעבודה שני אנשים, שלא קשורים אחד לשני, אמרו לי שאני יכול להיות שדרן כדורגל בגלל האופן שבו העברתי להם את העובדה שהשען לא נמצא ושאת התיקון הם יצטרכו לעשות מחר... פשוט אני כבר בגלל שאני אומר את זה כל כך הרבה לאנשים כבר נהייה לי ניסוח קבוע שאני אומר אותו כמו שידור כדורגל: "אה תיקונים אי אפשר עכשיו, זה רק מחר, השען הלך כבר, הוא לא נמצא, הוא מסיים ב-8, אז רק מחר יהיה אפשר ! מ-9 בבוקר עד 8 בערב..אוקיי ?"

עטרה ב ט

New member
חיננית = מלאת חן

וחן זה סוג של יופי עדין שהוא לא בדיוק יופי אלא נו.... חן כזה
. תגיד, יש לפעמים בנות שמוצאות חן בעיניך והן לא הבנות של הבוס ?

למעלה