אני מבולבל

קריוקי1

New member
אני מבולבל

אוקיי אני קצת מבולבל אני בן 14 וחצי ויש מישהי שאני אוהב אבל כשאני מאונן אני מפנטז על בנים וחושב על בנים וחברים שלי שאני חושב שהם סקסים ורק לפעמים אני חושב על זאת שאני אוהב. האם אני ביסקסואל או שיש אפשרות שאני נמשך לבנות אבל כשאני מאונן יותר נחמד לי לחשוב על בנים ועל קיום יחסי מין עם בנים או שבכלל אני הומו? נ.ב אין לי בעיה להיות הומו אבל הבלבול פשוט משגע אותי

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שלום איש וברוך הבא
קודם כל, יש מצב שאתה סטרייט או בי או הומו. לא ניתן לדעת כרגע. הסיבה שלא ניתן לדעת היא שאתה עדיין צעיר וחלים בגופך שינויים הורמונליים רבים שעוד יגרמו לך לבלבולים רבים. יום אחד תרגיש משיכה מטורפת לגברים, יום אחרי זה לנשים, יום אחרי זה שוב לגברים ויום אחרי זה לא תרגיש משיכה בכלל לכלום. זה נורמאלי וטבעי. אין לך מה להיבהל או להילחץ. מה שכן חושב - זה לא להלחם ולא להכחיש. מה שמתאים לך - תעשה. תזרום עם עצמך. תזרום עם הגוף שלך. תזרום עם הנפש שלך... אל תגביל ואל תחסום - אחרת זה ישפיע לרעה בעתיד. כמה זמן זה כבר ככה? כמה זמן אתה מרגיש את המשיכה הזאת לגברים? זה משהו שאתה זוכר מאז ומתמיד או משהו חדש שהתחיל ממש מעכשיו? יוצא לך לאונן גם עם נשים או שכל המיניות שלך סובבת סביב גברים ורק רגשית אתה נמשך לנשים?

קריוקי1

New member
תשובות לשאלות

המשיכה היא בערך כבר איזה כמה שנים ספורות ולא זה לא משהו שאני זוכר מאז הוא מתמיד גם לפעמים יוצא לי לאונן כשאני מפנטז על נשים ומדמיין שאני מקיים איתם יחסי מין

marik

New member
כמה שנים...

מגיל 14 זה בערך גיל 10 מבחינתי ותקן אותי אם אני טועה - זה מאז ומתמיד. לפני גיל 10 לא ממש הבנת מה זה. זה היה קיים אבל לא ייחסת לזה חשיבות ולא הבנת מה זה. קשה לך להבין בכלל כי אין לזה משמעות בעיניך. בכל מקרה, אני ממליץ לך להמתין... לתת לגיל ההתבגרות להסתיים. בגיל 18-22 אתה כבר תדע מה נסגר איתך. עד אז - אל תלחץ ואל תכריח ופשוט תזרום עם החיים. קשה לפעמים - אני יודע... אם אתה ממש חייב הגדרה - אז נכון לכרגע אתה ביסקסואל. אתה נמשך גם לנשים וגם לגברים, מינית ורגשית. המצב הזה עלול להשתנות לכאן או לכאן.

קריוקי1

New member
על תגזים

גיל 12-12 וחצי ותאמין לי שכזה דבר שקרה לי בפעם הראשונה אני לא שוכח אז לי זה לא ניראה מאז ומתמיד אבל כרגע יש רגעים שהגדרתי את עצמי ביסקסואל בגלל שאני מסתכל גם על בנות וגם על בנים אבל בהחלט אשמע לעצתך ואני אתן לזמן לעשות את שלו. שאלה אחרונה האם נטייה המינית יכולה להשתנות למשל מישהו שהוא הומו יכול להיות סטרייט או סטרייט שיהפוך להיות הומו?

marik

New member
לא

אי אפשר לשנות נטייה מינית אם הנטייה שלך מולדת אזי היא קבועה. ככה לפחות אני מאמין לפי מחקרים רבים שנעשו. יש מחקרים שסותרים את זה אבל אני לא מאמין להם. אני מאמין שמי שמשתנה מהומו לסטרייט הוא אדם שלא נולד הומו אלא נעשה הומו מסיבות שונות עם הזמן. אם בגלל תקיפה מינית, או טראומה, או כשלונות עם בחורות - החלטת ללכת על בטוח ולהיות עם גברים - אזי טיפול מתאים ישנה את זה ויחזיר אותך לנשים. אבל אם מגיל כזה אתה כבר חושב על גברים, קשה לי להאמין שזה בגלל סיבות סביבתיות - ואני מאמין שאצלך זה מולד. שוב - אי אפשר לדעת כי אתה עדיין בתהליך התבגרות ושינויים הורמונליים אז הכל יכול להשתנות. מה שכן, אדם שהוא בי-סקסואל, בהחלט יתכן שהמשיכה לגברים או לנשים תשתנה בעוצמה. יום אחד תמשך יותר לגברים ויום אחר יותר לנשים. זה לא משיכה זהה לשני המינים ועוצמת המשיכה לכל מין משתנה בכל זמן.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

סתם מתוך סקרנות, הכרת פעם מישו שבגיל ההתבגרות חשב על בנים וזה "עבר לו"? כי כל מי שיצא לי לדבר איתו על זה, בסוף נהייה גיי או בי, אבל לאף אחד זה לא "עבר עם הגיל"

marik

New member
האנשים שאתה הכרת

הם לא מדד לקביעה חד-משמעית. רוב האנשים לא מטפלים בזה, כי הם למדו להכיר ולקבל את זה. אבל שוב, אם אתה עם גברים מהסיבות הלא נכונות, אם בגלל טראומה מינית, ואום בגלל כשלונות עם בחורות ופחד להיכשל שוב אז עברת לגברים, ואם בגלל לחץ חברתי וכי זה יותר באופנה ויותר מגניב וכו'... - אזי אתה צריך לטפל בזה, לדעתי. אני מגדיר אדם כהומו, רק מי שנולד ככה. מלידה. שזה בעל כורחו ולא ניתנה לו הבחירה לכך. אדם כזה הוא הומו מלידה ולא ניתן לשנות דבר, בשום שלב בחיים שלו. כל שאר המקרים, הם "חיקויים" נקרא לזה... שניתן לטפל. אולי לא לשנות לגמריי אבל יש מה לעשות שם. אתה לא חושב שאני צודק? אתה חושב שאם מישהו חשב שהוא הומו וטעה, וגילה אחרי שנתיים שהוא בעצם לא, אז זהו? הוא תקוע עם זה לכל החיים? נניח נער שעד גיל 22 ניסה בחורות כל הזמן, לא הצליח לו והוא לא נמשך לגברים כלל. אבל בגלל שלא הלך לו עם בחורות הוא שקל שיתכן והוא הומו. הוא ניסה עם גברים - וואלה... קלי קלות. הוא החליט - שאם זה המצב - הוא לבטח הומו. אבל הוא לא נמשך אליהם, הוא ניסה להימשך וניסה להיות ואחרי שנתיים של נסיונות הבין שזה לא זה. אין משיכה מינית ואין אהבה. הוא מקיים יחסי מין הומוסקסואלים - זה כיף ונחמד, אבל זה לא זה. אדם כזה, אתה חושב שישאר לנצח הומו או בי? לדעתי לא. אדם כזה במוקדם או במאוחר, עם עזרה או בלעדיה, יבין שהוא לא הומו ויטפל בעצמו על מנת לתקן את מה שלא בסדר מלכתחילה. הוא יחזור לנשים, ימצא את האחת שלו ויהיה הכי מאושר בעולם. למען האמת, הוא גם לא יחזור לגברים יותר. כי הוא לא הומו ולא בי. זה מה שאני חושב. אני מקווה שהדוגמא עזרה. ואם אני טועה - אני אשמח לחוות דעת שלך.

bios

New member
יש לי כמה בעיות עם ההודעה שלך

קודם כל, אני בטוח שלא התכוונת לזה, אבל אם אתה אומר שאפשר "להיות עם גברים מהסיבות הלא נכונות", זה רומז שיש משהו לא בסדר בלהיות עם גברים. גם אם טראומה מינית יכולה להשפיע על מישהו לכיוון ההומוסקסואלי, זה לא אומר לדעתי שהבנאדם שנפגע צריך "לטפל" בהומוסקסואליות שלו. שנית - אני לא חושב שיש דרך להוכיח באופן חד-משמעי שמישהו הוא הומו מלידה, שהרי המיניות מתבטאת רק מגיל ההתבגרות. המקסימום שאפשר להדגים כרגע זה שחלק מההומואים מתנהגים כבר בילדות באופן יותר "נשי", אבל זה לא אומר במאה אחוז שכבר בגיל הזה הם הומואים - יכול להיות שזה חלק מתהליך שבסופו מתפתחת הומוסקסואליות. ודבר אחרון - האם אתה באמת מכיר מישהו שהתנהג כמו הומו בגלל חוסר הצלחה עם נשים, ורק אחרי שנתיים הבין שהוא לא נמשך לגברים?

marik

New member
כן

יצא לי להכיר אדם כזה ולא התכוונתי שזה רע להיות עם גברים - חס וחלילה. התכוונתי שאם אדם מחליט להיות עם גברים רק כי לא הולך לו עם נשים אבל הוא לא עושה את זה משלמות ובלב שלם, הוא לא באמת נמשך לגברים והוא לא באמת הומו, אלא הוא עושה את זה כי זה קל לו יותר ומצליח לו יותר מאשר עם נשים... זה לא בסדר. אני זוכר תקופה שבה המון בני נוער התנהגו והתלבשו כהומואים רק כי זה היה אופנתי. הלכו למסיבות של הומואים והתנשקו עם גברים, והם בכלל סטרייטים. את התופעה הזאת אני מוקיע. אדם שהוא הומו מאז ומתמיד, ומי שכזה יודע שהוא כזה - אני יתמוך בו ויעזור לו בכל מה שאני יכול. ונכון, אי אפשר לדעת מי כן ומי לא, אבל יש מקרים שבהם זה ברור. אתה למשל - מאז שאתה זוכר את עצמך, אתה זוכר שנמשכת לגברים, נכון? עוד לפני שהבנת מה זה בכלל... משמע - אתה הומו מלידה, לדעתי. אתה בטח מבין מה אני מתכוון...

אני יכול לומר לך דבר אחד בוודאות !

וזה שאתה בשום פנים ואופן לא באמת הומו, אתה רק קצת מבולבל, אתה נמצא בתקופת גיל הטיפש-עשרה, אתה מרשה לעצמך לחשוב על גברים ולפנטז על גוף של גבר, אבל זה לא הופך אותך בשום פנים ואופן להומו, זה רק הופך אותך לנער מבולבל, והאמת היא שאף אחד לא באמת נולד הומו, זה הכל ענין של דימוי עצמי, כלומר, איך שאתה תופס את עצמך ככה אתה באמת, אם אתה מאמין שאתה הומו, אז אתה הומו, ואם אתה מאמין שאתה סטרייט, אז אתה סטרייט... כמובן, שכדי לשנות את האמונה הזו צריך קצת השקעה ורצון, זה לא יבוא לך בלי השקעה ובלי מאמץ, אבל ברגע שתשקיע וברגע שתתאמץ אתה תוכל לצאת מזה, ולראות שאתה באמת נמשך רק לנשים ולא לגברים.. זה כמו אוכל, בדיוק כמו אוכל, ברגע שאתה אומר לך שמאכל מסוים הוא לא טעים, אז אתה כבר לא נוגע בו יותר, אותו הדבר עם הומוסקסואליות, אם תאמר לעצמך שאתה לא נמשך לגברים, אז אתה לא נמשך לגברים.. תראה, מדובר בתהליך ארוך, אבל השורה התחתונה היא שאם תשקיע באמת אתה תוכל לצאת מזה... אני מאחל לך הרבה בהצלחה .. ואל תקשיב לכל "המומחים" שנמצאים כאן, סביר להניח שהם ינסו לשכנע אותך שנולדת הומו ואין מה לעשות בענין, וזה ידידי - קשקוש גמור....

l e g o

New member
לא. מה שאתה כותב זה קשקוש גמור.

צאו מימי הביניים החשוכים.

למעלה