אני מבולבלת...

yaeldb

New member
אני מבולבלת...

יש כמה סוגים של רום לפי מה שהבנתי מחיפושי באתרים שונים.. RUM DARK RUM light rum ועוד כמה סוגים...מה ההבדל? וכתכותבים רום במתכונים שונים..לאיזה סוג מתכוונים? כי מנסיוני הדל פשוט כותבים -רום, ולא את הסוג.. ..הסתבכתי

maniac

New member
רום...

(מידע לקוח מבר-טנדר) הרום יוצר לראשונה ע"י המתיישבים הראשונים בספרד שהבחינו שהמשקע המופק מקני סוכר תוסס בנקל. גילו של הרום הוא בין 3-10 שנים. הרום הכהה (דארק-רום) נוצר ע"י הוספת קרמל. ישנו גם רום 151 שבו יש 75% אלכוהול.. מותגים נפוצים של רום: פוט, מיירס, קפטן מורגן ובקרדי. ולדעתי בקוקטייל שהוצע לך למטה הכוונה היא לרום בהיר. תקנו אותי אם אני טועה.

yaeldb

New member
שוב תודה...../images/Emo24.gif

אתה עוזר לי הרבה בזמן האחרון..לקחתי על עצמי חתיכת תיק... אתה במקרה יודע אם רום "פיראט" זה רום בהיר? ואיפה אפשר להשיג אותו?

maniac

New member
אני לא בטוח...

את בטוחה שזה רום "פיראט" ולא רום "פארוט" (של קפטן מורגן)? יש על המדבקה ציור של פיראט אולי זה הטעה...

yaeldb

New member
מממ...

זה מתכון לקוקטייל פינה קולדה שנמצא על בקבוק פינה קולדה... וכתוב רום פיראט... בכל מקרה..אתה נתת לי גם מתכון לפינה קולדה..התכוונת לרום בהיר?

maniac

New member
תשובה

במתכון שנתתי לך למטה הכוונה היא לרום בהיר, ואני משער שגם על הבקבוק של הפינה קולדה הכוונה היא לרום בהיר. בהצלחה

למעלה