אני מבולבלת

blessed

New member
אני מבולבלת

הלכנו היום לתל השומר. לתומינו חשבנו שקבענו תור לד"ר מדג'ר אבל הסתבר שמי שמקבל היום זה דווקא ד"ר רביב. לא שמעתי עליו אבל הוא עשה רושם בסדר, מקצועי. הוא הסתכל על הבדיקות זרע של בעלי ואמר שהן תקינות!!!
אחרי רגע של התאוששות מההלם שאלנו אותו אבל מה לגבי המורפולוגיה (6%-8%) אז הוא אמר שעם הכמות הזאת (מעל 50 מליון באחת הבדיקות) זה בסדר. הוא בדק את בעלי ואמר שהוריקוצלה היא ברמה בינונית ושאין טעם לנתח כי אין צורך וזה גם לא יעזור. עכשיו למה אני בשוק?
הרופא נשים הקודם שלי שראה את הבדיקה של בעלי עשה לי מזה יום אבל לאומי (טוב, אני לא ממש מחשיבה אותו).
הרופא הנוכחי שלי, מומחה לפריון, אמנם לא עשה מזה טרגדיה אבל הגדיר את הבדיקה כבינונית ושלח אותנו לאורולוג לניתוח הוריקוצלה.
האורולוג של קופ"ח שאבחן את הוריקוצלה המליץ חד משמעית על ניתוח אז מה אני אמורה להבין מזה?? רפואה לא אמורה להיות מדע מדויק? או שהבדיקה תקינה או שלא... היתכן שיש כמה תשובות נכונות?? מצד שני זה הרופא הראשון ברשימה שהוא אורולוג מומחה לפריון הגבר אז אולי הוא יודע מה הוא אומר, לא? מה אתן אומרות? חשבנו ללכת בכל זאת גם למדג'ר לקבל חוות דעת שניה בתקווה שהוא יגיד אותו דבר. אני מאוד מאוד ישמח לחסוך מבעלי ניתוח אבל מצד שני מה זה אומר? שאין פתרון למצב שלנו? אם הכל כ"כ תקין אז למה אני לא בהריון?? ד"ר רביב אמר משהו על זה ש-25% מהזוגות הכל בסדר אצלם ובכל זאת לא מצליחים ושצריך סבלנות. האמנם? מה דעתכם?

Galit29

New member
טוב אז ידוע לנו שצריך סבלנות

לחדש הוא לא מחדש. אני הייתי לוקחת את מה שאמר האורולוג ומתייחסת לזה, לא למה שאומר הרופא נשים שלך. חוץ מזה בובית אומרים לך שהכל בסדר לא המצב האידיאלי , אבל אפשר עם זה להסתדר ויהיו תוצאות טובות אז תשמחי. והלוואי שכשתגיעי למדג'ר הוא יגיד לך: מה את רוצה ממני? - הכל בסדר!

פינקי33

New member
נסיון שלישי-המכשפה בולעת לי הודעות:

אנסה לשחזר: לדעתי לכו לחוו"ד שניה של אורולוג מומחה כדוגמת ד"ר מדג'ר. (אני עושה לו המון יחסי ציבור והיינו אצלו בסה"כ פעם אחת... הפעם השניה תהיה מחרתיים אחרי שנבוא עם תוצאות של 2 בדיקות אליהן שלח את בעלי). חוץ מזה, אחרי בזבוז של שנה בין רופאי פוריות (האישה), גניקולוגים ומומחי פריון וילודה למיניהם, הבנו שאף אחד מהם לא יכול לתת אבחנה לגבי בעיית זרע כמו אורולוג ומוטב שיהיה מומחה כמו מדג'ר כי אורולוג אחר שהיינו אצלו, לא מומחה כנראה, לא עשה יותר מדי כדי לאבחן או לעזור לנו... אז מציעה לך בכל זאת לגשת למדג'ר ובזאת לסגור את המעגל הזה של אי הוודאות. חוץ מזה-לא להלחץ בבקשה !!!

blessed

New member
לא, לא ידוע לנו שצריך סבלנות

תגידי את בכלל חלמת אי פעם שתצטרכי סבלנות בשביל להיכנס להריון? נכון שלאט לאט אני קולטת את זה אבל עוד לא ממש הפנמתי... ואת צודקת שאני צריכה לשמוח אבל משום מה יצאתי מהרופא מיואשת, כאילו קיוויתי שהוא יפתור לנו את הבעיה ובמקום זה הוא אמר שאין מה לעשות. חוץ מזה המקום עצמו דיכא אותי, השלט הגדול של מחלקת IVF בקצה המסדרון הכניס אותי לחרדות, היה לי ממש קשה להיות שם.

chompi XL

New member
רבות כבר דובר על ניתוח

הוירקולציה, מה שהוכח שהוא לא תמיד עוזר וזה מאד אינדיוודואלי. זרע של 6%-8%, עם ספירה של כ-50 מיליון הוא זרע לא רע בכלל, יש הרבה יותר גרועים (ובינהם הח"מ), לבעלך יש כ-3-5 מיליון זרעים תקינים וזה הרבה, כך שבישביל השקט הנפשי שלך אולי תלכי לבדיקה לחוות דעת נוספת, אם כי התוצאות שלו לדעתי לא רעות. בכל מקרה הרבה בהצלחה.

p l a

New member
אכן, יש 25% לא מוסברים...

בשביל השקט הנפשי כדאי לבקש חו"ד נוספת, אבל.... יתכן וד"ר רביב צודק ואתם בין ה- 25% הנבחרים... ואז קדימה למלאכה!!! פתרון יש תמיד, השאלה היא אם כמניפולציה על הגבר או האשה. בהצלחה!!!!!!!!!!!

Big Mama 1

New member
בלסד מתוקה ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאחרי ההלם הראשוני ירגע, תביני שהכל בסדר. אני לא מכירה את דר' רביב, אבל אם הוא מחליף את דר מדג'ר אז הוא בטח טוב כמעט כמוהו. זה לא שאין לך סיכוי בכלל, להפך אני חושבת שיש סיכוי טוב, והרופאים שלא ממהרים לנתח ולא מזדרזים ל IVF הם הרופאים החביבים עלי. אם בכל זאת את לא רגועה, תנסי לקבוע תור למדג'ר, תעמדי על זה שהבדיקה תהיה אצלו ותשמעי מה יש לו לומר. אולי זה יגרום לך להרגע סופית. הרי ידוע שכשלחוצים לא מצליחים
אז להרגע!
, (אויש, אפילו לכתוב את זה זה מעצבן). מחזיקה לך אצבעות יקירתי, בסוף עוד תפתיעי

למעלה