אני מבולבלת
הלכנו היום לתל השומר. לתומינו חשבנו שקבענו תור לד"ר מדג'ר אבל הסתבר שמי שמקבל היום זה דווקא ד"ר רביב. לא שמעתי עליו אבל הוא עשה רושם בסדר, מקצועי. הוא הסתכל על הבדיקות זרע של בעלי ואמר שהן תקינות!!!
אחרי רגע של התאוששות מההלם שאלנו אותו אבל מה לגבי המורפולוגיה (6%-8%) אז הוא אמר שעם הכמות הזאת (מעל 50 מליון באחת הבדיקות) זה בסדר. הוא בדק את בעלי ואמר שהוריקוצלה היא ברמה בינונית ושאין טעם לנתח כי אין צורך וזה גם לא יעזור. עכשיו למה אני בשוק?
הרופא נשים הקודם שלי שראה את הבדיקה של בעלי עשה לי מזה יום אבל לאומי (טוב, אני לא ממש מחשיבה אותו).
הרופא הנוכחי שלי, מומחה לפריון, אמנם לא עשה מזה טרגדיה אבל הגדיר את הבדיקה כבינונית ושלח אותנו לאורולוג לניתוח הוריקוצלה.
האורולוג של קופ"ח שאבחן את הוריקוצלה המליץ חד משמעית על ניתוח אז מה אני אמורה להבין מזה?? רפואה לא אמורה להיות מדע מדויק? או שהבדיקה תקינה או שלא... היתכן שיש כמה תשובות נכונות?? מצד שני זה הרופא הראשון ברשימה שהוא אורולוג מומחה לפריון הגבר אז אולי הוא יודע מה הוא אומר, לא? מה אתן אומרות? חשבנו ללכת בכל זאת גם למדג'ר לקבל חוות דעת שניה בתקווה שהוא יגיד אותו דבר. אני מאוד מאוד ישמח לחסוך מבעלי ניתוח אבל מצד שני מה זה אומר? שאין פתרון למצב שלנו? אם הכל כ"כ תקין אז למה אני לא בהריון?? ד"ר רביב אמר משהו על זה ש-25% מהזוגות הכל בסדר אצלם ובכל זאת לא מצליחים ושצריך סבלנות. האמנם? מה דעתכם?
הלכנו היום לתל השומר. לתומינו חשבנו שקבענו תור לד"ר מדג'ר אבל הסתבר שמי שמקבל היום זה דווקא ד"ר רביב. לא שמעתי עליו אבל הוא עשה רושם בסדר, מקצועי. הוא הסתכל על הבדיקות זרע של בעלי ואמר שהן תקינות!!!