אני מבולבלת

go ask alice

New member
אני מבולבלת

יום שישי בוקר קמתי מבולבלת. חלמתי חלום, שכונה של ההורים של אמא שלי, דיברתי שם עם מישהו, ומשהו פתאום לא נראה לי היגיוני, משום מקום באמצע החלום, אני שואלת את עצמי, רגע אני חולמת עכשיו? והבנתי שאני חולמת. פתאום כל הסביבה נהייתה מעורפת, והופיעה כיפת ברזל כזאת. נגעתי בה, ופתאום משום מקום, היא נחתכה לצורה של דלת, הורדתי את הידית, אבל חשבתי קודם מה אני רוצה שיהיה שם, אפשרויות בלתי מוגבלות ופעם שנייה שזה קורה לי. הרגשתי לחץ להחליט כבר. החלטתי לזרום. עצמתי עיניים, והפכתי קטנה, בגודל של חתול, גלשתי במפל/מגלשה ענקית על עלה עצום, הייתה מחוברת לכיפה רשת, (כמו חבלי/קיר טיפוס) עם מלא דמויות קטנטנות וחמודות שמסתכלים עליי בתדהמה מאיפה באתי, וצבעים שמתשנים כל רגע. ישבתי והייתי איתם, יכולתי ממש לשמוע אותם. ואז התעוררתי. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שזה חלום צלול? לא השתמשתי בשאלות הרגילות של בדיקות המציאות? אני מרגישה הזוי ומודהמת באותו רגע. אני מבולבלת ממה שקרה. תעזרו לי, תודה מראש
 

Amaterasu

New member
כן

כן, מרגע שהבנת שאת חולמת, זה חלום צלול. כמובן שבגלל שלא ידעת מה לעשות בחלום צלול - הרגשת מבולבלת, ויכול להיות שאיבדת את השליטה באיזשהו שלב והחלום חזר להיות רגיל. בכל זאת זו התקדמות מצוינת! וכמובן, עם הזמן והניסיון רק משתפרים. אני מציע שתבחרי משהו אחד שתרצי לעשות בחלום, לפעם הבאה. אם תדעי מראש מה את רוצה לעשות, לא תתבלבלי, ותוכלי להוציא הרבה יותר מהחלום.
 

go ask alice

New member
תודה

וכן, אחרי זה זכור לי שזה התפתח כחלום רגיל, או שאני פשוט זוכרת חלום נוסף. בגלל שעברו כמה חודשיים, אומנם לא ויתרתי על זה, אבל לא ציפיתי שזה ממש יקרה. כאילו "על אמת". אז לא באתי מוכנה עם כרטיסיות. אני אכין רשימה. תודה שוב.
 

silverhawk

New member
מדהים

נשמע כמו אחלה חצלול. אחד הראשונים שלך? ההספק, הצלילות ואיכות החלום מרשימים ביותר, ללא ספק. ואגב, לשאלתך, ברגע בו אמרת לעצמך שזה חלום, הוא הפך לצלול.
 

alice112

New member
זה קורה גם לי

אני חלמתי כמה חצלולים עד היום והם תמיד התחילו מההבנה שאני חולמת. לא השתמשתי בכלל בבדיקות המציאות. בחצלול הראשון פתאום הייתי מודעת לכך שאני חולמת, ומאוד התאמצתי להשאר בתוך החלום ולא "להזרק" ממנו. פשוט זרמתי עם הארועים וראיתי מה קורה. זה היה די מדהים. אחרי זה כבר הייתה לי יותר שליטה על החלום. התחלתי להפעיל את הרצון שלי בתוך החלום...דיברתי עם הדמויות בחלומות...עשיתי דברים שאי אפשר לעשות במציאות. תנסי בחלומות הבאים לשלוט על האירועים (עד כמה שאפשר). השליטה תשתפר מחצלול לחצלול. בהצלחה :)
 
למעלה