אני מבולבלת

GALI02

New member
אני מבולבלת

מתקשר אליי אתמול תשע פעמים לפלאפון שהיה סגור. מחזירה לו צילצול ואז הוא מנחית את המכה. הוא נפרד מהחברה שלו מזה 9 חודשים.וכל זה בסה"כ לפני יומיים. מה הוא ציפה שאני אגיד לו? איזה יופי אני שמחה בשבילי ועצובה בשבילך. ואני עוד צריכה להקשיב ולנחם ואפילו להגיד שעוד הכל פתוח ושזה טרי ושייתן לזמן לעבור. כשבעצם אני רוצה לצעוק: היא לא שווה אותך לא מגיע לך כזה יחס(ואני יודעת שגם ממני לא קיבלת את היחס שמגיע לך אבל...) רוצה לצעוק: אני כאן! תוותר עליה! אבל זה לא יהיה נכון לעשות. הוא בעצמו הודה שהוא אהב אותה ועדיין אוהב. אבל הוא יודע שזה כנראה לא היה הדדי. והוא בטח חושב שזה היה המקרה גם איתי. שהוא אהב ואני לא . ורוצה להגיד לו שזה לא נכון. אני יושבת ומדברת איתו בטלפון וכל מה שאני רוצה זה לראות אותו ולחבק ולנחם. ואני גם יודעת שהוא צריך את הזמן שלו. אז למה הוא התקשר? והעיתוי... בדיוק יום אחרי שסיימתי קשר עם מישהו- בדיוק מאותן הסיבות שהוא סיים. רק בהבדל קטן- שגיליתי את זה מוקדם יותר ממנו. ומה אני אמורה לעשות עכשיו? לשבת ולקוות שהיא לא תתקשר אליו ושהוא לא ייסלח לה? ומה אם מחר ואולי אפילו היום היא כבר התקשרה ושברגעים אלו הוא איתה? לא ברור לי מה הוא רוצה ממני. הוא טוען שכרגע זה רק ידידות ואני מבינה אותו... אבל אני לא בטוחה שאני אהיה מסוגלת לעמוד בזה..

ליאור 30

New member
היי גילי

אני חושב ששניכם מאוהבים אחד בשני אז אולי עדיף שתנסי לבדוק את זה לעומק אולי אתם נועדתם אחד לשני ומאחל הצלחה בכל מה שתחליטי ליאור

גילי יקירה קודם כל ../images/Emo24.gif

לדעתי לא חשוב מה את מרגישה וכמה חזק זה זה לא הזמן לחדש קשר רומנטי איתו אלה לתת לו להרגע כי מה שהוא רוצה עכשיו זה איפה שהוא להתנחם לספר ולקבל את החום והוא יודע שאצלך הוא יכול (זה לא פייר כלפיך) אבל כשהוא ירגע וימצא את דרכו או שהם יחליטו לחזור את אבל רק את תיפגעי והפעם אפילו יותר בגדול כי איפה שהוא תגידי "נתתי לו את הנשמה הייתי איתו כשהוא היה צריך ועכשיו איפה אני" אז אם את רוצה מתוך אגואיסטיות לעזור לו בבקשה אבל אל תצפי לכלום כי "גודל האכזבות הן כגודל הציפיות" רק אם במשך הזמן הוא באמת ירגע מהקשר עם ההיא והוא בכל זאת ירצה קשר איתך תני לזה ליקרות זו דעתי אבל כמובן כמו שאני אומרת תמיד הראש חושב והלב עושה אחרת אין לנו שליטה על זה ביי ואני מאחלת לך שתחליטי את ההחלטה הנכונה

@@

New member
היי גילגול

מה שלומך יקירתי? אני רואה שמצבך לא הכי טוב. זה הכי גרוע, להשאר "בקשר" עם האקס, למה את צריכה את זה? תראי איזה כאב לב הוא גורם לך. הוא התקשר בשביל למצוא נחמה בזרועותייך, אבל יש גבול! את לא נחמה של אף אחד, עם כל האהבה שלך כלפיו, את צריכה לעצור את זה, אחרת מצבך יהיה גרוע יותר, את תקועה איתו ולא יכולה ליצור קשר רציני עם גבר אחר. יקירה שלי, תנסי להתנתק ממנו, שימצא לו "ידידה" אחרת להתנחם. אני מצטערת שזה היה קצת בוטה אבל זאת האמת ומי כמוני יודעת. אני מקווה שתנהגי בחוכמה אוהבת

jess ועוד

New member
גלי בכל מקרה מה שלא יהיה...

תחשבי טוב את במצב כזה שהכל נראה קוסם הבחור האהוב פרוד ואת פרודה.. לחשוב לפני הרגש זה הרגע הנכון ליישם את האימרה הזו.. בהצלחה

בת ה י ם

New member
תזכרי תמיד

שאת לא ברירת מחדל !!! את אחת יחידה ומיוחדת עכשיו מבולבל כואב ועצוב אספי את עצמך קחי המון אויר והמשיכי ה ל א ה. רק טוב

mariana

New member
גילגולה

אני מבינה את מצבך, אבל תני לי קודם לנתח לך את המצב שתביני מה אני רוצה להגיד לך. את כשהתקשרת אליו לפני חודש וגילית שיש לו חברה, אז קבעתם שתישארו ידידים נכון? עכשיו כשהו במצב כזה הוא בטח יודע שאת יודעת איך הוא מרגיש, לכן הוא מתקשר אלייך כדי שתיתני לו את הכיוון הנכון, את מצידך צריכה להגיע כמה שפחות לשיחות ביניכם טוב לא יצא מזה עכשיו, אני מדגישה עכשיו. אי אפשר לדעת איך הכל יתפתח, אבל שוב את לא נמה של אף אחד, יש לו בעייה הוא צריך להיתמודד עם הבעיות הללו לבד. יכול להיות שהכל ביניהם עדיין טרי ואולי ההיא תיזכר עד כמה היא אוהבת אותו ותרצה לחזור אליו ואולי הוא יקבל אותה. אז תחשבי טוב טוב מה את הולכת לעשות. אני עצתי זה לתת לו להירגע לבד בלי העזרה שלך. תגידי לו" אני לא רוצה לגרום לך בילבול אם השיחה שלי, אבל אני רואה ליותר נכון שתפתור את הבעיות שלך לבד אני לא רוצה לגרום לך לעשות טעויות." בהצלחה נשמה

GALI02

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לו

בלב כבד מאוד אמרתי לו שכדאי שניתן קצת לזמן לעשות את שלו לפני שנדבר שוב... גם נתתי לו להבין שיש לי מה להגיד לו אבל אני לא יעשה את זה עכשיו בשביל לא לבלבל אותו עוד יותר. אבל מה אני אעשה שעמוק בפנים(ואולי כבר לא כל כך עמוק- הינה אני מודה בזה) אני אוהבת אותו ולא מסוגלת לתת צ´אנס למישהו אחר. וזה נכון שיצאתי עם לא מעט אנשים מאז שנפרדנו אבל עובדה ששום קשר לא החזיק יותר מחודש. אני לא יודעת מה לעשות...

mariana

New member
יקירתי

נכון לטנגו צריך 2? את אוהבת אותו אבל הוא אוהב אותך? את לא יכולה לדעת, בגלל זה אם את רוצה שהוא יגיע להחלטות נכונות את פוט צריכה לתת לו לחשוב, אולי הוא יגיע למסקנות אחרות. לכן, אל תצפי לכלום, אני בטוחה שהתחלת לשכוח מימנו אבל איך ששמעת שהוא ניפרד מהחברה שלו אז זה החזיר בך את האהבה הישנה שלכם. תחשבי שהוא עדיין עם מישהי כי יכול להיות שהם יחזרו להיות ביחד, כי ככה זה אצל כמה מבני זוגות הם ניפרדים מכעס ואז יותר מאוחר הם מבינים שעשו טעות. אז פשוט לבינתיים לנתק איתו את הקשר איתו ולא להגיד לו מה שאת רוצה לאמר לו, והזמן יעשה את שלו, אם הוא שלך אז אתם תייו ביחד. אז בינתיים את צריכה לחשבו שאיתו אין לך שום סיכוי ולהכין את עצמך לעתיד. אוהבת

GALI02

New member
אני אוהבת אתכם../images/Emo51.gif

ואני יודעת שאין טעם להיות איתו בקשר בזמן הקרוב. אבל אני לא יכולה שלא לרצות בזה. ואני מאוד רוצה- לפחות לראות אותו כי לא ראיתי אותו כבר כמעט שנתיים!!! והוא גם לא הציע שניפגש או משהו כזה. ואני מבינה אותו- הוא מבולבל עכשיו ופגוע.והוא בטח שלא חושב עליי עכשיו ואיך אני מרגישה עם זה שהוא הנחית עליי את זה.אני לא בטוחה שהוא יודע מה אני מרגישה אליו. אבל הוא יכול לנחש שלא סתם התקשרתי אליו אחרי שנה וחצי גם אם לא אמרתי מפורשות מה אני מרגישה. אבל אני לא יכולה שלא להחשוב שאם אני אשב מהצד עכשיו יכול להיות ששוב אני אאבד אותו ושוב זה יהיה בגללי... אבל אני יודעת שעכשיו זה לא הזמן. וכמו שאמרתם אני באמת לא נחמה של אף אחד. אוף... אני לא יודעת מה לעשות... בעצם אני יודעת אבל זה קשה!!!!!!!! חשבתי לתת לשבועיים לעבור ואז להתקשר אליו. מה אתם אומרים? ומה אם הוא התקשר לפני זה? ומה אם לא??? אוהבת ושוב תודה לכל מי שכתב לי- זה עזר לי מאוד לחזק את מה שכבר ידעתי. אז מרין, נופר,ליאור,בת בים,ג´סי, וריקי המון תודה לכם ושיהיה לכם יום מקסים. אני עובדת צהריים היום- איזה כיף זה שיש לשם שינוי את הבוקר פנוי...

mariana

New member
אני כותבת לך שוב

יכול להיות שאחרי שתראי אותו אחרי שלא ראית אותו שנתיים פתאום הכל יעלם לך כאילו לא היה, והיה לי פעם דבר כזה. תחכי לא שבועיים אלה חודש. אם הוא היתקשר שוב את פשוט תשאלי אותו יפה, מה הוא החליט לעשות? האם הוא הגיע לאיזה שהוא מסקנה? את כבר תתחילי להבין, אם את רואה שהוא רוצה אותה אז את תבקשי מימנו יפה שזה פוגע בך ואת מעדיפה לא להיפגע. ואם את לא מסוגל לעשות את זה פשוט תגידי שיש לך מה לעשות ואם הוא היתקשר שוב אז לא לענות, זה רק אם את רוצה לעזור לעצמך.

GALI02

New member
מריני אני מקווה

שאני אצליח לחכות חודש. ולא נראה לי שכשאני אראה אותו הכל ייעלם. אני כל הזמן חושבת עליו. גם ברגעים הכי פחות הגיוניים. בכל אופן רק כשאני אראה אותו אני באמת אדע. ויש לי הרגשה שזה לא ייקרה. ושהוא יחזור לחברה שלו. ואולי זה אגואיסטי להגיד את זה אבל אני מקווה שהם לא יחזרו. כי גם ממה שהוא סיפר לי מגיע לו יותר ממשהי שלא טורחת אפילו לפנות לו זמן בסופי שבוע...

למעלה