אני מבולבלת o_O

swirrrly

New member
אני מבולבלת o_O ../images/Emo118.gif

כאילו.. דרגון בול זי - מה זה?? זה כמה סדרות ברצף, האם מה שרואים עכשיו בערוץ 6 זה הסדרה הראשונה, מה זה זה מבוסס על קומיקס, אני לא מבינה!

Son Gohan

New member
OK

דרגון בול זי היא הסדרה השנייה מבין שלושה: Dragon Ball Dragon Ball Z Dragon Ball GT הראשונה הייתה יותר קומית ולא ממש פופולרית כמו זי שיותר התעסקה בקרבות וג´יטי היא השלישית שהיוצר המקורי של הסדרה לא לקח חלק ביצירתה (היא נעשה בעיקר בגלל הפופולריות של הסדרות שקדמו לה) והסידרה מבוססת על "מנגה" שזהו בעצם ה"קומיקס" של היפנים הסברתי מספיק?

king kazabubu

New member
או קיי תשובות ידידותיות.

דרגון בול זי זו הסדרה הכי שולטת בעולם. היא חלק משלוש סדרות והיא הסדרה האמצעית והפופולרית יותר מבין הסדרות. עכשיו כמו ששמת לב סגנון הציור הוא יפני. לסדרה כזו קוראים אנימה. אבל הסדרה במקור מבוססת על קומיקס. לקומיקס יפני קוראים מנגה. אני לא חושב שיש עוד מה להסביר. הסיפור של דרגון בול זי מתחיל בזה שמסבירים למה גוקו שונה מכל שאר בני האדם. עניין הסיינס הוא העניין המרכזי בסדרה. (או ככה אני רואה את זה לפחות). אם את רואה את זה בעברית אז סיינס זה בעצם בני שבט הסאייה... או איך שכותבים את זה....

swirrrly

New member
אוקי מגניב תודה ../images/Emo118.gif

ואני כבר יודעת למען האמת מה זה מנגה ואנימה
וכן, זאת סדרה מגניבה!

דוד דב

New member
רק בשביל להוסיף ....

היוצר של הסידרה בעצם רצה לעשות עם דרגון בול מעין גירסה מעוותת של Journy To The West ... ספר ילדים יפני או סיני עתיק ביותר .... ואיכשהו זה התפתח למשהו קצת אחר

Brolly

New member
קצת לא קשור לדרגון בול זי

למי שאולי ראה פה לאב הינה Journey To The West זה המחזה שהם עשו כשהם היו בבית התה בקיץ?

דוד דב

New member
לא יודע מה אתה מדבר אבל

אבל אם אתה זוכר פעם בערוץ הולמארק הייתה מיני סידרה עם כל מיני סינים וקופיפים ... והזה שמשחק את גרג בדארמה & וגרג .. שיחק שמה ... אז כביכול סידרת המשך ל Journey To The West אולי תבין את זה מזה

Brolly

New member
../images/Emo99.gif

איך נארו נראתה חמודה בתלבושת הקוף שלה... אז איך עיוותו את זה... מי מלך השדים בסידרה? מי האלה? מי הסוס? חחח

למעלה