אני מבולבלת

ro1ro1

New member
אני מבולבלת ../images/Emo4.gif

החלטתי להוסיף למגוןן הטיפולים שלי, קצת יותר אלטרנטיבי, במיוחד לאור השרשורים כאן... היום היה הדיקור הראשון שלי במכבי טבעי ברעננה ,ואני לא מצליחה להחליט איך אני ממשיכה,ולכן אולי תוכלי לעזור לי.. המדקר(ד"R סרגי) עובד בשיטה יפנית,לא מרבה לשאול ולדבר.. בסניף ברעננה נחשב לבעל הצלחות רבות . הוא ממליץ על פעמיים בשבוע , מה שאומר שתוך חודשיים ,ניצלתי את כל הטיפולים לשנה הקרובה. מצד שני, ישנו שם גם ד"ר סיטרמן ,עובד בשיטה הסינית, בנוסף הוא גם רופא נשים. חוץ ממכבי טבעי ,קראתי פה הרבה גם על חני לדרמן , וישנו גם רן כליף למי שמכירה . בקיצור , יש לי סלט בראש ,אני רוצה להחליט ולקבוע כבר לשבוע (במידת האפשר) אני לא מצליחה להחליט, ומבקשת את עזרתכם ונסיונכם...ובכוונה לא העלתי את הנושא הכספי, הוא לא מהווה כמעט שיקול. Please......מישהו שיעשה לי סדר.....

סנונית 1

New member
דעתי בעניין ורק דעתי וניסיוני

המדקרים במכבי עוברים קורס בדיקור אבל זו לא ההתמחות שלהם כלומר הם לא למדו 4 שנים רפואה סינית. אני הייתי אצל מדקר דרך מכבי להפסקת עישון והוא עשה לי סמטוה בגוף והנה אני עוד עם סיגריה. הגוף שלי קר והוא העלה לי בבת אחת את חום הגוף מהרגליים לראש והרגשתי לא טוב והוא נבהל נורא אז החלטתי ללכת לחני לדרמן שמתמחה ברפואה סינית ובפוריות ונראה, מחכים לתוצאות. אגב היא עובדת גם עם צמחי מרפא והיא מאוד נעימה אבל חובת ההוכחה עליה.

פּוֹנְג

New member
רק לידיעתך, גם סיטרמן ממליץ על

פעמיים בשבוע (לפחות כך זה היה אצלי) עד כמה שאני יודעת מכבי נותנת לך 16 (?) טיפולים במחיר מיוחד, בהתחלה 10 ואחר כך עוד 6, ואת תמיד יכולה לשלם על עוד
גם סיטרמן לא מדבר יותר מדי, אבל שואל מה את מרגישה, אותי זה הטריף, והוא גם רוצה מדידות חום במקביל.

s h i r a 3 0

New member
הי רורו, מהניסיון שלי עם מכבי טבעי

בתל-אביב, זה היה ממש מביש. 5 מיטות, 3-4 מטופלות בבת אחת. דיקור וזהו ותמיד באותם המקומות ובלי התייחסות לכך שזה ממש לא עובד. ובאמת זה לא עזר בכלום. אחר כך הלכתי למטפלת אלטרנטיבית "אמיתית" עלה פי שתיים אבל עזר. היא עשתה דיקור, רפלקסולוגיה, נתנה לי דיאטה מתאימה ועוד כל מיני דברים נוספים. הגישה שלי במקרה הראשון היתה של "לא יועיל לא יזיק" ובמקרה השני של "חבל להתווכח עם בעלי אם הוא כל כך מתעקש" כך שאי אפשר ליחס את זה לאמונה שלי וכו'. במיוחד במקרה השני אחרי האכזבה שנגרמה לי במכבי טבעי. אלו לא היו טיפולים שקשורים להריון אלא לאסתמה והמטפלת הזו לא מטפלת פריון שזו התמחות מיוחדת של הטיפולים האלטרנטיביים ולזכותה יאמר שהיא אומרת את זה וגם לא מוכנה לטפל אחרי ההחזרה מחשש לנזק. ובקיצור - לדעתי מוטב ללכת למטפלת/ת שמתמחה בפריון ותשימי לב, אם לא מטפלים בך במכבי טבעי בשיטת "הסרט הנע" במקום לתת לך את כל תשומת הלב בזמן הטיפול ולעשות טיפול משולב כמו שתיארתי קודם. בטח יגיעו בנות עם המלצה למטפלים באזור שלך, בהצלחה, שירה.

בוליקי

New member
רורו יקירתי../images/Emo140.gif,

כתבתי בפורום בעבר כמה פעמים על המדקר שלי מהוד השרון (אם אני לא טועה הוא מקבל גם ברעננה). אני מתחילה לחשוב שאולי מגיעים לי אחוזי עמלה על כך שאני מזכירה אותו כל הזמן
, אבל הוא לא רק מקצוען אמיתי ומרצה בכיר לרפואת סינית בכלל וצמחי מרפא בפרט, אלא בעיקר אמפטי, אכפתי, חם ומתעניין. כרגע אני בהפסקת טיפול אחרי הריון חוץ רחמי. הוא לא שוכח להתקשר ולברר מה שלומי ואם אני צריכה משהו. אני יודעת שאני לא היחידה כי כבר שלחתי אליו המון אנשים וכולם קבלו את אותו יחס. באמת שכבר לא נוח לי לכתוב שוב את שמו ואת הטלפון, אבל אשמח להעביר לך במסר אם תרצי.

C i d i

New member
מצטרפת לשירשור - מדקר בכללית

אשמח אם מישהי מחיפה או הסביבה תוכל להמליץ לי על מדקר מומחה לפריון ודרך הכללית. האם יש דבר שכזה בסביבה? שמח על כל עזרה בנושא.

ro1ro1

New member
קצת פחות מבולבלת ..../images/Emo140.gif

בוקר טוב , אומנם בוקר לחוץ משהו....אבל שמחתי לקרוא את התגובות שלכן , וכן כנראה שמכבי טבעי ואני לא נלך יד ביד הפעם
תודה !!!

למעלה