אני מבולבלת נורא

יiנית

New member
אני מבולבלת נורא

יצאתי ממערכת יחסים של כמעט חצי שנה עם אדם מקסים. פתחתי ואמרתי שיצאתי מכיוון שהקשר כבר נותק עכשיו אבל אני מתהלכת בהרגשה נוראית שאולי פיספסתי את אהבת חיי. אני מאלה שלא מאמינות באהבה וירטואלית ולכן לא הסתפקתי בתמונות אין ספור שהוא שלח לי וממלאות תקייה שלמה במחשב. אני חושבת שאהבתי אותו ואולי עדיין אוהבת אבל אני לא מסוגלת להמשיך קשר שבו אני לא רואה את אהובי מול העיניים ולא יכולה לגעת בו ולתת לו לגעת בי ואולי זאת הסיבה שאני חושבת שאולי זאת לא היתה אהבה? אני לא מחפשת לדעת אם לחזור אליו או לא כי אני לגמרי בטוחה שהדלת לא תיפתח בשבילי עכשיו שוב אבל חשוב לי לדעת אם יש סיכוי שאהבתי אותו באמת? האם יכולה לבוא מילה כתובה כתחליף למגע אנושי? אני פשוט מבולבלת נורא אני יושבת ומתגעגעת למה שהיה כותב לי באודיגו ולתחושות שגרם לי להרגיש כשדיברנו בטלפון ומרגישה שזה כל כך חסר לי ואני לא מבינה למה? סליחה על האריכות אבל שפכתי ועכשיו אני מרגישה יותר טוב
יiנית

גלית34

New member
יש לי כמה שאלות ../images/Emo20.gif

חצי שנה ולא נפגשתם? למה הוא גר בחול? ולמה הקשר נותק? החלטה שלך? בת כמה את?

יiנית

New member
זה קצת מורכב

לא נפגשנו כי הוא עובד כרגע בחול ויחזור רק בעוד שמונה חודשים לארץ. הקשר נותק כי הפחידו אותי כמה דברים שהוא אמר בקשר לרגשות שלו כלפיי כמו זה שהוא נמשך אליי ואוהב אותי וזה נראה לי מוזר שאפשר ככה לפתח רגשות אם לא נפגשים. ההחלטה היתה שלי אבל היום אני לא יודעת אם לא היה כדאי לחכות עוד קצת ואני בת 28 השאלה שמציקה לי אם אפשר לפתח בכלל רגש לאדם שלא רואים? זה הגיוני שהוא אהב? זה יכול להיות שגם אני אוהבת? יiנית

...Blue

New member
וירטואליה ויזואלית..

הויכוח קיים ולעולם לא נגיע להסכמה מלאה.. אני מסכים איתך שעדיף מגע לשון על תאור בדמיון.. וגם הזיה לא באה על חשבון החוויה של פתיחת החזייה.. וברור שבמקום דיון שיכול לעלות ביוקר, עדיף זיון עד ארבע בבוקר.. הכל נכון ואין ויכוח אך מה שבטוח (ותנסי רגע להיות עם ראש פתוח) הכל מסתובב סביב הרגש וגם אם הקשר לא נגיש אתה עדיין מרגיש.. אז לסיכום: אם זה וירטואלי או ויזואלי זה די טריויאלי שבסוף..נגיע לאוראלי.. (והסוף זה סתם ירידה (ברמה)..
blue

ובל נשכח כחול שכל ירידה....

(ברמה-ברמה) היא גם לצורך עלייה! הצחקת אותי כהוגן! דעתי כדעתך! פרח

גלית34

New member
למה את שואלת עם זה הגיוני שהוא../images/Emo20.gif

הנה הרי גם לך הוא חסר.... ולדעתי כן אפשר להתאהב במילה הכתובה בקול. סביר להניח שהוא ממלא לך צורך שחסר לך,וכן אני יודעת שעד שאין ויזואליות זה לא אותו הדבר. למה שלא תשתפי אותו במה שעובר עלייך עכשיו.. ואתמול באלי מקביל היה על הקטע הזה-גבר ואשה שהתאהבו בדרך הרשת דיברו התאהבו אבל לא דיברו על איך הם נראים.היא עזבה את העבודה ועזבה את העיר שבה היא גרה ונסעה להתחתן עם אדם שלא ראתה,כשנפגשו מסתבר שהוא גמד... אז אומנם זה לא דומה למקרה שלך,אבל אולי בשביל להיות שלמה סעי לבקר אותו? ולא לחשוב שאולי פיספסת את האביר על הסוס...

אש לי

New member
אורמור מתאים גם לתגובתך../images/Emo23.gif

למרות שגם אצלי זו נוסטלגיה. היא בורחת אל המילים, בלילות אל המחשבות בלחיצת כפתור אחת היא ניכנסת לעולמה ניכנסת דרך מנהרה חשוכה עד שפוגשת באור של מסך שנידלק מולה מקרין אורו אל מול עיניה הכבויות עיינים המביטות בו רייקניות. מחכות לסימן שאפשר להתחיל במסע וצליליו הניפלאים כמנגינה לאוזניה. היא נוגעת בו דרך המילים, הוא מלטף אותה בחרוזים וממלא את ליבה שהתרוקן היא מחייכת מתרגשת היא בוודאי רק מדמיינת אבל היא ממש אבל ממש אוהבת עד שמתעייפת... מכבה שוב את המסך, מכבה את האור בחדר, מכבה את אהבתה. ובעיניים כבויות מחכה לאהוב אותו שוב בפעם הבאה.

יiנית

New member
תודה על התגובה המקסימה../images/Emo51.gif

חשבתי שלא יגיבו לי בכלל ואני ממש קורנת מאושר בגללכם. יiנית

היתה אהבה למילים ולדמיון,

אך לא אהבה שלמה. אהבת את הקשר, חיכית לו ורצית אותו. את הדמות שמעבר לקשר, אהבת ואולי עדיין את אוהבת באמת, אהבה של מילים ושל דמיון שמעבר למילים. מילים שאינן תחליף, אלא חלק ממגע אנושי אמיתי. אך לאהבה שלמה, של יותר ממילים, לא הגעת וכנראה לא התאפשר לך להגיע ובעצם אותה את רוצה. לא יכולת להמשיך עם זה והפסקת, אך את עדיין מתגעגעת למה שהיה ואהבת. ומה שהיה הוא כנראה לא אהבה שלמה עבורך, אחרת היית ממשיכה. והחיתוך כואב כמו חיתוך בבשר החי, גם אם לא היה מגע של בשר חי. והכאב שלך עכשיו הוא חלק ממה שבונה בך יכולת להגדיר מה את רוצה, על מה לא תתפשרי ומהם המחירים שתהיי מוכנה לשלם עבור כך.

אש לי

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

אני רוצה לבנות חומה כי פרצתי את כל החומות את כל הגבולות חייבת להתעשט רק שקשה לי עם האש

יiנית

New member
אולי אני מתכחשת לאהבה כי

אף פעם לא האמנתי שהיא יכולה להתממש בנסיבות וירטואליות? תודה על התייחסותך איש המערות יiנית

יונית...קודם כל צאי מהבילבול.

כל כך מבינה אותך. אם אני התכתבתי איתו במשך חצי שנה, בוקר בוקר שלחנו מיילים של שירי אהבה וזימה. ערב ערב שוחחנו שעות על גבי שעות, דנו בכל הנושאים האפשריים, בכל הרמות, הכרנו זה את זו לעומק, אני אותו - את חייו, את אהבותיו, את תחביביו, והוא אותי - סיפרתי לו הכל הכל. וחשנו קרובים כל כך, וחשנו אוהבים מאד, וצצו ועלו להן אפילו תחושות כאלה מיוחדות מעוררות של תשוקות. וזה נמשך ככה חצי שנה, החלפנו תמונות, בטלפון ניהלנו שיחות, אבל......מעולם לא נפגשנו. וחשתי שאותו מאד אוהבת, אהבה כזאת מיוחדת, שאם איתו הייתי נפגשת, מיד בתשוקה אליו הייתי מתפרצת. אבל...... הכל נשאר בעולם הדמיון, הכל נשאר מתוק כחלום, עד שלפתע נפקחו העיניים, שלאהבה אמיתית זקוקים לשניים, לשניים חיים ונושמים, ולא רק דימיוניים, וירטואליים. ובקשר אליך, חסר לך כי אליו התרגלת. חסר לך כי אולי יצרת בו איזושהי תלות, של דיבור, של התכתבות. ואולי אפילו זו אהבה. אבל....החיים כרגיל ממשיכים, עם ולמרות הבלבולים. וטוב שכאן בצעת השתפכות, אין כמו זה, להתרגעות. אז. יונית, תרגישי טוב, ומקווה שתדעי אהבה אמיתית בקרוב.

יiנית

New member
תודה תודה

לאט לאט אני מתחילה לקלוט שהאהבה היתה מול העיניים שלי כל הזמן ואני סרבתי להאמין בה
יiנית

אטיוד5

Active member
תיתכן אהבה וירטואלית.

והיא הופכת לממשית רק אם נפגשים. בקשר למפגש הממשי, לדעתי, יש סיכוי טוב אם לא היו רמאויות של ממש בדרך. הקשר נבנה מתוך הקשר הוירטואלי-טלפוני ויש לו תקומה אם באים מראש מתוך מוכנות בסיסית חיובית. הפיזיקה כבר משחקת פחות תפקיד כי יש חיבור בראש. עם זאת תיתכן אכזבה. קשה לדעת עד כמה שפת הגוף משחקת אצל שניכם תפקיד. יש גם עניין של כימיה, של קליק פיזי, מעבר לקליק בראש. הבעיה במקרה שלך שאין אפשרות פיזית להפגש. ולמה בעצם? יש מטוסים, יש אוניות ! לא שווה 600 דולר מחיר טיסה לניויורק ללכת לבדוק אם יש קליק?

למעלה